The story of my dream (1Shot)

(det er til 1D fanfic konkurrencen)
Azelia havde altid været en stor directioner, hun havde altid drømt om at møde dem, hvad sker der når hendes bedste veninde der hadder 1D får fat på Geet and Greet billeter til hende. følg med i The story of my dream.
bemærk at det er et 1Shot

1Likes
5Comments
436Views

1. The Dream! <3


Endnu en dag hvor jeg sad med min bærbar og staklet mine fem guder, hvis du ikke allerede har gættet hvem det er så er det nemmelig de fem hotte drenge der også er gode til at synge, nemmelig de verdens kendte One Direction. Siden jeg begyndte at høre deres musik trak jeg mig længere og længere væk fra mine venner og begyndte at stakle dem. Alle dem jeg kender kalder mig sindsyg da jeg bruger hele mit liv til at stakle dem, eller kun en ret stor del af mit liv.

Min største drøm har og er stadig at møde dem, eller endda bare se dem tæt på, mine forældre har aldrig været så rige eller skal jeg sige mine pleje forældre, da mine rigtige forældre døde i en bilulykke da jeg var 10 år, så 7 år siden. Jeg var selv med i den og kan tydeligt huske den ulykke den har brændt sig ind i mit sind. Før i tiden havde jeg også to støre brødre men de døde også i den ulykke eller den ene af dem døde ikke i selve ulykken men han havde en dag efter på hospitalet. "aze" det var mine "lille søster" altså ikke min rigtige men adoptiv lille søster, ved i hvad vi kalder hende bare for min søster. Så let er det "hvad er der Nina" hun havde et klassik dansk udseene, blondt hår, blå øjne og den der lyse men alligevel den letter brune hud. hun var omkring de 16 år så vi havde ikke den største alders forskel, men lige meget hvad så er hun som en rigtig søster. "Der er kommet brev til dig, det er fra en eller anden 1D konkurrence" Jubiii vil det sige at det er mig der har vundet Backstage pass, hvor er det fedt jeg er helt vild. Min bærbar blev hurtigt sat på bordet og som en lyn var jeg ude af mit højt elsket 1D rum og nede i stuen hvor jeg hurtigt fik fat på brevet, der blev flået op. "JEG HAR VUNDET!" det blev råbt, jeg skal møde dem! hvor fedt det bliver sku da verdens bedste dag i hele mit liv!. Jeg vil bare ikke dø inden da og det vil jeg squ ikke, jeg elsker de dreng og jeg skal møde dem det er så virkelig fedt!. jeg tror jeg dør af lykke! At møde mine fem guder bliver squ for vildt. mine ben førte mig i fuld løb op på mit værelse.

                                                                To Uger Senere 

Det var i dag at jeg skal mødes med de dejlige drenge, jeg glæder mig totalt men jeg bare skal side i den her skide bus in til Parken hvor jeg kan komme ind og møde dem fra 16 og ind til koncerten da det var sådan et special backstage pass jeg har fået, fuck hvor jeg glæder mig. men så skal jeg rende rundt med dem ind til koncerten og igen efter koncerten, det bliver squ for vildt. bare for info var der mange andre directioner i denne her bus som jeg er så pisse heldig at side i.... NOT men nu vil jeg bare gerne hen til Parken så jeg kan møde dem klokken er nemmelig ved at være 16. jeg har fået en af de andre pige der også skal stå i W til at tage et Dansk hjerte med så jeg også kan holde et oppe når det bliver tid til det. men fuck jeg glæder kan de der 5 minutter ikke bare gå lidt hurtigere. men jeg jo sad i den der latterlige bus begynde en eller anden boy-Directioner at snakke, til mig. selv om jeg virkelig elsker drengene var ham der ikke min type, pisse grim også Harry hår det så simpel hen så komisk ud, men nu går jeg så hen mod parken og der med det sted hvor backstage indgangen er. hurtigt kommer jeg ind og en dame hilser på mig, så høfelig som jeg er bliver det bare et lavt hey selvom det ikke rigtigt er mig at sige hej eller præsentere mig selv. det er sådan jeg er og det må i leve med eller dø. hun førte mig hen til et omklædnings rum hvor hun banket på og en person kom til syne, Lækkere Harry og han havde squ ingen bluse på, jeg er blevet mere forelsket end før.  Marry me harry. "no thanks" ups sagde jeg det for fucking hell højt. Dræb mig jeg vil ikke kunne se ham i øjene efter jeg sagde det, de andre var bare begyndt at grine "undskyld jeg sagde det" det var lavt næsten en uhørlig mumlen, mine kinder var blevet ildrøde efter jeg havde sagt det. 

Langsomt lod mit blik vandre hen blandt drengene der stod uden bluser på, de er fucking hell så pisse lækkere. "det gør ikke noget" det var hypper Niall der svaret "hvad er så navnet" Zayn prøv at kom hen og hilse lidt pænt. "Azelia, kaldet Aze" det var kort jeg sagde mit navn. ja men jeg snakker squ ikke særlig meget og virkelig ikke foran mine fem guder. "smukt navn til en smuk pige" nurg hold op Louis, hvis du ikke vel det har jeg faktisk en kæreste eller det har jeg ikke rigtigt, det sjove er at min fantasi kæreste lige som en masse andre directioner hedder Zayn Malik. ved godt at jeg er forsvundet dybt i min kærlighed til 1D. "hvad er der galt med hende" det var Niall der spurte Zayn. uhhh der er min store skath Zayn "faldt bare lige hen i Fangirl mode" de så lidt chokket ud over jeg var gået helt sort når jeg går i Fangirl mode som alle piger kender til der er jo en grund til det hedder FAN GIRL, tak fordi i gider at forstå det. Sagde jeg noget sjov? eller griner de bare af at jeg gik i Fangirl mode. det må være deres problem hvis de syndes det er sjovt.

