Talking with wolves

Mit navn er Grace. Jeg går i 8 klasse, en helt normal brunette. Eller måske ikke helt normal? Find ud af hvad der sker med Grace!

0Likes
0Comments
121Views
AA

1. En normal morgen

*RIIIIIING*

Jeg holdt mig for ørerne og sagde en mærkelig morgenlyd, fredag. Pis vi skulle have idræt, jeg havde allerede planlagt dagen. Som altid. Først ville jeg sidde i et hjørne, og glo ud på alle andre i klassen, obsevere ville jeg nu mere kalde det. Så ville jeg leve op til mit nørdenavn i matematik, (Nørdefjæs). Så idræt.... Mine tanker blev afbrudt, af min mor.

"så skat så er det op, der er morgenmad".

"Virkelig?" Sagde jeg med en hæs stemme. Jeg svang mine ben ud over kanten, og kiggede på mig selv i spejlet. En lille klagende lyd kom ud fra min mund, og jeg kastede mig tilbage i sengen. 'BUMP' "AV for satan!!!!" Jeg slog mit hovede lige ind i væggen, dejlig morgen hovedpine. Lige hvad jeg manglede,

"HVAD SKER DER??" Kom det inde fra køknet. "IKKE NOGET" jeg traskede hen til mit tøjskab og ømmede mit hoved, jeg valgte et sæt tøj. Blå skjorte, BH, hvid tynd undertrøje inden under & hvid nederdel med guld bælte.


. Jeg gik hen til mit bord hvor jeg stod og kiggede på mit store, brune hår som sad i kæmpe totter. *suk*

"Seriøst?" Jeg greb fat i hår børsten, og begyndte at rede det ud. Det var ikke så slemt, som det så ud til. Jeg lagde hårbørsten og kiggede lidt på maskaren ved siden af,

"Hvorfor ikke?" Jeg åbnede maskaren og begyndte at børste mine øjenvipper.

Pludselig råber mor " GRACE, KOM NU DU SKAL SNART I SKOLE!" Jeg blev forskrækket og prikkede mig slev i øjet

"Aaavvv for helvede!" Sagde jeg og blinkede med øjet. Da det ikke sviede så meget mere kiggede jeg i spejlet, det så ikke værst ud. jeg tog mine sædvanelige briller på, kastede et hurtigt blik på uret, kl var 7:40.

"Shit!" Jeg tog en elastik, og løb mod døren mens jeg forsøgte at lave en høj hestehale.

"Det var godt skat!" Sagde mor, hun stod og vaskede op. Jeg smurte marmelade på et stykke franskbrød, og hældte mælk op i et glas. Mens jeg spiste kom jeg i tanke om at jeg havde glemt at pakke taske, maden lod jeg stå på tallerknen. Også løb jeg ind på værelset og maste Matematik og danskbøger i min brune læder taske, der lå en pose ved siden af som jeg maste gymnastiktøj ned i. Bagefter løb jeg igen ud i køknet og spiste resten af maden i store bidder.

"Mor, Hvor er William?" Spurgte jeg,

"Han er taget i skole for et kvarter siden!"

"Nårh Okay" Jeg løb ind på mit værelse og tog min elskede læder taske, gymtaske og gik ud i gangen og tog frakke og blomstrede ballerinaer. 

" JEG TAGER AFSTED NU!" Råbte jeg ude fra éntreen. "husk lige din madpakke" svarede hun, jeg vendte mig om, og så hun stod i døråbningen. Jeg smilte og tog madpakke, mor kyssede mig i panden og smilte igen.

"Ha en god skoledag, skat!"

"Jaja" Jeg løb ud til min cykel steg op, og trådte i pedalerne. Snart kunne jeg ikke se mor i hoved døren mere.

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...