Amnesia - One Direction

Jackie Payne. Ja, Payne som i Liam Payne. Jackie er nemlig hans 'ukendt' lillesøster. Dagen inden Jackie skulle vises frem for verdenen som Liam Paynes lillesøster sker der en ulykke og hun for hukommelsestab, så hun glemmer at hun har en bror.
Hvad sker der når Jackie mister sin mor i en tragisk bilulykke?
Og endnu vigtigere, for Jackie sin hukommelse?
Følg med i amnesia og få svaret! Xx

5Likes
7Comments
722Views

1. 1.

 

Jeg åbnede mine øjne og kløede mig charmerende i panden.. Hah! Not..  Jeg lod mine fingre rede igennem mit hår, imens jeg rejste mig. Jeg slæbte mine fødder over mod mit vindue hvor jeg hev i den hvide snor så gardinet og røg op og lod det alt for lyse lys trænge ind igennem vinduet.
Jeg smilte for mig selv da’ det gik op for mig hvad jeg skulle i dag. Med min bror. Min bror! Min egen bror! Jeg skulle tilbringe en hel dag med min bror! Liam Payne.
Jeg gik i rask tempo hen od mit træskab og åbnede det. Jeg fugtede min tunge med min læber, og lod mine øjne glide hen over, de mange sæt tøj da’ jeg faldt over det jeg ville have på. Jeg lagde et par shorts og en hvid oversize trøje hen over min arm og traskede ud mod badeværelset.

                                                                                              ***  

Jeg vinklede håndklædet (u)elegant rundt om mit hår og gik hen mod spejlet. Jeg lod mit blik glide hen over pigen i spejlet. Jeg kiggede hen på de små pølser der stak ud af hendes fødder som skulle forstille at være tæer. Hendes blik gled videre op mod hendes hofter. De hofter der var fyldt med ar. De ar ville altid være der, som tejn på hendes frustrationer, som skulle ud. Hendes blik fortsatte videre op til hendes mave. Den mave der skulle væk. Hendes blik vandrede videre op til ansigtet. Hun mærkede den varme tårer falde ned af hendes kinder ud dryppe ned på gulvet. Det var mig.  Hun var mig.

                                                   ***   

Jeg øvede mig på det falske smil jeg skulle stille op for mine forældre når jeg kom ned til dem. ”Jackie?” jeg kiggede op og lod mit blik fange min far der sad på sad på sin sædvanlige plads på sofaen med avisen. Han klappede en enkelt gang på pladsen ved siden af sig, som gav tegn til at jeg skulle sætte min ved hans side.
Jeg rystede en enkelt gang på hovedet, og jeg kunne hører, at han sukkede fra sidelinjen ”Jackie skal du have noget penge til når dig og Liam skal ud?” Jeg rystede svagt på hovedet og sendte ham et falsk smil. ”Jackie du ved godt at jeg elsker dig. Ikke skat?” Jeg kiggede op og mødte han blik ”Ja far?” Jeg smilede falsk til ham.

Løgn.   

”Er du sikker skat?” ”Ja far!”

Løgn.

Jeg satte i hurtig gang ud mod køkkenet. ”Godmorgen skat!” Jeg kiggede op fra vores flotte (grimme) trægulv og fandt min mor siddende på en af vores flotte (grimme) stole. ”Tjo.. Det kan vi vel godt kalde det” jeg tog en tallerken ud af vores skab og puttede noget havrefras den i den.

Jeg elsker havrefras.

Jeg tog en ske og hoppede op på vores køkkenbord og begyndte at spise ”Jackie?” Jeg kiggede op og mødte min ”mors” sukkersøde smil. Jeg gryntede som svar. ”Opfør dig nu pænt ikke? Og husk nu skat. Snak med Liam! Han er trosalt din bror!” Jeg hader hendes stemme.

___________________________________________________________________________

Jeg ved godt at første kapitel ikke var så spændene. Men den skal først i gang. I må godt bærer over os med vores grammatik. Tak på forhånd! Men skriv både ris og ros! Xx     
-Freja

-Emilie

-Maja 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...