Alone

Η όμορφη Λυδία γνωρίζει τον Λουκ και τον ερωτεύεται τρελά, όμως γνωρίζει και τον αδερφό του τον Μπο που θα την ερωτευτεί απ΄την πρώτη στιγμή.

1Likes
0Comments
486Views
AA

8. Chapter 8.

Είχα ξυπνήσει και παρακολουθούσα τι γλυκά που κοιμάται. Έχει ακουμπήσει το κεφάλι της στο στήθος μου και τα όμορφα ξανθά μαλλιά της τα έχω κάνει στην άκρη ώστε να βλέπω το πρόσωπό της. Θα μπορούσα να την κοιτάω για ώρες όσο κοιμάται. Τώρα αρχίζει να κουνάει τα χέρια της και να τρεμοπαίζουν τα μάτια της, μέχρι που τα άνοιξε. 
"Καλημέρα Λουκ" μου είπε με τη ναζιάρικη αγουροξυπνημένη φωνούλα της.
"Καλημέρα μωρό μου" με είπε πάλι μωρό του^^ ο γλύκας μου. Σήκωσα το κεφάλι μου και με φίλησε.
"Λουκ μου πάω να κάνω μπάνιο" του είπα καθώς σηκώθηκα από το κρεβάτι. Mα πριν προλάβω να κάνω βήμα με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει. "Λουκ" είπα μέσα απ΄τα χείλια του. Με κοίταξε με φίλησε άλλη μία φορά και μετά με έσπρωξε να φύγω και γέλασε. Του ΄ριξα ένα υποτιμιτικό όμως χαμογελαστό βλέμα και έτρεξα στο μπάνιο. 

 

~μεριά Λουκ~
 

 

Κατέβηκα κάτω στην κουζίνα έφτιαξα καφέ και έκατσα με τους υπόλοιπους. Ο Τζέι με την Άλλισον ήταν αγκαλιασμένοι και τρώγανε μια τυρόπιτα, ο Τζέιμς με την Κάθριν πίνανε καφέ και μιλούσαν κι ο Μπο με τον Σκιπ πέταγαν σοκοφρετάκια ο ένας στο στόμα του άλλου και τα περισσότερα είχαν καταλείξει στο πάτωμα. Το δωμάτιο ήταν πολύ φωτεινό και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη. Εγώ σκεφτόμουν την Λυδία. Μετά από λίγο με πήρε χαμπάρι ο Σκιπ.
Σκιπ: "Καλημέρα Λουυκ!" μου είπε και μου πέταξε ένα σοκοφρετάκι.
Λουκ: "Καλημέρα Σκιπ" είπα καθώς έπιασα το σοκοφρετάκι και το έφαγα. 
Μπο: "Επ, καλημέρα ρε μπρο" μου είπαν κι οι υπόλοιποι/ες καλημέρα.
Τζέι: "Η Λυδία κοιμάται ρε; την εξουθένωσες χθες;" είπε γελώντας.
Λουκ: "Σκάσε ρε μαλάκα, ένα μπάνιο πήγε να κάνει η κοπέλα." είχα αγριέψει. Ο Τζέι πάντα με νευρίαζε αλλά τον αγαπάω παρόλα αυτά.
Τζέι: "Ντάξει ρε μια πλάκα έκανα με ξέρεις."

Λουκ: "Ναι ρε σορρυ που αρπάζομαι έτσι εύκολα.." είπα και του πέταξα το μαξιλάρι στη μούρη για πλάκα.


~Μεριά σου~

Αφού τέλιωσα το μπάνιο τύλιξα τα μαλλιά μου με την πετσέτα για να στραγκίξουν λίγο και άρχισα να ντύνομαι. Έβαλα ένα ψηλοκάβαλο φλορεάλ σορτσάκι με ένα άσπρο τοπάκι που ήταν εκτεθημένη ελάχιστα η κοιλιά μου και τα φλορεάλ μου vans. Ήταν τα αγαπημένα μου και τα είχα πάρει ειδικά γι΄αυτό το σορτς. Έβγαλα την πετσέτα απ΄τα μαλλιά μου και τα έπιασα κοτσίδα και κατέβηκα κάτω. Τους είδα όλους που έπαιζαν και γελούσαν σα μικρά παιδιά και χαμογέλασα. Τελικά αυτό είναι που χρειάζομαι. Το γέλιο που στερήθηκα όσο ήμουν μικρή. Ποτέ δεν υπήρξαν στιγμές γέλιου στο παρελθόν. Ο πατέρας μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έπινε, μας παράταγε μόνες τα βράδια με τη μαμά μου, γυρνούσε τα ξημερώματα μεθυσμένος και έπεφτε κατευθείαν για ύπνο. Η μαμά μου έκλαιγε και εγώ προσπαθούσα να κάνω πως δεν με ένοιαζε αυτό που έκανε ο πατέρας μου. Ότι λεφτά έβγαζε από το μαγαζί τα έπινε και.. δεν θέλω να τα θυμάμαι αυτά. Δάκρυσα καθώς θυμώμουν όλα όσα είχα ζήσει. Ύστερα την μαμά μου που πέθανε. 
"Λυδία; Λυδία μου;" άκουγα τη μαμά μου να με φωνάζει. "Λυδία είσαι καλά;" όχι αυτή δεν είναι η φωνή της μαμάς μου. Έκλεισα τα μάτια μου για κάποια δευτερόλεπτα κι ύστερα τα άνοιξα πάλι. Είδα τα παιδιά μπροστά μου και τον Λουκ να κρατάει το πρόσωπό μου στις παλάμες του. "Λυδία μίλα μου σε παρακαλώ" όλοι γύρω μου είχαν αγχωθεί. 
"Λουκ; Ναι καλά είμαι" του είπα χαμογελώντας και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου. 
Λουκ: "γιατί έκλαιγες;" 
"τίποτα απλά θυμήθηκα τη μαμά μου.. αλλά είμαι μια χαρά."
"Θες να πάμε μια βόλτα να πάρουμε λίγο αέρα;"
"Ναι παρακαλώ." 
"σε 5 λεπτά φύγαμε πάω να αλλάξω κι έρχομαι."
"οκ" πήγα κι έκατσα στον καναπέ και μ΄ακολούθησαν κι οι υπόλοιποι. "παιδιά καλά είμαι."
Τζέι: "σίγουρα ρε Λυδία; χρειάζεσαι κάτι;"
"Ναι είμαι οκ" 
Μπο: "είσαι σίγουρη πριγκίπισσα;" ο Μπο μου κράτησε το χέρι και με κοίταξε στα μάτια.
"ναι Μπο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον." του είπα.
"έλα τώρα Λυδία τι ευχαριστείς; Ξέρεις πως νοιάζομαι για ΄σενα." έμεινα με αυτή την κουβέντα που μόλις βγήκε απ΄το στόμα του. "σα κοπέλα του Λουκ πάντα" συμπλήρωσε γρήγορα.
"α ναι υποθέτω πως το ξέρω." οχ.. νομίζω πως ο Μπο έχει κάποια αισθήματα για ΄μένα. Μπαα.. δεν παίζει. Η ιδέα μου θα΄ναι.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...