My New Family.

De to piger Aja og Emma er som to dråber vand. De to bedste veninder går begge på adoption centeret. Men hvad sker der når Louis Tomlinson fra One Direction kommer ind og skal være deres far?
Hvordan reagere Emma og Aja?
Vil du kunne holde Louis ud?
Og hvad nu hvis Louis beder pigerne om at tage med på World Tour?

40Likes
73Comments
2402Views
AA

1. Adopted!(;

(Emma’s synsvinkel.)

 

”A-ja!! Kom nuuuuu!” råbte jeg til min bedste veninde. Jeg ville have hende med ud i haven, men hun gad ikke.

 

Jeg hedder Emma. Jeg er 14 år, ligesom Aja. Vi bor begge på adoption center. Mine forældre er døde, og Aja’s forældre ville ikke have hende. Jeg var 3 måneder da jeg kom her til, og Aja var 1 måned. (Jeg er en måned ældre en Aja) Men vi kom samme dag. Så vi faktisk nærmest vokset op sammen. Aja og jeg minder bare så meget om hinanden. Vi kender ikke vores forældre, vi kender ikke vores efternavn, vi har begge de flotteste babyblå øjne, og så elsker vi fodbold! Vi har også en masse andre ting til fælles. Min og Aja’s drøm er at blive adopteret.. Men vi vil bare ikke skilles ad..

 

”Emma.. Jeg gider ikke..” mumler Aja ned i sin hovedpude. Vi deler for resten også værelse. Vi har sådan en køjeseng. Det mig der ligger nederst. Ellers har vi ikke de store ting på værelset. Vi har som alle de andre en køjeseng, et skrivebord og en reol hver.

 

”Pleas Aja!” tiggede jeg.

 

”Fint..” mumlede hun og gik ned fra sengen. Vi redte vores hår igennem og gik så sammen ud i haven.

 

Som altid slår mig og Aja os bare løs. Vi havde hentet en fodbold og ligenu skal jeg så prøve at score. Jeg går et skridt tilbage og løber så hen og sparker til bolden, så den ryger i mål. Jeg jubler og Aja griner.

 

”Emma og Aja kom lige herind!” råbte Melissa. Hun arbejder her på adoption centeret. Aja og jeg gik sammen derind mens vi grinte. Jeg havde fået en vits over SMS og den var så lam at Aja og jeg havde fået grineflip. Vi nåede ind til Melissa og hun bad os sætte os i sofaen.

 

”Ser i piger… I er så heldige at i begge er blevet adopteret.” sagde Melissa med et kæmpe smil. Både Aja og jeg stivnede. Vi tabte kæben og kiggede alvorligt på Melissa.

 

”Altså i er blevet adopteret af den samme mand. I kommer ikke ud til to forskellige familier!” sagde hun da hun vidst kunne regne ud, det var det vi troede. Aja og jeg åndede lettet op.

 

(Louis’ synsvinkel.)

 

Så det nu. Jeg trækker i håndtaget og døren åbner. I sofaen sidder de to piger som jeg har adopteret. De drejer hovedet og deres mund former sig til et ’O’. Jeg forstår dem godt.. Det er nok lidt vildt at blive adopteret af en kendt. Jeg sætter mig ned ved siden af hende der hedder Emma. Melissa havde sagt at hun var en måned ældre, så derfor den ældste.

 

”Hej piger.” sagde jeg med et smil.

 

”Hej Louis.” sagde de en smule genert i kor. De piger er virkelig som to dråber vand.. Drengene kommer også om lidt. De havde lovet at tage med. Hvordan mon pigerne reagere.

 

(Aja’s synsvikel.)

 

Det var alligevel lidt sygt at Louis Tomlinson fra One Direction kom ind af døren. Emma og jeg er ikke fan af dem, men dybt forelsket i sangen ’What Makes You Beautiful’. Vi hører den mindst en gang om dagen. Døren gik op igen og resten fra One Direction kom ind. Igen formede Emma’s og min mund sig til et ’O’. Drengene grinte lidt af os.

