1D and 5sos One Shots

Imagines with the 1D (No Zayn) and 5sos boys. Look at the first chapter.

17Likes
40Comments
7493Views
AA

2. Imagine til Julie Caroline

"Zayn! Niall! Kom her ned lige nu!" Skreg jeg gennem huset. Jeg hørte lyden af løbende fodtrin komme ned ad trappen. Jeg kiggede hen mod døren lige i tide til at se Zayn og Niall. De prøvede begge at komme ind først men blev mast op ad hinanden i forsøget.

"Hvad sker der Julie?" Spurgte de på samme tid og gav hinanden et ondt blik. Hvorfor er de så sure på hinanden? Sådan har de været i den sidste uge.

"Hvorfor står jeg i det her blad?" Spurgte jeg og hævede det ene øjenbryn. De så begge pludselig paniske ud, da jeg viste dem et sladderblad.

"Det-det ved jeg-jeg ikke," sagde de i munden på hinanden. Jeg besluttede mig for, at jeg ville læse noget op.

"Har One Direction fyrene Niall Horan og Zayn Malik følelser for deres bandmedlem Louis Tomlinsons lillesøster? Det er spørgsmålet på alles læber.

19 årige Julie Caroline Tomlinson er i det sidste år blevet vældig berømt blandt gruppens fans. Med hendes tøj design ideer og sang videoer på youtube, er Julie måske en ny rising star.

En kilde tæt på drengene udtaler til TF Magazine, at "alle drengene er rigtig gode venner med Julie. Men Zayn og Niall virker til at være ekstra tætte med hende."

Vi har undersøgt sagen nærmere, og har fundet mange forskellige billeder af Julie med Zayn og Niall. Zayn har endda sagt, at "Julie er en super pæn pige, både intelligent og sød." Og vi ved jo alle, at Zayn har en ting for intelligente pige!"

"Det har jeg aldrig sagt!" Udbrød Zayn.

"Niall Horan på den anden side har blot lagt en masse billeder op af parret. Søde, nuttede billeder af Julie, så man skulle tro, at du havde noget sammen.

Hvad vil Louis Tomlinson sige om det her? Vi er sikker på, at han vil sige, at hun er off limit for alle i bandet. Hvis han da ikke allerede har sagt det.

Gå ind på vores hjemmeside for flere informationer."

"Men det er ikke sandt!" Udbrød Niall. Jeg gav ham et blik. Jeg har skam set de billeder, som han har lagt op. "Okay ja jeg har lagt billeder op."

"Det er et sladderblad Julie! Man skal ikke tro på alt hvad man læser i sådan et!" Protesterede Zayn.

"Skal jeg tro på det her?" Spurgte jeg.

"Selvfølgelig ikke!" Sagde de på munden på hinanden.

"Åh godt!" Udstødte jeg og krammede dem. "I har overbevist mig, men held og lykke med at overbevise Louis!" Sagde jeg og gik ud af rummet. Jeg filmens af gangen og stødte på Louis.

"Hvad har du der søs?" Spurgte han og pegede mod bladet i min hånd. Jeg skyldte mig at gemme det bag min ryg.

"Um øh," stammede jeg, "ikke noget!" Jeg prøvede at komme forbi ham men det var nytteløst.

"Jo lad mig se." Han prøvede på at række ud efter det, men jeg var hurtigere. "Julie lad mig nu se det!" Jeg rystede på hovedet.

"Nej Louis. Nej du skal ikke læse det-!" Han fik det ud af min hånd. Han bladrede igennem bladet, mens jeg nytteløst prøvede på at få det ud af hans hænder. Han gik ind mod køkkenet for at komme væk fra mig men stivnede pludseligt. Åh nej! Han har læst det!

"Zayn! Niall! Mit værelse, nu!" Råbte han og marcherede ned ad gangen i fuld galop. Jeg bed mig i læben, en dårlig vane når jeg bliver nervøs.

