CoverStore <3

Her kan du få lavet et cover til din FF, hvis du mangler ! Jeg laver dem ihvertfald med glæde. I første kap. kan du se, hvad du skal gøre, for at få lavet et cover ! <3
I det andet kap. kan du også se mine andre lavede covers til folk ( og mine egne ) ! <3 :D

7Likes
100Comments
6631Views
AA

1. -INFO

 

 

 

Hej alle sammen !

 

Jeg har valgt at lave et cover store, hvor jeg laver covers til jer, hvis i mangler. 

Her for i mine krav til covers'ne og hvordan i kan få lavet et. 

Som sagt skal i jo selv være med til at bestemme coveret. 

Derfor har jeg lavet nogle muligheder for jer, så i selv kan have indflydelse i det. 

Skema :

 

1. TITEL, Husk og skriv titlen på din movella. 

 

2. PERSONER, Husk og skriv hvilke personer, som skal medvirke på coveret. Et eksempel kunne være en af drengene, eller en pige med brunt eller blondt hår, Hvad nu i gerne vil have. Hvis i også har en bestemt person som hovedrolle kan i også bare skrive personen, som for eksempel, Taylor Swift, Selena Gomez eller Cher lloyd osv. 

 

3. TEMA, Hvis du har et bestemt tema, som du gerne vil have synlig i din kommende cover, kan du skrive den til mig, og så kommer den med på coveret. Det kunne for et eksempel være, Gammelt, Nyt, Moderne, Kærlighed, Trist, Angst, Vred osv. 

 

4. FARVETONER, Hvis du går efter et bestemt look, kan du komme med en til mig, så den farve eller toneleje kan komme med. Det kunne eksempel være, Mørkt, Farverigt, Slidt, Gyseligt.... Hvis du også gerne vil have en bestemt farve som baggrund, kan du også få det.  

 

5. REFERAT, Hvis du kunne give mig et referat af din movella, ville det gøre coveret meget bedre. Da et referat kunne ændre min synsvinkel på historien, så coveret kommer til at passe meget bedre til historien. 

 

6. CITAT, Hvis du gerne vil have et citat med på coveret, kan du også få det. Du skal bare skrive det sammen med det andet. Citatet må være hvad som helst, du bestemmer. 

 

7. Hvis der er mere info, som jeg kan bruge til coveret, er du velkommen til at tilføje det. 

 

Det her var de overordnede krav, som jeg havde til covers'ne. 

Og hvis du skulle komme i et tilfelde, hvor du er utilfreds med coveret, kan jeg højest lave det om en gang efter den første. Det skal også lige siges, at det kun er sket for min en gang. 

 

Jeg håber i kan lide min ide til denne cover store ! <3 

- 1D.Specials <3 <3 <3 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...