Rocky Blue

En bøsse, en badboy, en drama queen og en blondine. 4 mennesker, 4 egoer, én drøm. Og desværre også kun én skole. Så da de fire træder ind på Rocky Blue Music Academy i den tro, at de skal eje skolen som de plejer, uvidende om hinandens eksistens, får de sig noget af et chok. For de bliver sat på den umulige opgave at starte et band op, -sammen. Året bliver noget af en tumult, fyldt med kærlighed, udfordringer og ikke mindst musik. Et år, ingen af dem nogen sinde vil glemme.

35Likes
26Comments
2312Views
AA

1. Roommates

Da Ally fem minutter senere bevægede sig rød i hovedet og øm i hele kroppen, op af de kilometer lange trapper til sovesalen, havde hendes irritation ikke rigtig lagt sig. Hvad tænkte den gimpe dog på? Elevatorblik? Hun rystede på hovedet, og skubbede sin lyseblå kuffert endnu et par trin op af trappen. Hvem hun skulle dele værelse med havde hun ikke tænkt over. Det plejede ikke at være noget problem. Hun fik det som som hun ville have det, selvom hun ikke havde bedt om det. Var folk bange for hende? Det kunne være kønt. Hun undertrykte et lille fnis, og forestillede sig selv som Godzilla med en guitar på ryggen, der væltede hele skolen. Og med det perspektiv nåede hun hele vejen op for enden af gangen.  

Den var lang, og med døre på hver side så langt øjet rakte. Hun kiggede på sin lille gule seddel der var tapet fast til skemaet. 

"17," mumlede hun for sig selv og bed sig i læben. Hun kiggede den ene vej, fulgte rækken af numrene med øjnene, og besluttede sig for at følge de ulige numre.

"11.., 13..., 15..., der!" Hun stoppede foran en lille dør der var flot afrundet, så det lignede en port. Ingen af dørene var ens, og hun noterede sig det kongelige design, når hun skulle finde det igen. I guldhåndtaget var der fint indgraveret noder og Rocky Blues initialer. Ally skubbede langsomt døren op. Først troede hun, at hun var alene på værelset, men så kom en lille rødhåret skikkelse til syne fra en af køjesengene. Hun klappede i hænderne, og hendes hår svingede fra side til side. 

"Jeg er Sheila!" Hun hoppeede elegant ned fra køjesengen, og vimsede hen til Ally. 

"Jeg hedder Ally."

"Hvad spiller du?" Spurgte hun oprigtig interreseret, og sendte et smil til Ally, som hun så mange andre gange havde set. 

"Guitar," svarede hun, og proppede en mentos i munden. 

"Dig?" Et sukkersødt smil plantede sig solidt på hendes mund. Mentos gør underværker.

Sheila trak en lille violin frem, og lod som om hun spillede. 

"Violin, som du kan se," fnisede hun, og rykkede nogle af sine ting, så Allys også kunne være der.

"Det bliver SÅ hyggeligt. På Rocky Blue må man alt. Holde fester når man vil!" Sheila lavede en underlig bevægelse og pegede på køjesengene.

"Vil du sove øverst, eller nederst?" Smigrede hun, og pillede ved sin ørering.

Så var det begyndt igen. Ally følte sig hjemme.

 

Tyler synes bitchfights var morsomme. Godt nok kunne det her ikke kaldes en rigtig bitchfight, men der var to piger, og de var stensikkert i kamp om ham. Han kunne mærke det. Vibrationerne. Men de var ikke de eneste han havde bemærket. I dørkarmen havde der stået et lille bøssesplejs. Sådan et han nok ville have mobbet til døde i high school. Hans hår var fyldt med voks, og han duftede svagt af jordbær. Han havde lyserød polo sweater på, og Tyler kunne have svoret på at der stak et Voque ud af hans taske. Men han var blevet mere moden.  Et menneske var et menneske. Bøsse eller ej. Hvordan var Elton John ellers blevet til noget? Han var et af de mest talentfulde mænd, Tyler kendte. Og han var da i hvert fald ikke hetero. 

Han kæmpede sig den sidste vej op ad trapperne, og huskede sit værelsesnummer. 28b. Han skulle altså til venstre. De lange røde løbere fik ham til at føle sig royal, og for sjov stak han næsen i sky. Ud af øjenkrogen fulgte han numrene, og drejede til højre da han fik øje på sit værelse. En lille gul metaldør bar skiltet med de sirligt formede tal. Tyler stillede sin bagage og trak ned i håndtaget. Han åbnede lidt mere, og hørte pludselig latter. Så åbnede han døren på vid gab, tog sine ting, og spankulerede ind. 

På en af sengene sad en dreng og snakkede med en eller anden anden i telefonen. Tyler ville ikke forstyrre, og kiggede rundt. 

