1D and 5sos One Shots

Imagines with the 1D (No Zayn) and 5sos boys. Look at the first chapter.

17Likes
40Comments
7484Views
AA

3. Imagine til Marie BDS<3

Jeg var på vej hen til mine bedstevenner. Du kender dem måske. De hedder Michael Clifford, Ashton Irwin, Calum Hood and Luke Hemmings. Luke og jeg har været bedstevenner, så længe jeg kan huske. 

Da Luke først startede med at længe videoer ud på youtube omkring 3 år siden, var jeg utrolig stolt af ham. Han var super godt til at synge, og den stemme har virkelig udviklet sig siden da. Jeg vil sige, at den er blevet 15 gange bedre. 

Anyways! Lidt senere samme år formede Luke et band sammen med sin bedsteven Calum Hood og Michael Clifford. Luke og Michael var ikke, hvad du ville kalde venner. Overhovedet ikke faktisk. De hadede hinanden! Jeg ved virkelig ikke hvorfor, -de har aldrig fortalt mig det- men de blev så senere bedstevenner så alt er godt! De spiller alle tre guitar. Calum har så lært at spille på bas. 

Senere fik de så Ashton. Han er den ældste i gruppen og spiller på trommer. Han kom fra en hel anden skole. Siden da er vi alle blevet de bedsteste bedstevenner. Men Luke og jeg er tættest. 

Jeg har kun fortalt det her til Calum, men jeg kan godt lide Luke som mere end min bedsteven. Jeg har kunnet lide ham på den måde det sidste halve år. Jeg ville aldrig drømme om at fortælle Michael eller Ashton. Ikke fordi jeg ikke er så gode venner med dem, som jeg er med Calum og Luke, men de kan ikke holde sådan noget hemmeligt. Jeg ved, at Calum aldrig vil sige det. Men hvis han gør, slipper han ikke levende fra det, tro mig!

Jeg gik op ad Lukes indkørsel. Jeg bor kun 2 gader væk fra ham, så det er ikke mere end, at jeg kan gå her hen. Jeg kiggede på det lille to etagers hus og sukkede. Da Luke og jeg var mindre, boede jeg nærmest her. Jeg var ikke ret meget hjemme, og jeg brugte alt min tid med Luke. Det er ikke noget mysterie om, hvorfor jeg er 17 år gammel (Jeg ved ikke, om du er 17!) og kun har 4 venner. Jeg har ikke nogle pige venner, men det har jeg det nu også meget fint med. Alt det pige fnider og drama, det er bare ikke mig. 

Jeg bankede på den hvide hoveddøre, før jeg gik ind. Det et mit andet hjem. Liz har sagt, at jeg bare skulle føle mig hjemme. 

"Jeg er hjemme!" Råbte jeg gennem huset. Jeg er super spændt på at se dem. Jeg har ikke set dem siden, at de tog på turne nogle måneder tilbage. Jeg hørte lyden af fodtrin, og jeg gik ind mod stuen. Jeg nåede dog ikke ret langt før, at jeg blev overfaldt af den første krammer. 

"Det er godt at se dig igen Tulle!" Tulle er mit kælenavn. 

"Jeg har også savnet dig Ashton," sagde jeg og krammede ham tilbage. Jeg gav slip og krammede Calum og Michael. Jeg har virkelig savnet dem. 

"Hvor er Luke?" spurgte jeg, da jeg opdagede, at han ikke var her. De kiggede på hinanden, før Calum pegede hen mod kældertrapperne. Jeg nikkede og nærmest løb hen til trapperne. Jeg hørte Calums fnisen og så bestemt på ham. Han går det kun fordi, at han ved, at jeg kan lide Luke. 

Jeg gik langsom ned ad de stejle trapper. Jeg hader de her trapper. Jeg falder altid. Jeg hørte lyden af guitar spil og Lukes smukke stemme. Jeg kunne ikke kende sangen, så han var nok igang med at skrive et nyt hit. 

Jeg stod og lyttede ved foden af trappen, indtil Luke opdagede mig. Han lavede et dobbelt check, og da han var sikker på, at det var mig lyste hans øjne op som et barns ved juletid.

