Ho Ho Ho

Dette er en jule historie og der kommer et afsnit hver dag, så jeg vil ikke afsløre hvad der sker! Hvis i vil vide hvad der sker bliver i nødt til at læse med! ;)

0Likes
0Comments
430Views
AA

2. 2. December

Freden som havde varet 500 år, var nu brudt og han ville få sin hævn. Der var nu intet der kunne stoppe ham.

Muffin og Merry vågnede fra deres fortryllede søvn. De rejste sig og kiggede sig omkring. De var de eneste af de små bamser der var vågnet. De kiggede op på det store ur, der talte ned til juledag, det var kun den 2. December.

De små bamser gik langsomt omkring i det tomme værksted. Hvor nisserne skulle have været i færd med at lave legetøj, var der nu helt tomt. Og der var ingen bunker med fint pakkede gaver at se nogen steder.

De søgte efter en vej ud af værkstedet, og efter hvad der føltes som en evighed, for de to små bamser, fandt de en smal dør i den mørkeste krog af værkstedet. Selvom de var de mindste bamser, kunne de kun lige akkurat klemme sig ind af den smalle dør.

Døren ledte ind i et lille kammer. Noget der lignede et sikkerhedskammer. Der var helt mørkt og de to små bamser var bange. Hvor var alle de andre henne? Hvorfor var det så mørkt? Men inden de fik svar på deres spørgsmål, var de faldet i en dyb drømmeløs søvn.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...