"Yearh, man! 20 dask pungede han ud med. Det er så nemt. Ses, buddy, smutter." Så lagde drengen på, og rodede op i sit hår.

"Hey, jeg er Dylan,"smilede han, og afslørede et skævt tandsæt. 

Tyler løftede hånden til hej, og begyndte at pakke ud på sin seng. Der var ikke meget plads på værelset, men alligevel kastede han bare tingene hulter til bulter hen. 

"Vi får det sgu fedt," grinede Tylers nye værelsesmakker, og han lo tilbage.

"Ska' du ha' breezer?" tilbød han og trak to flasker frem fra skabet. 

Tyler var egentlig tørstig, så han tog den ene, hev låget af, og tog en ordentlig slurk. 

"Yes, man. " og så gav han ham en high-five.

 

Miles havde med vilje bedt om at få et pigeværelse. Han havde været igennem adskillige tests og samtaler, fordi skolen skulle være helt sikker på, at han ikke bare var en pervers pigeglad dreng. Selvom han var blevet ydmyget på det groveste hele sit liv, stod han stædigt fast ved sin seksualitet, og han skulle ikke dele værelse med en dreng. Det ville være for underligt for ham. Så derfor gik han en anden vej end de andre nye drenge. Helt ubemærket sneg han sig med pigerne op af vindeltrappen, og skyndte sig hen til sit værelsesnummer. Døren var lyserød, og på et skilt stod der Kaylee, Rhonda & Miles.   Miles gispede. Åh nej. Hvad nu hvis han var kommet på et specielt homoværelse, og han skulle lytte til to piger der hyggede sig hver aften? Han havde bange anelser, da han langsomt tog i håndtaget. Med den frie hånd fiskede han sin iPhone 8c op af tasken, tjekkede sit spejlbillede, og åbnede så døren helt. Ved et skrivebord sad der en mørkhåret pige med en macbook i skødet. Hun sad med ryggen til, så Miles kunne ikke rigtig indentificere hende, før hun lagde computeren fra sig, og rejste sig op. 

"Gud, hej! Jeg havde helt glemt at jeg skulle dele værelse med en..," hun ledte efter ord, og Miles grinede.

"Det gør ikke noget, " svarede han, og afslørede et tandpastasmil.

"Jeg hedder Rhonda. Jeg tror ikke hende den anden er kommet endnu. Anyways, det bliver SÅ hot med tre på ét værelse. Jeg ELSKER sladder," fnisede hun, og Miles kiggede på hende. Hun var ganske køn med flot kavalergang og krop. Sådan noget havde han styr på, selvom han egentlig ikke blev tiltrukket af det. 

"Jeg hedder Miles," svarede han og rettede på sit hår. "Hvor sover du?" Spurgte han, og pegede på de køjesengen med de 3 etager. 

Rhondas blik vurderede et øjeblik sengene. Så vendte hun sig om igen.

"Den nederste. Jeg har sådan en højdeskræk. " Hun grinede nervøst, og Miles gik hen mod bordet for at pakke ud. Han havde allerede udset sig den midterste seng, så hvis hende der Kaylee ville have den, så måtte hun blive skuffet. 

 

Kaylee synes, at hende pigen hun kort havde vurderet, var tåbelig. Hvis hun skulle være sådan en bitch allerede fra første møde, så var der kamp til stregen. Ikke at hun havde tænkt sig at have noget mere med hende at gøre. Hun var stensikkert totalt outsider om et par uger, når Kaylee var faldet til. Hun spadserede med sin bagage op ad trapperne. Hele hendes krop dirrede af spænding. Kun af én enkelt årsag. På hendes stipendium var der understreget, at hun ville komme til at dele værelse med en dreng. En homoseksuel dreng. Det ville blive så spændende. I et pigeblad havde hun læst, at bøsser var de mest søde og bedstevenner i verden. Og hun kunne sagtens forestille sig selv arm i arm med en dreng, mens de sad og hviskede over et eller andet. En ægte ven. Lige hvad hun havde brug for. 

Kaylee gik hen af gangen, og fulgte numrene med øjnene. 45. 

"Dér." mumlede hun, og skubbede døren op. 

Der, i en køjeseng, lå to personer. En smuk pige med en stor kavalergang  kiggede i et eller andet blad, mens en kært udseende dreng lå en etage højere op over hende, og grinede af et eller andet. De så ikke ud til at ænse hende, og det irriterede hende. 

"Hej!" Smilede hun med sin sødeste stemme. De to vendte sig om mod hende, og hoppede ned på gulvet.

"Heeeej!" Pigen med formerne gav Kaylee et knus. Det samme gjorde drengen, og det motiverede hende straks.

"Du må være Kaylee?" Spurgte de, og tog noget af hendes bagage. 

Kaylee nikkede, og følte sig inde igen som hun plejede.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...