Jeg skyndte mig ind på mit værelse, da jeg hørte fodtrin. Åh nej det her kan umuligt være godt! Jeg gik rundt i mit værelse og tænkte på forskellige muligheder for, hvordan det kan ende.

-Louis kunne gøre noget drastisk. Hvis jeg kender ham ret, gør han sikkert.

-Niall og/eller Zayn kunne gøre noget, de ville fortryde ud af ret frustration.

-Jeg ville blive nødt til at flytte.

-Drengene ville blive uvenner

-Jeg ville ødelægge One Direction!

Jeg bliver nødt til at stoppe med at tænke over det her. Jeg har en tindens til at tænke for meget.

Der er forresten fest i aften, nu hvor jeg tænker over det. Hvor ironisk.

Nå men, 1D drengene holder fest i aften for at fejre et eller andet stort. For at være helt ærlig, følger jeg ikke ret meget med, i hvad de går og laver. Hovsa..? Jeg tror, at det er et nyt album eller noget. 

Jeg skyndte mig ud af mit værelse og ind i køkkenet/spisestuen, hvor jeg hørte døren smække. Jeg så Louis stå i midten af køkkenet med hovedet i hænderne. Jeg gik op til ham og fjernede hans hænder. 

"Er du okay Lou?" spurgte jeg og kiggede ham dybt i øjnene. Han nikkede. men jeg kunne se, at det var langt fra rigtigt. Men jeg sagde ikke noget til det. 

"Kan du lide dem?" Spurgte han virkelig lige om det? 

"Ja da Louis, selvfølgelig gør jeg det! De er mine bedstevenner-"

"Nej jeg mener, om du kan lide dem!" Afbrød han og lagde tryk på 'lide'. Oh. 

"Oh," sagde jeg. "Nej Louis det kan jeg ikke," Jeg prøvede på at lyde så overbevisende som muligt. Louis er ret stædig. 

"Okay så. Jeg tror på dig. Men jeg har givet drengene en "mindre forlæsning" om at holde sig væk fra min lillesøster," forklarede han og udlede mit hår. 

"Og med en "mindre forlæsning" mener du, at du irriterede dem indtil, at de overgav sig?" Drillede jeg. 

"Måske." Jeg kunne ikke lade være med at grine. 

"Okay så," sagde jeg. "Men hvorfor hørte jeg smækken?"

"En af dem tog det mindre pænt," sagde han, og jeg havde traks en tanke om, hvem det er. 

"Zayn?" Han nikkede. Jeg nikkede kort. Jeg gik ind på mit værese for at gør mig klar til i aften. Det var faktisk allerede om ca. 3 timer, så der er nok tid.

Jeg tog et langt bad -det er det, som jeg nyder mest- og tørrede mig bagefter. Jeg tog undertøj på og gik ind bagerst i mit store klædeskab. Det er der, hvor jeg har alle mine "fest ting"; som kjoler, stiletter, pæne bluser, bukser osv. 

Jeg iførte mig en stram turquoise stropløs kjole, som gik til omkring midt på lårene og sorte stiletter. 

Jeg havde stadig halvanden time tilbage, så jeg valgte at gøre noget ud af min makeup. 

En time, mascara øjenskygge, eyeliner og lipgloss senere, og jeg var færdig. Der var stadig en halv time til, men jeg besluttede mig for at gå nedenunder for at se hvad der forgik. Lyden af mine hæle ekkoede gennem de tomme gange. 

Det er et pænt stort hus, så jeg kunne ikke høre de høje musik der kom fra stuen. Selvom mit værelse er på 3. etage, låste jeg alligevel mit værelse for en sikkerhedsskyld. Man ved aldrig hvem der kan ende her oppe. Jeg fik myrekryb bare ved tanken. Fy! 

Da jeg endelig kom ned på underetagen var musik godt skruet på. Jeg prøvede på at finde hvilken som helst af drengene, men jeg har ikke meget held for tiden. 

Fester er ikke lige mig, så jeg følte mig lidt akavet midt i stuen. 

