My Brother - Justin Bieber - Madison Bieber

Madison Bieber, navnet på Justin Biebers lille søster. Eller er hun? Hun er hans adopteret lille søster. Men det ved verden ikke, de tror de er biologiske søskende. Madison kom til Bieber familien som 5 årig. Dengang var Justin 9. Justin og Pattie var ude og gå med deres gamle hund da de så Madison. De tog hende med hjem, og så kan du vil godt regne dig frem til at de har adopteret hende. Madison har aldrig brokket siger over at hun er kendt. Men en dag bliver det hele for meget. Hun bor normalt hos Justin men han roder sig ud i en masse forfærdelige ting. Kan Madison klare det eller vil der blive en mindre Bieber?
Læs med og find ud af det.

20Likes
11Comments
2342Views

1. 1

Heey, mit navn er Madison Beer Bieber. Min store bror er Justin Drew Bieber også kendt som Justin Bieber. Sangeren. Og jeg er "bare" hans søster. Eller adoptiv søster men det kun familien og de tætteste der ved det. "Maddi!!" Råber Chaz fra stuen. Jeg jeg bor sammen med Justin, Ryan og Chaz. Tre drenge på 19 og mig en pige på 14 som snart bliver 15. Hygge. "Jaer?" Spørg jeg da jeg er kommet ned til Chaz. Han rækker mig bare hans mobil. Jeg tager den op til øret uden og vide hvem det er.

M: Det Madison

U: Hey Sis

M: Åh Hey Justin, hva så?

J: jeg når nok ikke og komme hjem Idag. Så kan dig Chaz og Ryan ikke lave noget mad og måske lade lidt stå til mig?

M: Jo JEG skal nok lave mad.

J: Taak Maddi, vi ses

Duuut...

Han er i studiet og kommer altid sent hjem. "Jeg vil gerne have noget med kød" siger Chaz. Jeg griner af ham. "Jeg laver maden, jeg bestemmer!!" Ha, jeg tro jeg vil lave noget med pasta. Pasta og kød sovs, der er jo liidt kød i. Jeg kan høre en masse larm fra trappen. Og bump, det Ryan han hopper Allltid fra det sidste trin, og laver mega meget støj. "Skal Maddi, lave mad!!?" Spørg han ivrigt. Jeg sukker og nikker. "Pasta kødsovs?" Spørg han, jeg nikker han smiler stort og kysser mig i panden. "Smukt!" Og så hopper han op i sofaen og sætter sig ved siden af Chaz. Jeg går ud og begynder.

Maden er færdig og sat på bordet. Men her er ingen drenge. Ikke på værelserne ikke i stuen og ingen steder. De er sgu skredet, sikkert over til Justin. Jeg vælger og ringe til min mor.

P: Det Pattie

M: Hey Mor, kan du komme over til Pasta kødsovs?

P: Er du alene.?

M: ja åbenbart, Chaz og Ryan er her pludselig ikke mere og Justin er i studiet.

P: Jeg er der om 10. Ses.

Duuut.

Hun bor kun 10 min fra os. Jeg fjerne det ene sæt og sætter nogle lys op. 10 min. Senere går døren op og min dejlige mor kommer ind. "Hej min skat" hun kommer hen og krammer mig. Jeg smiler som Hej. Vi sætter os ved bordet og spiser maden. "Det smager rigtig god skat" smiler hun. "Tak, mor jeg tænkt på om jeg måske kan komme over og 'bo' hos dog et par dag?" Hun nikker. "Har du brug for lidt fri for drengene?" Jeg nikker. "Så skynd dig op og pak til en uges tid!" Befaler hun. Yes nu skal jeg nyde og har "ferie" en uge. Jeg løber op mod mit værelse, men stopper op vender om og løber hen til min mor. "Vil du sætte resterne i køleskabet!?" Spørg jeg hende om, hun nikker og gør det.

Jeg har fået pakket, og har skrevet en seddel til drengene.

~Kære Justin, Chaz og Ryan~

Jeg er hos mor/Pattie en uges tid for at få lidt ferie. Der er rester i køleskabet og en masse andre rester i fryseren. Held og lykke.

~Knus Madison~

Jeg ligger sedlen på køkken bordet og går ud til mor som sidder i bilen. Vi køre hjem mens vi snakker om alt muligt, mest om jeg måske skal overveje og flytte hjem til hende. Det vil nok være mærkeligt men alligevel, jeg føler rigtig meget ansvar hos Justin. Han er godt nok meget beskyttende, men det er mig der handler ind, laver mad, gøre rent, vasker tøj og Ryder op. Og det er det de fleste teenager ikke laver. Så nu prøver jeg en uge hos Mor. Vi er kommet hjem til hende, jeg har self, et værelse, jeg sætter mine ting der ind og går ned i stuen til mor. Vi tænder TV'et og går på Netflix og ser Dear John. Mig og mors y-film, den er viiildt sørgelig men også rigtig god og romantisk. Da den er færdig går jeg op til mig selv tager nattøj på og sætter min mobil til opladning, jeg regner med at drengene ikke er kommet hjem for de har ikke skrevet. Normalt hos Justin falder jeg tit i søvn når jeg er alene hjemme. Jeg er faktisk tit alene. Jeg lægger mig under dynen og falder i søvn.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...