Frosset

Kronprinsessen Elsa af Arendelle er født med magiske evner. Hun kan skabe is og sne. Hun elsker at lege i balsalen sammen med sin lillesøster Anna i ly af natten, hvor hun får det til at sne og de skøjter rundt. Men en nat går det galt, og deres forældre tager en beslutning på søstrenes vegne. Elsa er tvunget til at skjule sine evner for dem, hun holder af. Hun isolerer sig selv på sit værelse med ryggen til verden og prøver at kontrollere forbandelsen. På den anden side af døren sidder Anna og beder til, at hendes storesøster en dag vil komme ud. En dag bliver Elsas evner afsløret for omverdenen, og hun bliver tvunget til at flygte ud i vildmarken efter at have lagt kongeriget i is og sne. Anna drager straks ud for at finde sin søster, men desværre er hun ikke den eneste, og det må både hun og Elsa bøde for. For profetier ender altid med at få ret, og det kan man ikke sætte sig op imod.

34Likes
24Comments
6627Views
AA

1. Forord

Dette er en slags romantisering af disneyfilmen Frozen... eller Frost, som de kalder den på dansk.

Jeg var i gang for lang tid siden med at lave en romanisering af Løvernes Konge, hvilket egentlig ikke gik så godt.

Men denne her gang er det anderledes, for denne gang har jeg rent faktisk en plan - og en årsag til, hvorfor jeg gør det.

 

Da jeg først hørte om Frozen blev jeg meget optaget af filmen. Jeg hørte alle sangene en million gange, jeg så traileren en million gange, og jeg havde alle de her store forestillinger om filmen, fordi jeg tænkte, at det da virkelig MÅTTE blive en af de helt store klassikere, man ville huske hundrede år frem i tiden. Det var helt sygt, jeg glædede mig faktisk MERE til den 25. december  (Hvor jeg skulle ind og se den) end til den 24., hvilket siger ret meget, for jeg er en ret stor fan af julen.

 

Men... Tja... Jeg blev en smule skuffet.

Jeg ved, at filmen blev det her kæmpestore hit, og alle bare elsker den. Og jeg elsker den også, det er ikke det. Selve idéen, temaet, alle de elementer, sangene og traileren viste, det var... Ja, det var noget, der gjorde, at jeg virkelig VIRKELIG så frem til denne her film.

Men alle de ting, som jeg havde glædet mig til, alle de her ting, som jeg virkelig godt kunne lide ved filmen... dem havde de... ikke rigtigt udtrykt godt nok.

Mange af jer er sikkert uenige, men det er sådan, jeg havde det, og sådan jeg stadig har det. Det virker lidt, som om de undgår at vise de pointer ordentligt, som om det ikke er gennemført godt nok, ting, hvor de egentlig bare skulle have tilføjet en scene eller to, og så var det gjort.

Og så havde jeg også opdaget, at de rent faktisk oprindeligt HAVDE de ting med, men så cuttede dem ud i sidste ende, og det ærgrede mig, for fra min synsvinkel ødelagde de deres egen film ved at gøre det.

 

Så jeg skriver denne her historie. Dette er en romanisering af filmen Frozen, som jeg har kaldt Frosset, fordi jeg egentlig synes, at det passer meget bedre som den danske titel. Det, jeg gør, er, at jeg tilføjer ting, som jeg personligt synes ville have gjort filmen bedre, og så er der ting, jeg tilføjer... bare fordi jeg kan. Og så uddyber jeg også, og jeg prøver at frembringe alle de følelser, som det er meningen, man skal føle, mens man ser denne her film (Eller læser denne historie), men som jeg ikke syntes var gennemført ordentligt i filmen.

Men dette skal ikke forstås som en kritik af filmen OVERHOVEDET. Hvis du elsker filmen, læs denne her, hvis du er utilfreds med filmen, læs denne her. Hvis du hader filmen, LÆS DENNE HER.

 

By the way... filmen er skabt af Disney, så de ejer alle rettigheder og alt det dér fis så eh... ja xD

Jeg ejer ikke andet end mine egne ændringer og tilføjelser.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...