et lys i mærket

Samantha er 16 år, hun mistede sin mor da hun var helt lille. Og siden da har hendes far drukket sig selv fuld vær dag. Han slår hende da hun minder ham om hans kone og hendes mor.
Hun holder sig for sig selv over i skolen, så ingen finder ud af det med hendes far. Men da hun skal arbejde sammen med den populære dreng William i en musik opgave, sker der noget.
Vil han finde ud af at hendes far slår hende og vis, hvad vil han så gøre?

0Likes
0Comments
221Views

1. Smerte

Samantha stod foran spejlet på badeværelset, og kiggede på sig selv. Hendes mascara løb ned af kinderne på hende, hun kunne stadig høre den rumlende lyd fra da hendes far smækkede med hoveddøren, der ville måske gå en time, før han kom tilbage med en ny flaske sprut, måske ville der gå 2 timer, men så ville han også havde narko med hjem.

Samantha videste ikke hvilken af de 2 ting ville være værst, men hun kendte til en ting som hjælp hende med at glemme.

Hun satte sig på toilet med sin toilettaske på stødet, og tog det lille baraber blad op af tasken. Hun sad lidt og kiggede på den lille tynde genstand, før hun lod det køre over det fine tynde hud på sit håndled, for at efterlade sig en lille stribe blod. hun kiggede lidt på blodet der løb ned af hendes håndled enden hun lod bladet løbe over hendes hun igen og igen.

Samantha sad inde i stuen, da hendes far kom tumlende ind i huset, med en halv flaske rødvin og udvide probiller. Da han fik øje på hende, blev hans øjne næste sorte af vrede. Han kastede rødvins flasken ind i væggen, så den røde væske løb ned af den hvide væg. 

Samantha slog armene om sig selv og krøllede sig sammen i et hjørne af sofaen, mens hendes far kom nærmer.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...