25 days to be loved - 1D - PAUSE -

Niall Horan og Jessica Dawson er to helt forskellige personer. Niall lever det søde liv, er berømt og har succes, mens Jessica må knokle sig til tops. Men selvom de er så forskellige, får de en dag begge et tilbud, de ikke kan sige nej til. De skal begge finde en kæreste inden 25 dage. Niall, fordi der går rygter om, han er en dårlig kæreste, fordi han ikke har haft en i utrolig lang tid, og Jessica fordi hun skal skrive en artikel for teenvogue om, at få en fyr til, at blive forelsket i sig på 25 dage og så droppe ham bagefter. En helt tilfældig aften sidder de begge på samme bar i London og ender som hinandens "ofre". Hvordan vil det gå? Finder Niall ud af han bliver brugt? Går alt som forventet? - Og vigtigst af alt, kommer der uventede følelser?

Har selv lavet coveret! Yaaay! :)

27Likes
46Comments
4417Views
AA

1. >>>Prolog<<<

 

Jessica's synsvinkel:

"Jess! Angelica vil snakke med dig..." Smiler Emily, og forsvinder igen ud af døren. Jeg ser efter hende og med det samme hun er ude af kontoret, sukker jeg dybt. Min chef vil tale med mig... Sådan noget lort! Hun har sikkert fået en "genial" ide til, hvad jeg skal skrive i det næste magasin, og det er helt klart noget alla "sådan klemmer du bumser rigtigt".

Det er virkelig sygt, men jeg elsker mit job, så jeg siger ikke op. Når jeg engang er god nok, må jeg skrive det, jeg vil, og jeg kan slet ikke vente! Jeg rejser mig op fra kontorstolen og går hen til døren, til min chef's kontor. Jeg tager en dyb indånding og åbner så døren.

Jeg ser med et falsk smil på min chef, der sidder på sin stol og ser falsk ud. Hun er 51 år, går med blå øjenskygge, lilla eyeliner og knaldrød læbestift. Alt i alt ser det hæsligt ud og så med hendes grå pagehår til, ligner hun en pensioneret luder. Føj for den da! "Jeg har fået en genisl ide, du umuligt kan sige nej til!" Hviner hun og mit smil bliver endnu større.

Ja, altså det er falsk. "Hvis du klarer denne opgave, må du skrive, hvad der passer dig, hvis ikke er du fyret!" Hviner hun og et nervøs smil kommer frem på mine læber.  "Hvad skal jeg gøre?" Spørger jeg og hun ser lumsk på mig, mens hun smiler, sit klamme smil "Du skal få en fyr til, at forelske sig i dig inden 25 dage, for at droppe ham bagefter! Og så skal du skrive en artikel om det!"

Jeg ser med store øjne på hende og ryster så på hovedet "Nej tak..." Jeg vil da ikke, bruge en fyr og hans følelser, for at droppe ham. Kæft hun er langt ude lige nu. "Kom nu! Det er din store chance! Du kan skrive om det der passer dig, uden jeg kan sige noget til det!" Tigger hun og jeg nikker så. "Okay, jeg gør det...."

***********

Niall's synsvinkel:

"Okay Niall.... Det award show i skal til om 25 dage, skal du medbringe en date til. Der går alt for mange rygter, om du er en dårlig kæreste og det skal laves om. Inden showet skal i blive set mange gange offentligt, så verden tror i er kærester. Så forsvinder rygterne.." Smiler en mand fra modest vores management. 

Jeg ser med store øjne på ham og ryster på hovedet. "Jeg kan da ikke bare, få en kæreste når det passer jer?" De ser alle en smule vredt på mig og Poul fra managementet siger "Date en og bring hende med til award showet. Ellers er der kun fire i One Direction.." 

Jeg kan mærke, vreden stige i mig. Det kan de sgu da ikke bare sige. Idioter. "Det kan i sgu da ikke bare sige!" Råber jeg og rejser mig vredt op. Alle ser skræmt på mig og Poul siger "Niall... Vi bestemmer over jer... Det kan vi faktisk godt sige....". Jeg ser vredt på ham, og hører Liam mumle, a jeg skal tænke mig om, eller sådan noget, før jeg går ud af rummet og smækker døren i.

Fuck nu dem! Hvad nu hvis, jeg ikke vil have en kæreste?! jeg går ud på gaden og ser et lille diskotek i et lille hjørne af byen. Kæft den ser klam ud, men fuck nu det! Jeg skal kraftedme drikke, så min røv falder af! Idioter alle sammen!

**********

Det var så prologen og starten på det hele! 

Hvad synes i om den? Altså, jeg indrømmer jeg ikke lige er den bedste til, at skrive en prolog, men altså ja... Hvad er jeres førstehåndsindtryk?

Vil i læse med?

Uanset hvad, vil jeg takke jer for, at have taget et kig på den! Det betyder meget! Skriv endelig en kommentar om, hvad jeg kan forbedre, og om hvad i synes!

Håber i vil følge med, like og farvorit, men det kræver jo også, jeg lever op til jeres forventninger! Hehe!

God læselyst!!!<3

Xoxo Emi.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...