Lektier til online Hogwarts

34024
Denne movella indeholder George Dale Masboles lektier fra hans fjerde år på Hogwarts skole for heksekunst og troldmandsskab. Dale er Ravenclaw-elev og han er halvblods troldmand. Hans bedste venner er Gryffindor-eleven Alanna Rose Cooper og hans kollegiekammerat Rosana Kira Grace. (Alanna.lion har lavet coveret, men hun gider ikke lave en watermark, men så laver jeg den bare her!Det er godt så hun burde få credit XD )

AA
aa

1. Lektie i Oldtidens runer: første uge

Jeg forventer at have det virkelig sjovt det her år. Jeg elsker oldtidens runer og jeg elsker at lære noget endnu mere. Jeg håber frem for alt at jeg kan få udfordringer og at jeg ikke kommer til at kede mig alt for meget.

Jeg vil virkelig gerne lære en hel masse om runer, jeg vil gerne kunne læse dem og anvende dem, kende deres historie og alt sådan noget. Faktisk vil jeg gerne lære alt om dem, men jeg vil gerne vide alt om alt, så det siger jo nok i virkeligheden ikke så meget om faget....Men jeg kan godt lide faget!

Oldtidens runer er et meget spændende fag og jeg håber at jeg kan leve op til min lærers forventninger og at min lærer er så dygtig som hun virker. Men jeg er sikker på at jeg nok skal få noget ud af undervisningen og jeg er overbevist om, at jeg ikke blive skuffet.

Legenderne er også noget jeg ser meget frem til!

Undskyld den noget korte lektie, men jeg mener ikke at jeg kan udtrykke det bedre end sådan her.

 

George D. Masbole

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...