5 seconds of summer imagines

En masse imagines med 5 seconds of summer.
Skriv hvis du ville have en (navn, dreng og begivenhed)
Laver ikke dirty!!!!!!!!!
Like og sæt på Favorit
undskyld hvis der er et par stavefejl nogle steder, men retter dem ikke total igennem.

54Likes
124Comments
71966Views
AA

2. Ashton

Du er kærester med Ashton, ja Ashton som i Ashton Irwin fra 5 Seconds of summer. Du er lige nu på vej hjem til din og Ashtons lejlighed med tårer rendene ned af dine kinder, du var ude at handle da du så et sladderblad med overskriften 'IRWIN UTRO' og så et billede af ham der snaver en billig blondine i gulvet. Da du når op til jeres dør nærmest sparker du døren op, du går direkte ind i stuen hvor alle drengene (Luke, Michael, Calum og Ashton) sidder.

De ellers larmende drenge er nu helt stille, du kyler bladet i hovet på Ashton, hvorefter du går ind på jeres eller Ashtons værelse river den første taske du finder, smider alt dit tøj i og går ud til drengene.

Det syn der mødte dig overraskede dig meget, en Ashton der bare sidder og glor ud i luften og 3 rasende drenge.

"Har du noget at sige før jeg går" spørger du Ashton "undskyld undskyld undskyld undskyld" siger han endelig "så det er rigtigt?" Spøger du "ja desværre" siger han.

Der går ikke 2 sek før du er ude af lejligheden.

Du sætter dig ind i bilen og køre mod din venindes lejelighed.

Du ankommer og stiger ud af bilen og er på vej op mod døren, men det er 'lidt' svært da der er mange jounalister der følger efter dig og stiller dig spørgsmål om 'er det rigtigt at Ashton var dig utro' 'hvordan reagerede du' 'hvor vil du nu bo' OSV.

Du får endelig møvede dig igennem de mange jounalister og går op og ringer på der går ikke 10 sek så åbner en meget glad D/V/N, det falmer dog hurtig da hun kan se du har grædt.

"Kom ind, fortæl fortæl hvad er der sket søde" du fik fortalt din veninde det efter mange afbrydelser af din telefon der ringede fra både Calum, Michael, Luke og din dumme eks Ashton.

Lige nu sidder dig og din veninde og ser tudefilm og æder jer fede Ben & Jerry is, da i er i gang med den 3 film, udbryder din veninde pludselig "kom nu skal vi altså ud og feste, vi kan ikke sidde og æde os fede i is dagen lang""ej jeg gider ikke, ikke idag""jo kom, jeg tror jeg har en kjole i din størrelse""nej det gider jeg ikke" beklagede du dig "jo det skal du" sagde hun og trækker dig op ad den dejlige varme sofa.

Efter en time er i klar, din veninde har ringet efter en taxa så i tager den.

Da i ankommer til det diskotek i plejer at feste på (det var også der du mødte Ashton) går i direkte ind da der er ingen kø.

Efter 2 timer er du godt fuld, du er så fuld så du ikke kan se klart. Pludselig kommer der en hen til dig han flirter meget med dig men det er du ligeglad med, da du jo er single.

Lige nu sidder i og kysser eller retter snaver rimelig meget endda, pludselig tager fat om dit håndled "hvad skal vi" spøger du "kom vi fortsætter hjemme ved mig smukke".

Da i kommer hjem til fyren, når i kun lige at lukke døren før han skubber dig op ad vægen og i bevæger jeg langsomt mod hans soveværelse.

Du vågner næste morgen hved et dunkende hoved og to stærke arme om dig, da du vænner dig om møder du en sovende Ashton med det sygeste bollehår.

Du kommer til at smile hved synet ad den sovende Ashton indtil du kommer i tanke om det fra igår. Du skynder dig op ad den lune seng, tager dit tøj på og er ellers den der er smuttet. Da du kommer hjem til din veninde, er hun allerede oppe, da hun ser dig smiler hun stort.

"Er du sulten?""ja hunde sulten" du når kun at sætte dig før din telefon ringer, du ser ikke hvem det er, før du tager den " det er D/N hvem taler jeg med?""hvor blev du af du var der ikke da jeg vågnede?""Ashton det var en fejl det skulle aldrig have været sket, jeg var fuld og kunne ikke tænke klart" siger du og lægger på

1 måned senere : du har ikke set noget til Ashton eller de andre undtagen Luke som hverdag du er på arbejde kommer og beder dig om at tage Ashton tilbage.

De sidste uger har du brækket dig hver dag og du er i tvivl om du er syg eller hvad du er.

Så du har købt en graviditetstest og venter nu bare på om den er positiv eller negativ, efter 5 minutter er den klar så du tager den op i hånden men taber den hurtigt igen og begynder at græde, din veninde kommer ind og ser dig med tårer ned ad dine kinder.

"Hvad er der galt søde" du siger ikke noget du er mundlam så du tager den bare op og viser hende den " er det rigtigt" du kan stadivæk ikke sige noget så du nikker bare "er det Ashton?" Endu engang nikker du bare "du bliver nød til at sige det til ham" siger din veninde du nikker bare.

Da du kom på arbejde næste dag (på starbucks) er der ikke forfærdelig mange mennesker.

Pludselig er der en der rømmer sig foran dig, det er Luke endu engang "D/N vil du ikke godt lytte til hvad jeg siger""så sig dog frem dreng" siger du koldt måske lidt for koldt men pyt " vi kan ikke komme i kontakt med Ashton, han sover ikke, han spiser ikke, han drikke ikke for at sige det mildt han ligner lort vil du ikke nok komme med og snakke med ham, vi tvinger dig ikke til at tilgive ham, for det han gjorde var ikke fair det han gjorde" du stod og overvejede lidt det var jo en god idé hvis du skulle fortælle ham at du var gravid, så du tænkte hvorfor ikke "jo jeg har fri om en halv time""okay så venter jeg bare".

I er nu ankommet til hans lejelighed og da du kommer ind kan man høre små snøft og en meget ked Ashton der siger "hun kommer aldrig tilbage" du får helt skyldfølelse, da i kommer ind i stuen bliver opmærksomheden lagt på dig.

"Se hvem jeg fandt" siger Luke, Ashton lyser op i et lille smil.

"D/N undskyld undskyld undskyld undskyld, hold nu kæft jeg skammer mig""Ashton der er noget jeg skal sige kan vi lige snakke sammen under 4 øjne" afbryder du ham han nikker og går mod soveværelset "Ashton nu må du ikke blive su med jeg er en 'lille' smule øhhhh......... En 'lille' smule måske 'meget' gravid" det sidste visker du nærmest "hvad er du?" Spøger en meget forvirret Ashton "Ashton du skal være far" siger du Ashton lyser op i et kæmpe smil og går hen mod dig og kysser dig midt på munden. Da i trækker jer jubler de andre da de åbenbart har hørt med.

"Så er jeg tilgivet" spøger Ashton "ja det er du" siger du med et fnis, Ashton lyser op i et større smil hvis det er mugeligt.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...