Miami Beach


0Likes
0Comments
87Views

1. Del 1

Michelle sad i flyet på vej mod Miami. Hun havde glædet sig lige siden hendes mor og far havde bestilt billetterne dertil. Michelle havde ikke snakket om andet end turen og om hvor vildt det ville være hvis hun mødte eller fik chancen for at komme til en af Austin Mahone's koncerter. Hun havde allerede planlagt inde i sit hoved hvordan det ville være hvis hun mødte Austin. Hun satte sig tilbage i flysædet og kort tid efter sov hun tungt.

Endelig langt om længe var de fremme i lufthavnen i Miami, Michelle kunne næsten ikke vente med at komme ud og se det hele og komme ned til Miami Beach osv. Men først måtte de jo lige hente deres bagage og komme over til hotellet. Da de var kommet til hotellet begyndte de at pakke ud, Michelle blev hurtigt færdig med at pakke ud og skiftede straks til bikini og var ellers klar til at tage på stranden.

Kort efter da familien var færdig med at skifte til badetøj sad de nede nede på stranden under en stor parasol og solede sig, Michelle kiggede rundt og pludselig så hun en seddel der hang på et stor bådehus, hun løb hen for at se nærmere på sedlen. På sedlen stod der " Austin Mahone holder gratis koncert på stranden, kom i godt humør i aften kl. 20 " Michelle løb over for at spørge sine forældre om lov, og til hendes store glæde sagde de ja. Michelle var overlykkelig og kunne ikke lade vær med at hoppe op og ned mens hun skreg.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...