Alone

Η όμορφη Λυδία γνωρίζει τον Λουκ και τον ερωτεύεται τρελά, όμως γνωρίζει και τον αδερφό του τον Μπο που θα την ερωτευτεί απ΄την πρώτη στιγμή.

1Likes
0Comments
487Views
AA

5. Chapter 5.

Ξύπνησα και πήγα να κουνηθώ όμως συνηδητοποίησα πως ο Luke κοιμώταν με το κεφάλι του ακουμπησμένο στο στήθος μου. Ήταν τόσο όμορφος ενώ κοιμώταν. Κι αυτό που είχαμε κάνει πριν από λίγες ώρες.. ένιωσα απίστευτα, μοναδικά. Όταν ο Luke με άγγιζε, όταν έμπαινε μέσα μου ένιωθα πως θα έκανα τα πάντα για να είμαι μαζί του. Στην αρχή τον φοβόμουν, αλλά τώρα πια όχι. Προσπάθησα να φτάσω το κινητό μου από το κωμοδίνο για να δω αν είχα κάποια κλήση απ΄τη μαμά μου χωρίς να τον ξυπνήσω.

 

~Μεριά Luke~

 

Αυτό που έζησα με την Λυδία, ήταν κάτι που δεν είχα νιώσει ποτέ με κάποια άλλη κοπέλα. Φαινόταν ότι ντρεπόταν και μπορεί και να μην ήθελε να γίνει ακόμα, όμως δεν με σταμάτησε. Δεν περίμενα να με αφήσει να συνεχίσω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Καταρχάς ήμουν σίγουρος πως θα με διώξει φωνάζοντας από το μπάνιο και θα με έδιωχνε και απ΄το σπίτι, αλλά δεν προσπάθησε και πολύ να με διώξει και ούτε με σταμάτησε. Έχω ξυπνήσει εδώ και ώρα όμως εκείνη νομίζει πως ακόμα κοιμάμαι. Ξαφνικά συνηδητοποίησα πως είχα βάλει το κεφάλι μου στο στήθος της. Πώς έγινε αυτό; Όχι, δεν πρέπει να δεθώ με αυτή την κοπέλα. Είναι ακόμα μικρή(εχω ξεχασει να πω εισαι 18, εκεινος 19 σιγα τη μικρη αλλα τεσπα) και ανώριμη. Όχι δεν θα κάνω το λάθος να έχω συνεσθήματα γι΄αυτή. 

 

~Μεριά Λυδίας~

 

Ευτυχώς η μαμά μου δεν με είχε πάρει τηλέφωνο. Πώς κι έτσι; Η ώρα είναι 12 το μεσημέρι και συνήθως με έπερνε απ΄τις 10 το πρωί. Τεσπά.. καλύτερα, θα ξύπναγε τον όμορφό μου και δεν το θέλω καθόλου. Τον έβλεπα πως κοιμώταν και το χέρι μου πήγε αυτόματα στο πρόσωπο του και το χάιδεψε. 

 

~Μεριά Luke~

 

Γιατί το κάνει αυτό; Πρέπει να φύγω τώρα, τώρα πριν να είναι αργά.

 

Ο Luke άνοιξε τα υπέροχα μάτια του, με κοίταξε και σηκώθηκε γρήγορα πάνω. Ήταν γυμνός εφόσων το μποξεράκι του ήταν στο μπάνιο εκεί που το πέταξε σήμερα το πρωί. Έτρεξε γρήγορα στο μπάνιο πέρνοντας μαζί του τα ρούχα του και έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Μα καλά τι έπαθε; Βγήκε και με κοίταξε με ένα ύφος άγριο αλλά και στεναχωρημένο, μπορούσα να καταλάβω πως κάτι συνέβαινε. "Luke τι συμβαίνει;" Κάτι είχε συμβεί, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω είμασταν μια χαρά. Τι άλλαξε; 

"Λυδία, πρέπει να φύγω" μου είπε και πήγαινε προς την εξώπορτα. Εγώ τον ακολούθησα τυλιγοντας την κουβέρτα γύρω μου. 

"Να σε πάρω τηλέφωνο πιο μετά;" 

"Να μη με πάρεις πότε τηλέφωνο. Εμείς οι δυο δεν θα ξανασυναντηθούμε ποτέ!" 

"Δηλαδή αυτό ήταν όλο; Αλλά τι ρωτάω, φυσικά και αυτό ήταν το μόνο που ήθελες. Να με γαμήσεις και μετά να φύγεις!" Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου, δάκρυα απογοήτευσης, λύπης και θυμού

"Ναι, κι εσύ το έκανες τόσο εύκολο. Δεν με σταμάτησες καν. Τώρα λοιπών που τέλιωσα με εσένα μπορώ να φύγω." Είπε και άνοιξε την πόρτα για να φύγει. 