"ok Aze fortæl så hvem er du" det tror jeg ikke du vil høre kære Harry "jeg hedder som sagt Aze, er 17 år og en person der var skyggen i jeres skabe og uhyret under jeres senge" de virket lidt skræmte over hvad jeg sagde, det skal de søde drenge da ikke blive men jeg er trods alt en store Directioner "der må da være mere om dig" "NIALL din spade i vil sikkert ikke høre om at mine forældre er døde." UPSI jeg sagde det squ højt, stor fejl "glem det" hvorfor sagde jeg også lige det. de kigget alle sammen på mig med et chokeret blik. Langsomt begyndte jeg at bryde sammen, ja selv om det er fucking 7 år siden at jeg mistet hele min familie. så sidder det stadig i mig jeg elsket dem squ og det er ikke let at tale om det. en af dem slog sine arme om mig og hurtigt stod alle drengene med armene om mig "fortæl hvad der er sket du kan stole på os" det var en sød og Rolig stemme, eller skal jeg rette det til det var Liams stemme. "vi vil ik skrive det på twitter eller insta" tak Niall. de fleste gav slip på mig og en af dem ved navn Zayn tog mig op i sine arme. han bar stadig på mig den undervægtige blondine her! han gik ud af rummet og hen mod en sofa der var lige bag scenen. han satte mig ned og der sad hurtigt 5 drenge rundt om mig. Liam aet mig beroliene på ryggen mens Niall havde armene om mig "Shit Aze du vejer jo ikke en skid" tak for info Zayn det ved jeg skam godt. i får lige grunden og det var at jeg dengang jeg mistet min familie, stoppet jeg med at spise eller jeg spiste ikke en skid, jeg kunne ik få noget ned uden det kom op igen. "fortæl så" rolig nu Louis.

"jeg var næsten lige fyldt 10 år da min familie beståene af min mor, min far og mine to brødre samt mig. men vi skulle hjem fra Jul og så havde begge mine forældre fået lidt at drikke. min far der kørte, han kørte pænt der kom en lastbil og kørte op over bilen da en sprit bilist kom lige i mod os. sprit billisten ramt bilen Forest. jeg var den eneste der overlevet" det kom ud med en masse små hulk, det var hårdt at fortælle det. ”hvad skete der efter ulykken" denne gang var det Niall. Hey er det her en afhøring "jeg lå i koma i ca 2 uger. Efter der kom jeg på et børnehjem og senere adopteret til den pleje familie jeg har nu. det prøvet at få mad i mig, men efter ulykken kunne jeg ikke spise noget uden det kom op igen" de så alle lidt forpint ud som om de havde kendte mig hele deres liv. flere af dem var så småt begyndte at få tårer i øjnene. 

det her er squ for underligt, at 5 personer jeg mødt for 1 time siden ved mere end mig end dem jeg har kendt siden jeg fik den nye familie, nå men lige meget. vent der er allerede gået en fucking time "øhm drenge der er gået en time og der er 1 time til koncerten starter" tænk de har glemt det "tak Aze, hvor skal du stå eller side" der har vi problemet jeg skal bare stå ude foran Parken og vente de 2,5 timer "jeg fik ikke billeter så min plan er at gå lidt rundt i københavn mens jeg venter på i er færdige med koncerten også kommer jeg igen" der kom et lille smil til dem for at vise jeg havde det fint med. "ikke tale om du skal blive her og så får du lov til at se den koncert her omme fra" de er godt nok nogle tosser. "okay, men hvorfor der står jo her på mit pas at jeg kun må være her omme i nogle tidsrum og under koncerten er ikke en af dem" kan de ikke forstå at det er min plan at gå en tur "du skal bare blive her og så kan du snakke med nogen af de andre" skal man til at skændes med dem "okay jeg bliver men skynd jer at få gjort jer klar" de var som lyn da de smuttet mod deres omklædnings rum.

ja så skal jeg bare side her og vent på at de får klaret deres koncert, men hvem mon der er opvarmningen. håber lidt jeg kan snakke med dem ellers bliver det måske lidt meget kedeligt, at vente her.

                                                      Midt inde i koncerten

jeg sidder stadig her og venter, jeg har snakket lidt med Christopher og 5Sos der så var opvarmningen, en sanger og et band jeg aldrig havde hørt om før. det var squ underligt at møde dem, som man ikke vidste hvem var før man så møder dem til en one direction koncert. men her sidder jeg så, da en forpustet Niall og en svedig Louis kom løbene ud og hev mig med ind på scene "selv om vi ikke har kendt i hinanden i særlig langtid Aze så vil jeg spørge om du vil være min kæreste" det var vores alle samens søde Niall der spurte. alle directionerne der stod inde i parken eller også dem der sad de råbte "JA" det var ikke bare underligt men og urealistisk "Niall selvfølgelig vil jeg det" det kom som en lidt lav stemme, men det endte med et kys der blev til et snav. "Get a room" råbte drengene ind i deres mic "shut up bitch" jeg havde stjålet Nialls mic og sagde det flabet til de tumper. da drengene skulle skifte tøj og jeg alligevel skulle om bag scenen igen, tog min kæreste og bar mig. jeg elsker ham virkelig <3.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

det her var så mit lille bud til 1D konkurrencen om at skrive et one shot om one direction.

det her bud handler om kærlighed og fandom. hvis der er stemning for det vil jeg måske lave en længere historie ud fra det her 1Shot. det ladder jeg jer læsere bestemme da jeg ikke vil bruge tid som jeg kan bruge på lektier og kajak. men bruge den tid til at skrive en lang historie som ingen vil læse.

Knus, kayaking Cowgirl <3

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...