The Boyfriend and Girlfriend Challenge

2129239
Zoe Sugg og Alfie Deyes er succesfulde YouTubere, der lever det vilde og stormfuldt liv, fyldt med vilde projekter og rejser. Men et forhold er svært at holde i live, når karrieren kommer i første række.

Året er 2016 og Zoe og Alfie har boet sammen i Brighton de sidste 2 år, men forholdet er langt fra lyserødt og pussenusset længere. De unge YoutTubere har svært ved at finde hinanden i deres forhold og med karriere forpligtelser der står i vejen, bliver de skubbet længere og længere fra hinanden.

Zoe tager mod Paris, for at deltage i YouTube Video Convention 16', med Louise og de andre YouTube-venner, imens Alfie er i New York City for at snakke forretning. På turen til Paris bliver Zoe og Alfies forhold udfordret da Zoe møder den charmerende franskmand Jean og sød musik opstår!

Kan franskmandens charme få Zoe til at glemme Alfie og problemerne hjemme i Brighton? Eller kan Zoe og Alfie finde hinanden igen, selvom det virker umuligt?

Læs med for at finde ud af det!


AA
aa

1. The state of things..


Det var en tidlig forårs morgen i Brighton. Bølgerne slog ind over den stenede strand og sendte lyden af brusende bølger ind over den vågende havneby. Zoe Sugg sad ved sit spisebord med sin MacBook foran sig, som så mange andre morgner. Det var i de sidste 5 år, blevet hendes morgenrutine. En skål græsk yoghurt med honning og frugt, en kop brand varm te og checking af diverse sociale medier. Hendes liv havde ændret sig radikalt siden hun begyndte på YouTube dengang i 2009. Nu 7 år senere, havde hun opnået så meget, at hun næsten ikke kunne tro det.

”Zoe!?”, lød det fra badeværelset. Efter at have været kærester i 2 år, havde Alfie flyttet ind i Zoes smukke lejlighed. De havde ligesom alle andre par deres perioder med oppe og nedture, men efter 3 år, var de stadig sammen.

”Zoe, har du set hvor jeg lagde min Ipad? ”, brummede en knap så morgenfrisk Alfie der stak hovedet ind i stuen. Hans hår havde ikke set en børste endnu og han havde stadig barberskum på overlæben.
”Nej?”, Zoe sad dybt begravet i diverse tweets. Man kunne nok godt kalde Zoe en tweetoholic! Der var bare altid noget spændende at snage i, ligesom der var denne morgen. Zoe scrollede derud af imens Alfie så længe på hende.

”Så hjælp mig dog! Mit fly går om 2 timer!?”, Zoe så op fra sin MacBook og løftede det ene øjenbryn. Efter 3 år sammen, var alting ikke lige så lyserødt, som det havde været engang. Der gik længere og længere imellem de søde øjeblikke som fyldte deres forhold i starten. Alfie havde det med at køre sig selv for hårdt og lade sine frustrationer går ud over Zoe. Hans YouTube kanal var eksploderet i løbet af det seneste års tid og alle hev og sled i at få fat i ham.  Det var svært at finde tid til et stabilt og velholdt forhold i og med deres YouTube karrierer kun havde en retning – og det var fremad!

”Du ved vel bedst selv, hvor du lagde den sidst, eller hva’?”, Zoe førte en skefuld græsk yoghurt ind i munden og slikkede skeen ren. Hun vidste at Alfie hverken havde tid eller overskud til at skændes lige nu – men til trods for at være velvidende om dette, kunne Zoe ikke lade vær med at stikke til ham. Han havde ikke gjort andet end at forlægge alle sine ejendele overalt i huset og derpå forventede at Zoe hjalp ham med at finde det, som en 5-årig knægt.

”Okay. Glem det!”, han vendte rundt på hælene og forsvandt ind i soveværelset. Zoe sukkede og vendte blikket mod sin computerskærm igen, imens hun samlede et stykke honningmelon op fra sin skål og spiste det.

 

Zoes velkendte ringetone lød højt og tydeligt i den stille lejlighed. Zoe havde ikke hørt mere fra Alfie, siden han var trampet ind i soveværelset igen. Hun greb telefonen.

”Hey Chummy!”, lød Louises velkendte stemme. Det var længe siden Zoe havde snakket med Louise – Zoe havde haft travlt med at lægge sidste hånd på sin anden bog, inden den skulle sendes til forlæggeren ved Penguin. Oven i hatten havde Louise travlt med at gøre klar til at den lille nye skulle ankomme. Matt og Louise havde i sommeren 15’ offentliggjort, at de havde besluttet sig at udvidede Glitter-familien med endnu et stykke glitter.

”Hej Chum! Hvad så? Hvordan går det? Er alting okay?”, Zoe var lettet over endelig at have en anden at snakke med end Alfie. Zoe var under et vist tidspres med sin bog, og havde derfor ikke haft hverken overskud eller tid til at socialisere på samme måde, som hun egentlig kunne have ønsket sig. Samtidig vidste hun, at Louise ikke ville tage det ilde op. De var trods alt bedsteveninder.