"Πες μου μόνο, γιατί μου το ΄κανες αυτό;" τώρα πια έκλαιγα φανερά δεν το άντεχα αυτό που είχε γίνει.. 

"Δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω λοιπών φεύγω τώρα, χάρηκα που τα είπαμε Λυδία." 

"Χάρηκες που τα είπαμε; Έλα τώρα Luke πες μου τι έγινε. Δεν μπορεί το ένιωθα ένιωθες κάτι παραπάνω για μένα"

"Συγνώμη Λυδία αλλά δεν ένιωθα τίποτα για σένα. Ήσουν απλά μία.. όπως κι οι άλλες"

"Δεν τα πιστεύεις αυτά που λες! Λες ψέματα!" Είχα πάει κοντά του στην πόρτα και εκείνος γύρισε κι έφυγε. 

"Αντίο Λυδία" μου είπε κι έφυγε. 

 

 

Τώρα ένιωθα απολύτως άδεια, δεν είχα κανέναν στη ζωή μου εκτώς απ΄την μαμά μου. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή που ξέρω πως δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε κι ήταν η μαμά μου. Επιτέλους, είχε αργήσει.

"Έλα μαμά, καλημέρα"

"Ναι Λυδία εσύ είσαι;"

"Μαμά; Κυρία Φιλντς εσείς είστε; Ναι εγώ είμαι, εκείνη πού είναι"

"Κορίτσι μου λυπάμε πολύ αλλά η μαμά σου είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο"

"Χριστέ μου! Σε ποιό νοσοκομείο είναι;"

"Εμ, πραγματικά λυπάμε μικρή μου, η μαμά σου δεν τα κατάφερε"

"Τι εννοείτε δεν τα κατάφερε; Είναι ζωντανή;!"

"Όχι, δυστυχώς, χτύπησε το κεφάλι της και το τραύμα δεν μπορούσε να γιατρευτεί"

"Τι μου λέτε; Όχι, όχι δεν μπορεί!"

"Αγάπη μου ηρέμησε θα έρθω από ΄κει να κανονίσουμε για την κηδεία της, προσπάθησε να ηρεμήσεις πάρε τις φίλες σου και σε μισή ώρα θα είμαι εκεί" 

 

Πήρα τις φίλες μου μία μία τους είπα για τη μητέρα μου και μου είπαν απλώς συληπιτήρια. Το ήξερα πως ήταν μαζί μου κυρίως για την παρέα και όχι γιατί με αγαπούσαν αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο αναίσθητες. Ήμουν χάλια έκλαιγα πήρα τον Luke. 

"Luuke;; Σε παρακαλώ πρέπει να έρθεις τώρα σε χρειάζομαι η μ-

"ρε Λυδία, απλά ξέχνα με. Χεσ΄το με εμάς τους δυο δεν έγινε τίποτα σπουδαίο πάρ΄το χαμπάρι και παράτα με ήσυχο!!" μου το ΄κλεισε

Δεν έκλαιγα πια. Όλοι με είχαν αφήσει μόνη μου. Δεν είχα κανέναν πια. Ήμουν ολομόναχη. Ήρθε η κ. Φίλντς και κανονίσαμε για την κηδεία. Ήταν την επόμενη μέρα.

 

 

 

~Μεριά Luke~

 

Γιατί να είναι τόσο επίμονη. Γιατί; Είμαι σίγουρος πως σε λίγες μέρες θα με ξαχάσει με άλλον. Ας την ξεχάσω. Μπήκα μέσα στο σπίτι και ο Μπο, ο Τζέι, ο Ντάνιελ κι ο Τζέιμς έβλεπαν θρίλερ.

Μπο- "Έλα ρε Λουκ που κοιμηθήκαμε χθες;;" είχε πάρει ένα ειρωνικο και γελαστό χαμόγελο και όλοι γέλαγαν.

Λουκ- "Δε γαμιέσαι λεώ ΄γω;!"

Μπο- "Όπα, όπα τι έγινε ρε;"

Λουκ- "τίποτα ρε χέσε με" πήγα μέσα στο δωμάτιο μου και χτύπησε η πόρτα

"Ποιόος;;"

"Μπο"

"Φύγεε"

Ο μπο άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο εγώ του πέταξα ένα μαξιλάρι στη μούρη αλλά μου το πέταξε πίσω κι ήρθε κι έκατσε διπλα μου στο κρεβάτι. "Τί έγινε ρε;"

"Τιποτα ρε Μπο. Πήγαινε κάτω!"

