Alone

Η όμορφη Λυδία γνωρίζει τον Λουκ και τον ερωτεύεται τρελά, όμως γνωρίζει και τον αδερφό του τον Μπο που θα την ερωτευτεί απ΄την πρώτη στιγμή.

1Likes
0Comments
494Views
AA

3. Chapter 3.

Μπήκα στο άδειο σπίτι αφού η μητέρα μου μου είχε πει πως θα έλειπε όλη τη νύχτα. Εγώ σκεφτόμουν τον Luke. Ναι, με τρομάζει αλλά πρώτη φορά νιώθω έτσι. Ο Luke έχει κάτι το τρομαχτικό, κι όμως με τραβάει. Μαζί του νιώθω να ξεπερνάω τον εαυτό μου. Είναι τόσο όμορφος και έχει κι αυτό το σκουλαρίκι στο κάτω χείλος που με τρελαίνει. Η ώρα είχε πάει 11 το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, τότε ακούστηκε το κινητό μου να χτυπάει. Ο Luke! Περίμενα λίγο και τελικά το σήκωσα.

"Ναι;"

"Ο Luke είμαι μπορείς να ανοίξεις λίγο την πόρτα του σπιτιού σου;"

"Γιατί;" Πλησίασα την πόρτα και κόλλησα το αφτί μου να ακούσω αν θα ακουστεί ο Luke.

"Άνοιξέ τη"   αυτός είναι. Τί να κάνω τώρα ν΄ανοίξω; Θ΄ανοίξω! Ανοίγω την πόρτα και τον βλέπω να με κοιτάει μ΄αυτά τα γλυκά ματάκια του. Μπήκε μέσα από μόνος του. Ε, για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να με ρωτήσει.

"Πώς κι ήρθες τέτοια ώρα έγινε κάτι;" τον ρώτησα κοιτάζοντας τον έντονα στα μάτια.

"Πρέπει να έχει γίνει κάτι για να έρθω;" ήρθε πιο κοντά μου και με γύρισε κολλώντας με στον τοίχο. "Εντάξει η αλήθεια είναι πως ήξερα πως η μαμά σου θα λείπει και δεν ήθελα να είσαι μόνη το βράδυ" Πάγωσα στην ιδέα του ότι ο Luke θα μείνει εδώ το βράδυ. Ένας θεός ξέρει τι έχει βάλει στο μυαλό του για απόψε. Ει, για μια στιγμή που το ήξερε πως η μάνα μου θα λείπει;

"Πού το ξέρεις ότι θα λείπει;"

"Όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει" χασκογέλασε και μου έδωσε ένα μικρό φιλί στο στόμα. "Πάμε στο δωμάτιο σου" με είχε πιάσει απ΄το χέρι και μπήκαμε στο δωμάτιο μου. Πώς ήξερε που ήταν; Τελος πάντων..

"Καλά μπορείς να κοιμηθείς εδώ αλλά εσύ στο δωμάτιο μου κι εγώ θα πάω στο δωμάτιο της μάνας μου."

"Οο.. έλα τώρα Λυδία" με σήκωσε απ΄τη μέση και με έβαλε πάνω στο γραφείο μου. 

"Luke!"

"Σσσ.." μου έκλεισε το στόμα με ένα παθιασμένο γλωσσσόφιλο. Το ένα μου χέρι ήταν μπλεγμένο στα σκούρα μαλλιά του και το άλλο μου στη μέση του χαϊδεύοντας τη, ενώ τα δικά του ήταν στην μέση μου. Το φιλί μας γινόταν όλο και πιο έντονο και παθιασμένο. Τότε ο Luke έπιασε το χέρι που είχα στη μέση του και το ακούμπησε στο σκληρό του εξώγκομα. Πήγα να αντισταθώ τραβώντας το χέρι μου όμως ο Luke δεν άφησε το χέρι μου το κράτησε κοντά στο "μπροστά μέρος" του τζιν του πιέζοντάς το ελαφρώς και τρίβοντάς το. 

"Συνέχισε" μου είπε καθώς ξεκούμπωσε το τζίν του και έβαλε το χέρι μου μέσα απ΄το μποξεράκι του. Όσο συνέχιζα εκείνος αναστέναζε. Με τράβηξε απότομα απ΄το γραφείο και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Φιλιώμασταν παθιασμένα ενώ εκείνος μου έβγαλε την μπλούζα. Φόραγα ένα μαύρο σουτιέν με δαντέλα το οποίο φάνηκε να τον ξετρελαίνει, αφού μόλις το είδε δάγκωσε το κάτω χείλος του και μετά χαμογέλασε.

"Είσαι πανέμορφη" κοίταζε έντονα το στήθος μου. Δεν μίλησα. Άρχισε με υγρά φιλιά απ΄την περιοχή του λαιμού μέρχι που κατέλειξε στο στήθος μου. Ξεκούμπωσε το σουτιέν μου και το πέταξε κάτω. Άρχησε να πιπιλάει τις ρώγες μου κι εγώ έβγαζα μικρούς αναστεναγμούς όσο κι αν προσπαθούσα να τους κρατήσω. χτύπαγε το κινητό μου και πήγα να το σηκώσω αλλά ο Luke με κράτησε από κάτω του φιλώντας με στο στόμα αυτή τη φορά. Το χέρι του ξεκούμπωνε το τζίν μου χαϊδεύοντας την ευαίσθητη περιοχή μου. 

"Όχι εκεί!" του είπα και πετάχτηκα πάνω προσπαθώντας να κουμπώσω το σουτιέν μου. O Luke χασκογέλαγε.

"Άσε με να σε βοηθήσω κούκλα μου" γύρισα να μου κουμπώσει το σουτιέν όμως μου το έβγαλε. Εγώ νευρίασα πήρα τις πιτζάμες μου και πήγα στο μπάνιο κοπανώντας την πόρτα. Έκανα ένα καυτό ντουζ σκούπησα το σώμα μου και έβαλα τις πιτζάμες μου. Άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και είδα τον Luke να με περιμένει καθιστός στο κρεβάτι.

Έμεινα για λίγο κοιτάζοντάς τον.

"Λυδία;" σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου.

"Ναι;" τα μάτια του είχα καρφωθεί στα δικά μου. 

"Έλα να ξαπλώσουμε"  με πήρε απ΄το χέρι και με οδήγησε στο κρεβάτι. Μπήκα κάτω απ΄τα σεντόνια και ο Luke έβγαλε τα ρούχα του κι έμεινε με το μποξεράκι. Έσβησε το φως και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου καθώς με αγγάλιασε χαϊδεύοντας με μέχρι που με πήρε ο ύπνος.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...