Going trough things

Har du nogensinde tænkt på, at der er ting i livet man bare siger pyt til?, og andre ting man bare virkelig går op i?….Har du også nogensinde overvejet, at når man kigger sig selv i spejlet, kan man bare finde 1000 fejl, også alle andre omkring en, er bare fuldstændig perfekte. Og, kender du det, når du nogen gange har det så forfærdeligt dårligt, også hører du din yndlingssang eller en anden random sang, også bliver man bare automatisk glad?. Kender du også det, at ens forældre kan bare være SÅ irriterende?. Og at du ser dit crush grine med en anden pige?….
Hvis du kan "Agree" i alle disse ting er denne historie klart noget for dig. :-)

0Likes
0Comments
241Views
AA

1. Kapitel 1

Mandag morgen.

Jeg tjekker mit ur og klokken er kvart i 7. Med mit ene øjne skimmer jeg lige mit værelse. Jeg smider dovent mine ben over sengen, og sidder i knap 10 sekunder før jeg står helt op. Jeg skal jo, trods alt, op. Jeg tager mit tøj fra skrivebordet, som jeg havde "pakket" igår aftes. Jeg går ud på badeværelset og går i bad. Den samme rutine hver morgen. Den samme kedelige mandag. Den samme uge. De samme venner. Den samme skole. Den fuldstændig kedelige hverdag. Jeg er trods alt kun 14 år, men eg vil have at der skal ske noget mere spændene i mit liv. Jeg kommer ud fra badet, og sætter mit hår op i håndklædet, og tørrer min krop med et andet håndklæde. Derefter tager jeg mit tøj på. Jeg reder og derefter føntørrer mit hår. Ligger lidt makeup. Jeg skal jo se nogenlunde ud, fordi Justin hilser jo på mig nogle gange. Justin - Bedre kendt som den dejlige, perfekte og hotte, populære dreng fra 9'ende. Han hilser jo nogle gange på mig, men ikke så tit. Han går altid med sin "gruppe" på 7-10 mennesker. Nogle gange er det meget sødt, men andre gange lidt belastende. Da klokken er ved at være 10 i 8, tager jeg min skoletaske og cykler i skole. 
I skolen….
Jeg åbner mit skab, og ligger nogle bøger ind, og tager nogle andre ud. Lige da jeg lukker skabet, kommer justins "Gruppe". Og justin smiler jo med hans tandpasta smil, og alle er bare så håbløs forelsket i ham - Inklusiv mig. Jeg prøver at virke lidt ligeglad, og går mod klassen. Da justin og hans "gruppe" er gået forbi hinanden, kigger justin tilbage på mig og smiler sit smil, med et frækt blik i øjet. Nej, jeg kan bare mærke hvor meget jeg rødmer. Bliver helt varm i kroppen. Det er en ubeskrivelig følelse. Nåede selvfølgelig ikke at smile tilbage!. Så dum jeg er. Han smilte til mig, med det der, blik i øjet! OMFG!. Okay rolig, det var trods alt bare et smil. Jeg går ind i klassen med et smil på læben, og sætter mig så ned. Læreren er forsinket, så er der jo tid til lidt facebook. Lige da jeg har fået min mobil op af min taske, kommer justin's eks-bitch, Jasmine, hen til mig og siger, med et smil på læben : "Nåh, du har lidt mascara på hva?, Bare så du ved det, så uanset hvor meget du pynter dig, vil du altid være grimmere end grim. Der er jo dsv. nogen som skal tage jobbet som grim". Jeg prøver at ignorere det, men hun distrahere mig så meget, at jeg bare har lyst til at tæske hende, til blods. Jeg vælger selvfølgelig at lade vær', men det er bare så irriterende, at jeg virkelig ikke kan beskrive det. 
Klokken ringer, og jeg tager min taske og går ud til frikvater. Jeg napper mine små høretelefoner og mobil op af lommen, og hører lidt musik. Imens musikken kører, kigger jeg rundt på alle menneskerne. Lige pludselig får jeg øje på Justin, der går alene?. Uden hans gruppe?, eh what?. Hvad sker der lige?. Jeg prøver at lade være med at stirre på ham, men bare forsøge at få øjenkontakt, så måske vi kunne snakke. Det kunne jo også bare være at han bare havde lyst til at gå alene. Han ser egentlig ikke særlig trist ud. Han kigger pludselig op, hen mod mig. Han går langsomt herover...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...