”Åh ja! Alting går fantastisk! Jeg ringede bare for at høre hvordan min ChumChum havde det? Er du klar til YVC?”, midt i alt hvad der foregik i deres liv, skulle de om en uge til Paris. Det var dog ikke en shoppe-hygge-afslapnings tur de skulle på. Den årlige YouTube konvention i Paris, YVC, blev afholdt den weekend, og selvfølgelig skulle Zoe og Louise, blandt andre, deltage i den. Zoe skulle blandt andet promovere sin nye bog. Efter succesen med GirlOnline, var hendes følgere helt oppe og køre over hendes kommende bog.

”Lidt stresset!”, sukkede Zoe og lænede sig op af køkkenbordet. Hun kunne høre Alfie tumle rundt inde i soveværelset – det var typisk Alfie at pakke i sidste øjeblik. Sådan havde han været altid – i hvert fald så længe Zoe havde kendt ham. Dengang i starten havde hun syntes at det var sødt, men med tiden begyndte det at irriterer hende. Især fordi det altid endte med at de blev uvenner – på den ene eller den anden måde.

”Er det bogen?”, Zoe kunne gøre Darcy snakke i baggrunden og et smil spillede over hendes fyldige læber. Hun savnede det lille fantastiske menneske, som Louise og Matt havde sammen. Det var længe siden Zoe havde set Darcy, og det var først nu, da hun hørte hendes stemme at hun indså hvor meget hun savnede hende.

”Ja, blandt andet! Hvordan har min glitrende guldklump det?”, Zoe så på sit ur – hvis Alfie ikke skyndte sig snart, ville han ikke nå sit fly. Alfie skulle til New York City, med Marcus. De havde det sidste halve år arbejdet på et filmmanuskript som de skulle over og forhandle på plads. Louise svarede på Zoes spørgsmål, men Zoe hørte ikke rigtig efter. Hun lukkede træt sine øjne. Inderst inde glædede hun sig til at Alfie skulle være afsted, den næste uges tid. Når man bor sammen, kan man godt have brug for en pause. Det paradoksale ved det hele var bare, at Zoe og Alfie næsten havde brug for en pause fra hinanden hver uge. Hvilket de også fik, da enten den ene eller den anden skulle til møder eller konventioner, alle andre steder end i Brighton.

Louise og Zoe sluttede lidt efter deres samtale og besluttede sig for at tage en dag i London, før de skulle køre til Paris. Egentligt ville det være meget nemmere at tage flyet, men da Louise var i 7. måned, og ikke måtte flyve, besluttede tøserne at tage toget gennem kanalen i stedet. Zoe kunne godt mærke, at hun havde brug for at have til Chummy-tid og denne togtur til Paris var den perfekte løsning.

”Alfie?”, Zoe gik langsomt ind i soveværelset, hvor hun fandt Alfie i gang med at pakke det sidste til sin tur. Hun så at han havde fundet sin Ipad – og så helt uden hendes hjælp. Helt hjælpeløs var han dog ikke. Han så op, da han hørte gulvet knirke under hendes petit vægt. Han sagde intet, men fortsatte blot med at pakke. Zoe satte sig på deres seng, ved siden af hans åbne kuffert. Det var først da Alfie havde lynet sin kuffert, at der blev sagde noget.

”Du fandt den”, kommenterede Zoe. Hun så længe på ham – hun vidste ikke hvad der skete mellem dem. Men det var som om deres kommunikation slet ikke fungerede for tiden. Alfie løftede sin kuffert ned af sengen og rullede den ud i den rummelige gang, der vendte ud mod elevatoren der førte dem ned på gadeniveau. Zoe fulgte efter ham og lænede sig op af dørkarmen.


”Har du virkelig tænkt dig at være sur på mig, fordi jeg ikke ville hjælpe dig med at finde din Ipad, Alfie?”, spurgte hun lavt. Hun stod med armene over kors, og kunne ikke rigtig lade vær med at føle sig lidt magtesløs. Der gik lidt tid inden Alfie svarede. Han vendte sig mod hende og sukkede.
”Undskyld.. Jeg er bare.. Mit hoved er bare fyldt med alt muligt lort..”, Alfie strøg Zoe over overarmen og trak hende ind til sig i et varmt og omfavnende kram. Det var længe siden at Zoe havde følt sig så tæt på Alfie. Hun sukkede mod hans bryst og smilede svagt, til trods for at hun mest af alt havde lyst til at græde. Hvad skete der lige mellem dem? Hun var så frustreret og forvirret.


”Undskyld babe.. Når jeg kommer hjem, bliver det hele bedre. Så er alt det her film-halløj overstået..”, Zoe nikkede og pressede sig ind til ham. Hun elskede duften af ham. Hun elskede hans måde at holde om hende på. Hans hånd om hendes spinkle nakke og hans ord mod hendes øre. Der var ingen tvivl – det var her hun følte sig hjemme. Han slap hende og så ind i hendes kønne lyseblå øjne. Han strøg hende over kinden og hun lukkede øjnene ved hans berøring.
”Jeg elsker dig, Zoe Sugg”, hviskede han og smilede et svage skæve smil. Zoe åbnede øjnene og så på ham. Hun lagde sin hånd på hans hals og kyssede ham ømt. Det føltes som et

, så var kysset brudt.

”Jeg bliver nødt til at smutte nu, ellers når jeg aldrig flyet..”, Alfie tog sin jakke fra knagen og med kufferten i den anden hånd, tog han elevatoren ned til taxaen som ventede på at køre ham mod Heathrow og væk fra hende. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...