Ny movella

12800

AA
aa

1. kapitel 1

Jeg åbnede øjne, og så direkte ind i verdens smukkeste øjne. Niall....

Han lyse hår, han smukke øjne hans søde smil..... Bare at jeg ligger her, at jeg ligger her med ham føltes uvirkeligt, jeg var jo bare en fan... En af de tusinde fans. Men jeg var speciel ifølge ham.Jeg var mig selv!

Jeg lukkede øjnene stille i igen og forsøgte og sove.

Mens mærkede jeg en hånd på min kind,efter 2 små kys... Kunne mærke hvordan han lagde sig tættere og tættere ind til mig. Bare måden han holdte om mig på, han er jo verdens dejligste. Og falde så i søvn i hans arme.

Da jeg vågnede kunne jeg dufte hvordan mogenbrødet blev ristet, og høre ham skramle rundt ude i køkkenet. Jeg tog min morgenkåbe og gik ud til ham.... Men han var ikke det første jeg lagde mærke til, han havde dækket bordet med verdens smukkeste røde due, de sødeste lyssestager. Og midt på bordet verdens smukkeste blomsterbuket. "Niall?" Sagde jeg langsom, mens jeg gik stille hen til ham. Han vendte sig om og greb fat rund om mine hofter. Og så dirkene ind i mine øjne. Han så alvorlig ud og sagde så " Y/n du er den dejligste i verden og jeg elsker dig, det må du aldrig glemme......men!... Jeg vil ik' være din kæreste mere!".......

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...