Børnehjemmet

Kate er en pige på 17 år som har søgt arbejde i lang tid, en dag ringer hendes mobil og damen i telefonen siger hun har et ledigt job til hende.
Damen forklare at hun skal gøre rent og passe på et gammelt børnehjem, så det kan gøres klar til at blive solgt.
Den dag hun skal starte begynder der allerede at ske mærkelige ting, og det bliver være og være når hun prøve at komme i kontakt med det der forgår.

0Likes
0Comments
116Views
AA

1. første nat på børnehjemmet

Kate er en helt almindelig pige som en dag bliver ringet op af en dame som giver hende mulighed for at få sit første job. Damen i telefonen forklare at hun skal passe på et meget gammelt børnehjem og gøre det klar så det kan blive solgt. Den dag Kate skal starte på sit nye job er hun meget nervøs og glæder sig til at komme igang med at arbejde.

Hun kommer hen på det gamle børnehjem og føler sig ikke helt tilpas, Kate ignorere det og går bare hen til damen som står og venter på hende. "Hej var det en lang køre tur" siger damen til Kate, "ja lidt" svare Kate. "Kom med indenfor" råber damen til hende som allerede var nået hen til døren. Kate følger stille efter damen imens hun kikker meget på det gammel hus. "Det her er så dit værelse" siger damen og kikker meget imødekommende på Kate, "mange tak" svare Kate sødt til damen.

Kate går stille ind på sit værelse og kikker meget nysgerrigt på alt ting, lige pludselig kom der et kæmpe BANG bagved hende så hun næsten hopper helt op i sengen.

Kate går stille ud på den lange og mørke gang og forsigtigt hen mod en meget mærkelig dør, "hvad er det" siger hun til sig selv. "Ikke noget du skal blande dig i" kommer en stemme råbene imod Kate, hun vender sig om og ser damen. "Undskyld" siger Kate "jeg ville ikke..." Jaja det er fint nok" siger damen og går ned igen. Damen kom op igen og sagde "du skal ikke gå der ind du vil fortryde det" og gik med det samme ned igen. Kate kikkede mærkelig på døren igen og gik ned for at spise sammen med damen.

De sider stille og roligt og spiser da Kate lige pludselig siger "hvad er det for et værelse" der blev lige pludselig meget stille, men så svarede damen "stadig ikke noget du skal blande dig i". Kate gik op i seng efter de havde spist da hun blev meget træt, damen kom op og sagde "det bliver en lang dag imorgen få godt med søvn".

Kate vognede og klokken var kun 3:30 men hun kunne ikke sove mere, da hun gik forbi den mystiske dør hørte hun nogen stå og hviske, hvilket var mærkeligt eftersom døren var låst. Kate fik døren op og gik stille ind i det lille mørke værelse hvilket hun aldrig skulle have gjort.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...