I need you<3

I need you<3

0Likes
0Comments
117Views

1. Las Vegas!

I need you! (1)

Om dig:

Navn - Elena

År - 18

Land - Danmark

Belieber💜

Bedsteveninde:

Navn - Emily

År - 19

Land - Los Angeles

Blev født i Danmark

Belieber💜

Yes det var idag!

Du skulle hjem til din bedsteveninde Emily! I har været bestiez i så mange år. Men så flyttede hun :( hun flyttede hele til LA. Så du havde ikke set hende i lang tid. Men i holdte stadig kontakten. Hun kom til Danmark og besøgte dig mange gange. Men idag skulle du besøge hende. Det er også bare fedt at opleve LA. Du har aldrig været der før. "Det er så perfekt det hele" tænkte du. Også fordi du skulle afsted alene. Ingen forældre. Ingen lillebror. Også med dine allerbedsteveninde!❤️

Du havde pakket alle dine ting nu. Så du hørte Justin Bieber❤️❤️ "Love you! Need you! Need you here to stay!❤️ Du dansede på sengen for du var bare så glad for at skulle afsted. Og snart ville du danse på sengen med Emily! Du havde musik i ørene så du opdagede ikke at din forældre var kommet ind😂

"Der er vist en der glæder sig" Sagde din far til din mor. "Ja det gør hun. Heheh😄 Skaaat" råbte hun og vinkede med hænderne. Så opdagede du hende og satte dig hurtigt ned. "Hvor lang tid har i stået der?😳" spurgte du. "Nok😂 har du pakket alt skat?"

"Ja det har jeg"

Den var 18.00 så du skulle til at gøre klar for du skulle jo være der noget tid før. Flyet flyver afsted kl. 20.10

Du kunne godt lide at være der noget tid før så du er helt sikker på det hele.

Du tog dine ting og dine forældre kørte dig til lufthavnen.

I gik derind sammen. De krammede farvel. "Pas nu godt på dig selv skat❤️" sagde din mor. "Det skal jeg nok mor❤️ Tak❤️" så tog du dine ting og tjekkede ind. De tog dine kufferter og du ventede sammen med en masse andre som skulle med det samme fly.

Klokken var blevet 19.55

Der kom ind mand fra flyet og sagde i skulle ind nu. Du tog din taske med makeup og sådan. Så gik du ind i flyet og fandt din plads.

Flyet startede og i var på vej oppe i luften.

Du tænkte på hvad dig og Emily ville opleve sammen.

Så faldt du søvn.

...

Da du vågnede var i ved at lande.

Så landede i. Du tog din taske og gik ud af flyet. Så gik du ud for at finde din kuffert. Du tjekkede så ud og gik ud. Du ringede Emily for at de skulle hente dig.

Så fandt du hende. Og du råbte bare og skreg hen til hende. Du savnede hende bare så meget! I skreg totalt og krammede i bare i så lang tid!

"Fuck hvor har jeg savnet dig!!" Skreg hun. "I lige måde skaaaat!!" I hoppede og skreg stadig. "Du skal bare høre alt hvad der er sket her i LA!" Sagde hun. I stoppede med at hoppe nu men i var stadig oppe at køre. "Hvad er der sket da?" Spurgte du. "Det fortæller jeg dig derhjemme"

Så mødte du hendes far og krammende ham. Han kendte dig siden du var helt lille. For dig og Emily gik i børnehaven sammen.

"wassuuuuuup Girl?!👳💂😂"

I grinte bare af ham. Emilys far var altid sådan.. Prøvede at spille cool men det gik bare ikke😂😂

I kørte hjem til hende og hun havde bare det flotteste hus! Det var kæmpe stor og totalt luksus alt sammen.

I gik op på hendes værelse og hun fortalte om LA.

"Og ved du hvad?!" Sagde Emily. "Nej hvad?!!!!😂"

"Justin Bieber er her i LA!!!! Lige nu!!!" "Omg!!! Ej jeg dør seriøst!!!"

I skreg begge mega højt og hoppede.😱😱😱😱

"Ej omg der er et billede af Justin på staden! Den strand ligger lige der over!😱😱" hun pegede mod vinduet og vi kunne se stranden. Der var en hel masse folk der over.

"Så lad os gå!!😱" I tog badetøj med hvis nu i lige havde lyst til at hoppe i. Du tog dine shorts på og en top i lilla hvor der står Justin Bieber. Det er hans underskrift. Hun tog også noget Justin Bieber tøj. I gjorde klar og tog afsted på stranden.

Da i så var på stranden fandt i et sted at sole sig. Da i lå der og solede jer hørte i nogle piger skrige. De var samlet i en flok. Så i gik der over og fandt så ud af at det var Justin!!! I var helt op at køre! Du havde aldrig mødt ham før og nu skete det! Der var så mange at du ikke nåede at få et selfie eller noget med ham :(

Men du nåede at se ham!! Det var nu alligevel ret vildt!

Så var det blevet aften og i tog hjem. I fik aftensmad også snakkede Emilys far om en fest han holde hos dem. Emilys far var meget rig. Han var manager og producere for nogle kendte. Så derfor har Emily også mødt mange kendte. Miley Cyrus var engang hos hende til fest. Og Jaden Smith var der også.

Det var ret vildt de fester hans far holdte.

Han fortalte om festen ved bordet. Og du kunne jo være med til den da du er her! Det var du mega glad for. I fik at vide at Taylor Swift kom! Og i blev bare sådan totalt overrasket!

Også sagde han: "ved i hvem ellers kommer?" "Hvem?"

"Justin Bieber!!"

"Aahahahhahsjxooenkcpeowkbzkciifne hvad!!!??? Omg jeg døøøøør!!!" I skreg op!!!! Og hoppede rundt i spisestuen. Det var simpelhen så vildt! I skulle møde selveste Justin Bieber! I har været totalt Beliebers i så lang tid! Også nu skulle i endelig møde ham! I var helt op at køre. I spiste ikke mere. I skulle helt klart ud at shoppe. Butikkerne lukkede sent så det var bare super.

Så gik i ud i byen for at købe kjole til festen. I var inde i en mega fed kjole butik som bare havde de flotteste kjoler. Du fandt en sort og hvid kjole som du bare elskede🙏❤️

(Den du forstiller dig)

Emily havde en lyserød kjole ned til knæene.

I købte også smykker og sko. Alt skulle bare være helt perfekt! Festen var imorgen og i kunne simpelhen ikke vente. I kom hjem og lagde tingene klar til imorgen.

Så gik i, i seng for i var trætte.

Inden du faldt i søvn tænkte du på Justin. Om at du ikke kunne fatte at du ville møde ham imorgen! Det hele var bare så perfekt!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...