mermaid

Pigen Maria har ikke haft en let barndom. For vær gang hun gik ud af huset skal hun passe på at ingen opdager hendes hemmlighed. Den er hverken mørk eller grusom. Men vis den slipper ud vil hende og hendes familie aldrig få fred igen.

0Likes
0Comments
348Views

1. vand kampen

Klokken er snart 15:00 og så har alle nok forladt skolen. Jeg gemmer mig på toiletter igen. Det gør jeg mindst en gang om ugen, tror jeg. Jeg kan ikke helt huske det, men min mor siger at vores slags ikke husker så godt, ligesom guldfisk. Jeg kigger op på uret igen, 14:57. Jeg hader når dette her sker. Jeg kan ikke gøre for det, det sker bare. Hvis min hud kommer i berøring af vand, så er det bare med at løbe væk fra alle mennesker. Det sker ret tit, men der er også en hel del forhindringer på en folkeskole. For eksempel vandposten, den er lidt utæt og sprøjtet derfor med vand. Så er der også regnvejr, det handler bare om at håbe på godt vejr, ellers er min mor nød til at køre mig i skole. Denne gang var det en vandkamp, som jeg blev fanget i. Jeg kig igennem skolegården med mine matematikbøger og blev stoppet af en dreng der væltede ind i mig efterfulgt af en vandstråle. han nåde at dukke sig, men så heldig var jeg ikke. Den ramte mig lige i ansigtet og da drengen som havde sprøjtet skulle til at sige undskyld, havde jeg allerede sat i løb ud mod toilette. Alle på skolen tror jeg har vandskræk, men faktisk elsker jeg vand. Den eneste der kender sandheden er min veninde Lilly. Hun var mundlam da hun fik det at vide, men hurtig fattede hun det og synes der var vildt sejr og så forstod hun også min underlige adfærd. vores venskab blev kun stærke efter det og hvis bare alle mennesker ville tage det ligesom hende, så skal vi ikke gå og skjule det. Men alle mennesker synes ikke det er sejt, de vil forske med os og sætte os i fangenskab. Så vi holder det hemmeligt.

Jeg går ud fra døren og ned ad gangen, alle er virkelig taget hjem. Min cykel står ude i cykel skuret. Men først skal jeg lige se om min matematikbøger sted væk ligger ude i skolegården, hvor jeg tabte dem tidligere. Det gjorde de ikke og jeg gider ikke at prøve på at finde dem nu, så jeg cyklede bare hjem.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...