Der kom pludselig en mand op bag mig og tog hårdt fat i mine hofter, så jeg blev presset op af hans forside. 

"Hey hot stuff." Stemmen fik det til at løbe koldt ned ad ryggen. Hans mund var tæt på mit øre, og jeg kunne tydeligt lugte alkoholen i hans ånde. Hvem er dog fuld så tideligt på aftenen? Han havde sikkert drukket før, at han kom her hen. Fy! 

"Vil du være sød at fjerne dine hænder?" Han grinte lumsk. Det gav mig total myrekryb. Han gav ikke slip men vendte mig blot om, så jeg kunne se ham. 

Jeg vil ikke sige, at han var grim, men han skulle seriøst holde sine fingre for sig selv! Jeg prøver på at komme ud af hans grab, men som du ved, så er jeg bare ikke heldig for tiden.

"Giv slip," sagde jeg, da hans hænder begyndte at gå stedet hen, som de ikke skulle. "Giv slip sagde jeg!" Hans hovede var begyndt at nærme sig, og jeg prøver desperat at komme ud at hans grab. 

"Hun sagde, at du skulle give slip!" Sagde en bekendt stemme bag mig. Men fyren gav ikke slip. 

"Hvem har tænkt sig at stoppe mig?" Spurgte den mand, der holdte mig Niall. 

"Det har jeg," sagde en anden bekendt stemme, og før jeg vidste af det lå manden på gulvet. Jeg begyndte at fnise. Spørg mig ikke hvorfor men jeg finder den her situation lidt sjov. Hvorfor ville de hjælpe mig, hvis de ikke kan lide mig? Jeg ved, at de er mine bedstevenner og alt det, men come on! Ikke alle bedstevenner ville gøre det for hinanden, vil de? Men det er da lidt sjovt, at det er lige præcis Niall og Zayn og ikke f.eks; Louis, Liam eller Harry, efter hvad skete der tideligere idag. 

"Er du okay?" Spurgte Niall og Zayn i munden på hinanden. Jeg kiggede fra den ene til den anden. 

"Hvorfor hjalp i mig?" Spurgte jeg, "Jeg kunne sagtens have klaret mig selv. Det er ikke første gang." Jeg mumlede den sidste sætning til mig selv, så de ikke hørte det. De svarede ikke, så jeg sukkede og gik ud af huset. Jeg har brug for frist luft til at tænke.

Omkring 10 minutter senere kom både Zayn og Niall ud til mig i mørket. Jeg stønnede mentalt og vendte mig mod dem. 

"Kan I lide mig?" Det virkede som et dumt spørgsmål, men jeg blev nødt til at vide det. 

"Ja da selvfølgelig kan vi lide dig Julie," svarede Niall i en 'Duh' tone, som om det var indlysende. Jeg sukkede og rystede på hovedet. 

"Nej. Jeg mener; kan i lide mig?" Spurgte jeg igen med trykket på 'lide' ligesom, at Louis spurgte mig om tideligere. Da de ikke svarede, men blot kiggede panisk på hinanden, vidste jeg, at det var sandt. 

"Hør I er søde fyre og alting, men jeg kan ikke lide nogen af jer som mere end bare mine bedstevenner. I ved begge, at jeg lige er kommet ud af et dårligt forhold, så lige nu har jeg bare mest brug for mine bedstevenner og ikke et ny forhold. Kan I gøre det for mig?" Jeg kiggede bedende på dem. Det var ikke 100% sandt, men jeg havde brug for en god undskyldning for at slippe for at snakke om det nogensinde igen.

Jeg sukkede af lettelse, da de begge nikkede og smilede til mig. 

"Vi kan ikke love 100% at lade være med at ligge an på dig på en eller anden måde, men vi vil gøre vores bedste!" Sagde Zayn. Niall nikkede og jeg grinte let. 

"I er fantasktisk," sagde jeg og trak dem begge ind i et gruppekram. 

Så ende alting alligevel godt til sidst. 

For mig ihvertfald. 

~~~~~~~~

Håber du kan lide den! :)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...