"Λουκ, μίλα εγώ σε ΄χω γεννησει έλα πες τα όλα! Έχει να κάνει με αυτή την όμορφη κοπέλα που μου έλεγες πως γνώρισες τις προάλλες;"

"Ναι"

"Ωραία, τι έγινε δε σε ήθελε; Σου ΄ριξε άκυρο;"

"Κάτσε κάτσε ρεε.. όχι εγώ της είπα πως με εμάς τους δυο δεν υπάρχει τίποτα"

"Γιατί ρε; Αφού σ΄άρεσε πολύ; Δεν είναι καλή στο σεξ;"

"Όχι, δεν είναι αυτό, είναι απίστευτη! Απλά είναι.. δεν ξέρω θα με παρατήσει με το πρώτο που θα βρει"

"Οοοοοο.. το κάνατε ρεεεε;; Για πες πως ήτααν; "

"Ήταν το καλύτερο που έχω κάνει μέχρι τώρα"

"Τότε ποιο είναι το πρόβλημα σου ρε; Όμορφη, καλή στο σεξ, από χαρακτήρα πως είναι;"

"Είναι πολύ καλή κοπέλα"

"Καλά ρε, είσαι τελείως μαλάκας;; Τότε γιατί την παράτησες"

"Δεν μου ήταν εύκολο όσο την έβλεπα να κλαίει και να μου λέει πως δεν πιστεύει πως την ήθελα μόνο για να τη γαμήσω και να φύγω με έπιανε ένα σφύξιμο"

"Όπα, της είπες πως ήθελες μόνο να τη γαμήσεις; Είσαι τόσο μαλάκας ρε;"

"Το είπα για να μ΄αφήσει να φύγω"

"ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!! ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!"  

"Έτσι κι αλλιώς δεν θα την ξαναδώ. Δεν θα θέλει εκείνη,με πήρε τηλέφωνο όταν έφυγα και έκλαιγε κάτι μου έλεγε αλλά δεν την άφησα να τελιώσει της είπα να μην με ξαναπάρει και της το κλεισα"

"Μπράβο ηλίθιε!!! Σε χειροκροτώ με όλη μου τη δύναμη. Είσαι ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ που έχω γνωρίσει στη ζωή μου "

"Πάρ΄τη τώρα τηλέφωνο αν τη θες στη ζωή σου"

Είχα μείνει και κοίταζα το κινητό μου.

"ΤΩΡΑ! Παρ΄τη ρε μαλάκα!"

"Εντάξει, εντάξει την παίρνω. Κι αν δεν θέλει να μου μιλήσει;"

"Έτσι όπως τα κανες ρε βλάκα αυτό είναι το μόνο σίγουρο!"

"Το ΄χει απενεργοποιημένο"

"Λοιπών επειδή τώρα είναι αργά αύριο το πρωί θα πάς στο σπίτι της και θα της ζητήσεις συγνώμη. Και κανόνισε βλάκα να την πείσεις γιατί από ότι κατάλαβα αυτή η κοπέλα σημαίνει πολλά για σένα!

"Αυτό θα κάνω, ευχαριστώ ρε Μπο"

"Τι να κάνω από τα δίδιμα είσαι ο πιο βλάκας σ΄αυτά τα θέματα πρέπει να σε βοηθήσω. Α! Και φέρτην κι εδώ να μας τη γνωρίσεις, θέλω να δω ποια είναι αυτή που πλήγωσες μαλάκα." ο Μπο γέλασε. "Πάω κάτω στ παιδιά θα ΄ρθεις;"

"Μπα, θα κοιμηθώ νωρίς για να πάω αύριο το πρωί σπίτι της"

"Οκ ρε, καληνύχα"

"Καληνύχτα"

 

 

 

Το σπίτι ήταν άδιο. Έτσι θα ήταν από ΄δω και πέρα. Πήγα κι έπλυνα το πρόσωπο μου και τα δόντια μου κι έβαλα ένα μαύρο φόρεμα με μαύρες μπαλαρίνες. Μισούσα τα φορέματα, αλλά η μαμά μου τα λάτρευε, οπότε είπα να την αποχαιρετήσω με φόρεμα. Το βράδυ είχα εφιάλτες. Όχι με τη μάνα μου αλλά με το Λουκ. Ετοιμάστηκα και πήγα στην κουζίνα να φάω κάτι όμως δεν κατέβαινε μπουκιά. Η μαμά μου πέθανε, ο μόνος άνθρωπος που είχα στη ζωή μου. Μακάρι να είχα το Λουκ τουλάχιστον. Νόμιζα πως ήταν καλός. Τελικά όμως αποδείχτηκε πως ήταν ένας απ΄τους μεγαλύτερους μαλάκες πυ ΄χω γνωρίσει μέχρι τώρα. Άνοιξα την πόρτα και είδα τον Λουκ να είναι έτοιμος να χτυπήσει. Έμεινα άφωνη. Τι θέλει εδω;

"Λυδία;"

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...