Historien om Rydana og Elyon

6671010
Rydana er en rig pige, men hun har en søster. Elyon, hedder hun. Hun bor i den fattige del af byen. (Elyon er skrevet af StoryTiger, og Rydana er skrevet af Martha Schou. I kan takke StoryTiger af det flotte cover. Martha schou, er den samme som supertøsen )

AA
aa

2. Kapitel 2. Elyons synsvinkel (StoryTiger)

"Tak for i dag" siger jeg til Amy. Hun er på min alder, og datter af bagerens ejer.

"Vises. For øvrigt har du fri i morgen" siger hun og tørrer disken af.

"Okay. Jeg må hjem nu. Frøken tomson bliver sur hvis hun opdager jeg først kommer hjem nu" siger jeg og forsvinder ud af døren. Jeg småløber ned af den tomme gade. Da jeg pludselig falder over de glatte brosten. Og lander på de våde sten. Jeg rejser mig op og humper lidt videre da jeg til sidst kan gå igen.

Jeg trækker min tynde jakke tættere om min krop. Der er mørkt og koldt i de små ensomme gader. Jeg småløber videre. Det er som om børnehjemmet er længere væk end det plejer. Der lyder skridt bag mig og jeg vender mig forskrækket. Ud af mørket kommer en dreng.

”Luca!” udbryder jeg forskrækket.

”Elyon. Jeg ville ikke have skræmt dig” siger han og smiler.

”Jeg… er okay. Du gav mig bare et chok” 

"Vi må hellere komme tilbage" siger Luca og tager min hånd. Vi går ned langs gaden til vi når børnehjemmet. Der stille og tomt. Alle er gået i seng. Vi skal lige til at gå ind i vores egen sovesal da nogen rømmer sig bag os. Vi vender os.

"Hvorfor kommer i så sent? I skulle have været hjemme for en time siden" siger frøken Thomson, børnehjemmets ondeste af de tre forstandere. 

"Vi... Vi..." stammer jeg men når aldrig at afslutte min sætning.

"Vi havde overarbejde" sukker Luca og tager en læderpung frem. Jeg arbejdede ved bageren, og han ved slagteren. Men de to butikker lå lige ved siden af hinanden og den samme mand ejer begge butikker. Men da Luca er ældst bliver han betalt for os begge fordi ejeren er mest over ved slagteren. Selvom han er 17, er det kun halvandet år ældre end mig.

Frøken Tomson tager pungen fra ham og kigger på pengene. Derefter tager hun to mønter op og giver os en hver.

"Gå så i seng. Så kan i lære at give besked når i kommer senere" siger hun og krydser armene. Jeg kigger på mønten. Jeg havde kun fået en fjerdedel af den løn jeg plejer at få.

"Men" siger jeg, Luca smiler til mig. 

"I seng" siger hun med hævet stemme.

"Godnat Elyon" siger Lucas og vender sig for at gå ind i drengenes sovesal.

"Godnat" siger jeg og går ind i pigernes sovesal. På børnehjemmet bor vi 5 piger inklusivt mig og 7 drenge. Jeg sætter mig hen på min seng, der er køligt i værelset, men alle vinduer er lukket. Jeg kan mærke sulten. Men det er tit nogle af os bliver nødt til at gå sultne i seng.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...