"Marie!" Sagde han og lagde sin guitar fra sig. Han gik hen til mig og krammede mig. 

"Jeg har virkelig savnet dig Luke," halv-hviskede jeg og lagde min kind mod hans brystkasse. 

"Jeg har virkelig også savnet dig Tulle." Jeg smilede. Jeg elsker når han bruger mit kælenavn. Jeg elsker den måde, at han siger det på. 

"Hvad for en sang, var det du sang?" spurgte jeg, da vi trak væk fra krammet. 

"Um, det er bare en sang til vores nye album."

(Jeg ved ikke hvem af drengene, der skriver de forskellige sange!)

"Virkelig? Hvad handler den om?" Spurgte jeg og satte mig på sofaen. Jeg kiggede på papiret, der lå på bordet. Voodoo Doll. Jeg læste over noget af det, som han allerede havde skrevet. 

"I don't even like you,
Why'd you want to go and make me feel this way?
And I don't understand what's happened,
I keep saying things I never say.


I can feel you watching even when you're nowhere to be seen,
I can feel you touching even when you're far away from me.

[Omkvæd:]
Tell me where you're hiding your voodoo doll 'cause I can't control myself,
I don't wanna stay, wanna run away but I'm trapped under your spell.
And it hurts in my head and my heart and my chest,
And I'm having trouble catching my breath.

Ooh [x2]

Won't you please stop loving me to death?"

"Jeg er ikke kommet ret langt endnu," svarede han og satte sig ned ved siden af mig. Jeg nikkede. 

"Den er rigtig god." Jeg tog hans guitar og lagde den på mit skæd. Luke havde lært mig at spille den for nogle år siden. 

"Hvad laver du?" spurgte han mig, da jeg begyndte at spille noderne på papiret. 

"Syng den for mig," Sagde jeg uden at kigge op fra papiret. Det er typisk Luke med hans advancerede node-halløj. Jeg spillede forspillet et par gange før, at han endelig begyndte at synge. Han har et eller andet med at synge foran mig. Han gør det aldrig, og jeg er lidt træt af det. Jeg kan rigtig godt lide hans sangstemme. 

Jeg begyndte at synge sammen med ham, da han nåede til omkvædet. Min stemme er ingenting i forhold til hans. 

"I don't even see my friends no more,
'Cause I keep hanging out with you.
I don't know how you kept me up all night,
Or how I got this tattoo.

I can feel you watching even when you're nowhere to be seen,
I can feel you touching even when you're far away from me.

[Omkvæd:]
Tell me where you're hiding your voodoo doll 'cause I can't control myself,
I don't wanna stay, wanna run away but I'm trapped under your spell.
And it hurts in my head and my heart and my chest,
And I'm having trouble catching my breath.

Ooh [x2]

Won't you please stop loving me to death?

Every time you're near me,
Suddenly my heart begins to race.
Every time I leave,
I don't know why my heart begins to break.

[Chorus:]
Tell me where you're hiding your voodoo doll 'cause I can't control myself,
I don't wanna stay, wanna run away but I'm trapped under your spell.
And it hurts in my head and my heart and my chest,
And I'm having trouble catching my breath.

Ooh [x2]
 

Won't you please stop loving me to death?"

På magisk vis, fik vi lavet sangen færdig. Man skulle tro, at det kun var sådan noget der skete i eventyr. 

"Du er blevet bedre!" Sagde Luke og henviste til den guitar, som jeg holdte. Jeg rødmede, og gav ham hans guitar tilbage. 

"Jeg har taget nogle ekstra timer." Før Luke tog afsted på turne, så var han min lærer, men siden ahn ikke var her til at lære mig, tog jeg til en professionel lærer. Men altså, hvem er en bedre lærer end en guitarrist i et band? Yep ingen. Luke er 100% bedre end min lærer, hvilket er sjovt. 

Luke skulle til at sige noget da Calum råbte ned ad trappen, at vi skulle komme op. Vi gik op ad trapperne og ind i stuen til de andre drenge. 