 

”Nå piger.. Hvis i går op og henter jeres ting, så snakker jeg lidt med Louis.” sagde Melissa. Vi nikkede og gik op. Da vi nåede ind på værelset kiggede vi på hinanden i omkring 17 sekunder

.

”Aja.. Det troede jeg aldrig jeg skulle opleve..” sagde Emma og smilte. Jeg grinte af hende og rystede på hovedet som om jeg var enig. Vi har ikke særlig mange ting.. Men vi fandt hver en taske og pakkede vores tøj ned. Bagefter gik vi ud på badeværelset og fandt vores tandbørster. Bagefter gik vi ud til Louis og de andre igen.

 

”Super piger.. Kan i så have det rigtigt godt? Og nu må i altså huske at besøge mig!” grinte Melissa.

 

”Selvfølge Melissa! Det skal vi nok!” sagde Emma og vi krammede hende begge.

 

(Emma’s synsvinkel.)

 

Så det nu.. Vi er på vej ud imod bilerne.

 

”I sætter jer bare ind piger.” siger Louis og låser en bil op, jeg betragter som hans. Aja sætter sig ind så hun sidder bag ved føre sædet og jeg sætter mig så i den anden side. Lidt efter kom Louis ind og sætter sig på føre-sædet og Niall sætter sig foran mig.
Louis tænder bilen og radioen går i gang. Da vi havde kørt lidt begynder What Makes You Beautiful at spille. Aja og jeg kigger på hinanden og bryder så ud i grin.

 

”Er du klar?” spurgte Aja mig om.

 

”Det kan du tro!” sagde jeg og smilte.

 

” Baby you light up my world like nobody else! The way that you flip your hair gets me overwhelmed. But when you smile at the ground it aint hard to tell.. You don't kno-o-ow! You don't know you're beautiful! If only you saw what I can see. You'll understand why I want you so desperately! Right now I'm looking at you and I can't believe.. You don't kno-o-ow! You don't know you're beautiful! Oh oh! That's what makes you beautiful!” sang vi med og grinte så igen. I kan vel høre vi ikke er generte? Niall og Louis sad og grinte af os.

 

”Er i fan?” spurgte Niall og drejede hovedet hen imod os. Jeg nikkede til Aja som om at hun skulle svare.

 

”Vi er ikke fan, som sådan.. Vi hører bare sangen dagligt! Det vores yndlingssang!” svarede Aja.

 

”Hvor gamle er i?” spurgte Niall. Ved han ikke det? Jeg kiggede hen på Aja og jeg kunne se hun havde tænkt præcis det samme.

 

”14.” svarede vi i kor.

 

”Hold da op.. Man skulle tro i var tvillinger..” grinte Niall. Sjovt grin.

 

”Med hver sin hårfarve?” spurgte jeg.

 

”Ja? I er som to dråber vand!” sagde Niall og prøvede at styre sit grineflip, som kun var blevet værre efter det jeg havde sagt. Aja og jeg smilte til hinanden.

 

”Piger? I skal ned og shoppe sammen med Eleanor, imens drengene og jeg er i studiet.” sagde Louis og smilte.

 

”Okay..” svarede vi i kor. Vi kiggede på hinanden og brød så ud i grin. Louis begyndte at grine af os.

 

”Du har vidst fået de rigtige piger Louis..” grinte Niall.

 

”Naaw!” sagde jeg til Niall og grinte. Aja havde fået styr på sit grineflip og sad nu bare og smilede.

Da Louis holdte stille trådte Aja og jeg ud af døren.

 

”Ses Lou!” råbte Aja og smækkede døren i.

 

”Hej piger!” sagde en flot, høj og brunhåret pige. Det må være Eleanor.

 

”Hej Eleanor.” sagde jeg.

”Nå piger.. Lad os komme i gang med at shoppe!” sagde Eleanor og smilte.

______________________________________________________________

 

Hvad syntes i? Skal jeg fortsætte?:*

 

-Malou Horan!(;

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...