Killer Snehvide og de 7 små ofre


0Likes
0Comments
165Views

1. kapitel 1

Killer Snehvide kom gående hen ad en mørk og dyster landevej i hendes ene hånd havde hun en kurv fyldt med våben af mange forskellige slags.

Hun havde tit tænkt over hvad meningen med hendes liv var og hun kunne aldrig finde ud af det, men Killer Snehvide's mor (Killer Kulsort) havde sagt at hun gerne ville have at hun gik i hendes mor's fodspor.

Lige pludselig syndets Killer Snehvide at hun så noget inde i den meget, meget, meget , MEGET dystre og mørke skov, der lå lige ved siden af den mørke og dystre landevej, det var noget hun aldrig havde set før, men hun viste ikke at det ville hun snart for det var hendes næste ofre!

Killer Snehvide gik hen mod den mørke og dystre skov hun kende så godt og lige da hun havde gået ind i skoven fik hun et kæmpe chok! Hun så hen på det lille, lille, lille væsen der lignede noget, noget... Småt!!!

"Gå din vej din kæmpe store kæmpe!" Sagde det lille væsen.

Killer Snehvide kunne simpelhen ikke tá det lille kryb mere så hun tog en pistol fra kurven og sigtede på det lille væsen og så sagde hun:" DØ DIT UFORSKARAMMEDE LILLE KRYB!"

Det lille kryb skreg alt hvad den kunne men det hjalp ikke eller det troede Killer Snehvide i hver fald ikke...

Hun skød det lille ulækre væsen med sin pistol og der flød blod ud over det hele hun ELSKEDE den følelse at gøre andre ondt så hun skød væsnet igen og igen og igen...

Da Killer Snehvide begyndte at pakke sammen hørte hun små råb der råbte: " Du kan selv dø dit røvhul!" " Ja du har lige dræbt vores søn!"

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...