"Lad os spille sandhed eller konsekvens!" Udbrød Mike efter et øjebliks stilhed. Alle nikkede undtagen mig. Jeg hader den leg, og det ved de. Jeg vælger altid sandhed fordi, at jeg ikke har lyst til at få en konsekvens, når jeg er den eneste pige blandt 4 drenge. De siger jeg er så kedelig at spille med. Jeg kan heller aldrig komme op med noget godt, så de spørger mig faktisk aldrig. 

"Okay så. Michael! Sandhed eller konsekvens?" Og legen var igang. May the odds be ever in your favor. Hehehe. 

Jeg var i mine egne tanker, da jeg pludselig hørte mit navn. 

"Jeg udfordre dig til, at kysse Marie på læberne!" Michael og Ashton kiggede på Calum som om, at han havde to hoveder, mens Calum bare smilede indforstået til både mig og Luke. Det gjorde han bare ikke lige!? Udfordrede Calum lige Luke til at kysse mig?! Calum, din, din- Jeg blev afbrudt af et par bløde læber på mine. Jeg var så optaget af, at skælde Calum ud i mit hovede, at jeg ikke havde set Luke rykke tættere på mig. 

Jeg kyssede tilbage med ligeså mange følelese som Luke. Det var som om jeg svævede på en lille lyserød sky, og at det kun var mig og Luke tilstede. Det var magisk. 

Der var nogen der rømmede sig et eller andet sted fra. Luke og jeg trak hurtigt fra hinanden. Jeg kiggede ved i mit skød, rødmende og bed mig i læben. Jeg kunne stadig føle hans læber på mine. Luke lagde sin arm om mine skuldre og trak mig ind til sig. Jeg snoede mine arme omkring hans talje og begravede mit ansigt ved hans bryst og bag ved mit hår. 

"Lad os lade de to turtelduer være lidt alene." Jeg kunne forstille Calums blink til Luke, mens Calum og de andre to gik ud af stuen.

Og så var der to.

Luke trak mig væk fra ham og op fra gulvet. Jeg fulgte efter ham ud til terrasen, mens jeg holdte godt fat i hans ene hånd. Han stoppede pludselig og vendte sig om mod mig. Han tog fat i begge mine hænder og kiggede mig dybt i øjnene. Jeg kiggede tilbage i hans fantastisk blå øjne. 

Og så åbnede Luke munden. 

"Marie vi har været bedstevenner så længe, som jeg kan huske. Men i det seneste år har jeg ikke kunne tænke på andre end dig. Du er i mine tanker 24/7. Jeg kan lide dig Marie, men som mere end bare min bedsteveninde," sagde han og kiggede ned på vores sammenflettet hænder. 

Da jeg ikke dage noget kiggede han op på mig. "Sig noget tulle." Jeg var mundlam. 

"Jeg-Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige Luke," sagde jeg ærligt og tvang ham til at kigge på mig. "Jeg kan kun sige, at jeg har det på samme måde."

"Virkelig?" Hans ansigt lyste op som stjernen øverst på juletræet. Jeg nikkede.

"Vil du være min kæreste?" spurgte han nervøst. Det' sødt. Jeg smilede stort og nikkede

"Jeg troede aldrig, at du ville spørge," Sagde jeg og krammede ham. Han lagde sine arme omkring min tajle og pressede mig indtil ham i et varmt kram. Sådan stod vi i et stykke tid før, at vi blev afbrudt. 

"Det var så lidt!" Lød det fra Calum bag mig. Jeg afbrød krammet med Luke og vendte mig om mod ham. 

"Du får 10 sekunders forspring," sagde jeg og begyndte at tælle.

"1," begyndte jeg. Hans smil falmede og han begyndte at gå baglæns ind i huset. 

"2." Han vendte sig om og løb.

"10!" Råbte jeg og løb efter ham. Jeg hørte Lukes, Ashtons og Michaels latter før, at jeg løb efter Calum længere ind i huset. 

~~~~~~~~

Jeg håber, at du kan lide den! Den er faktisk meget lang med sangteksten i midten. 

Oh well, lad mig høre hvad du synes! 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...