Justin Bieber (One Shot)

One shot!<3

3Likes
0Comments
437Views
AA

1. Kærlighed

Med håndbagagen i min højre hånd går jeg mod gate 5. Endelig er det sommerferie og turen går mod Miami, Florida. Hvor skal være på sporgrejse hele ferien.
Jeg overrækker damen ved skrænken min billet. Hun skanner den igennem og overrækker den så tilbage til mig og siger ”Ha’ en god rejse” og tager imod den næstes billet. Jeg går igennem gangen ud til flyveren. 16b, 17b, 18b… 22b. Her er min plads tænker jeg for mig selv. Jeg sætter min håndbagage under sædet foran mig, putter tyggegummiet i munden og sætter mig godt til rette i sædet. Med hovedetelefonerne i ørerne går turen mod Miami.

 

Jeg tager mine kufferter af bagagebåndet og går mod udgangen, hvor jeg om lidt vil møde og se min værtsfamilie for første gang. Jeg kigger gennem den kæmpe mennskemængde efter en familie med et skilt med mit navn på, men kan ikke rigtig spotte dem. Jeg ser et skilt lidt længere fremme og kigger ordenligt efter for at det er mit navn der står på. Jeg går mod familien med mine kufferter i hånden. Familien tager pænt i mod mig og hilser alle sammen på mig, men der er en dreng som skinner igennem alle de andre mennesker, som jeg lige har mødt. ”Hello, I’m Maria”. Jeg stikker hånden frem for at være høflig, men i stedet blev jeg angrebet i en masse kærlige krammer af en masse søde mennesker. Den lækre dreng kommer hen til mig og tilbyder at atge mine kufferter.

”Hey, I’m Justin” siger ham den lækre dreng. Jeg vinker sødt til ham og følger så efter de andre med ud til bilen. Justin kommer rullende med mine kufferter efter ham. Hans mor åbner bagagedøren og Justin bærer kufferterne op og ligger dem ned, så de kan være der. Mens han gør det sætter jeg mig ind på bagsædet. Lidt efter sætter Justin sig ved siden af mig. Vi snakker stille og roligt på vejen hjem til dem. De bor i centrum af Miami.

 

Jeg stiger ud af bilen og føler den varme Miami sol og varme ramme min hud. Det er noget man lige skal vænne sig til, at det pludselig er meget varmere end hjemme i kolde Danmark. Justin tager mine kufferter ud af bilen og ruller dem op til deres hovededør. Justins mor kommer hurtigt og låser døren op, så Justin kan komme ind og sætte kufferterne af. Han forsvinder hurtigt ned gennem de mange gange. Hans mor, som hedder Julia viser mig rundt i deres hjem. Hun går ned af en gang med et par døre langs vækkene. På dørene står der et par navne, og de andre gætter jeg på er badeværelser. Hun stopper ved en dør, hvor døren står på klem. Hun åbner døren og siger ”This is your room. Justins room is just on the other side of the hallway, if you need help with something.” ”Thank you Julia, for having me!” siger jeg sødt og krammer hende kærligt. Hun lukker døren i, så jeg kan få pakket mine ting ud. Jeg sætter min Iphone til anlægget som står på skrivebordet henne i hjørnet op af vinduet. Justin Biebers sange på fuld skrye, så skal det nok gå stærkt.

 

Det bankede på døren og Justin stak hovedet ind af døren. ”Do you wanna go to park, with me, and some of my friends?” spørger ham. ”Yeah sure, it would be fun.” Svarer jeg ham tilbage, imens jeg tager mine sorte slidte converse på. Jeg følger efter ham ned gennem gangen og ud af deres hovededør. Vi går og snakker på vej hjem til parken, som åbenbart kun er 1 km fra hvor de bor. Da vi ankommer til parken, går han mod basketball banen og bænkene, som står lige ved siden af. Jeg kan se nogle drenge spille basketball og et par piger sidder på bænken og snakker sammen. Justin krammer pigerne hurtigt hej og siger så hvad jeg hedder og hvem jeg er til dem. De rejser sig op og siger ”Hey, I’m Sarah, and this is Emy”. De smiler venligt. ”Hey, I’m Maria.” Justin kalder på drengene, som hedder Dave, Josh, Alex and Austin. Drengene kommer hen og Josh putter armen rundt om livet på Sarah og Dave putter armen rundt om Emy. De hilser og krammer mig hurtigt. Justin kommer hen til mig og tager min hånd i hans, og fletter hans fingere ind i hans egen. Justin fører mig hen til gyngerne som er lidt længere væk fra basketball banen. Der er et par familier med deres små børn, som løber rundt og leger fangeleg. Justin sætter sig på den ene gynge og jeg sætter mig på den anden. Han holder mig stadig i hånden. Uden at rejse sig op fra sin gynge kysser han mig på kinden. Jeg kan bare ikke andet end at rødme rigtig meget. Han er bare så sød tænker jeg for mig selv. Jeg rejser mig op og stiller mig overfor ham, imens han stadig sidder på gyngen. Jeg tager min hånd til hans ene kind og kærtegner den stille og roligt mens jeg stille kysser hans anden kind. Justin rødmer bare så meget at han bliver nød til at gemme hovedet i sine hænder. Han rejser sig op og fører mig hen på stien som går gennem den grønne, smukke park. En masse ældrepar, familier og kærestepar er næsten alle steder. Bare det var mig tænker jeg for mig selv, da jeg ser et par sidde på et tæppe under et kæmpe egetræ. De holder om hinanden og kysser.

 

Justin stopper pludselig op under et træ og sætter sig ned af stammen, og jeg placere mig mellem hans ben, med hovedet mod hans mave og brystkasse. Justin har beskyttende sine arme rundt om livet på mig. Han tager sin ene hånd til min kind og drejer mit hoved mod hans eget og kysser mig blidt og sødt på munden. Han kærtegner min kind mens mine arme finder vej rundt om hans nakke. Jeg nysser hans nakke. Han trækker væk og kigger mig dybt i øjene. Han rejser sig op og begynder at gå hjem af igen. Mørket begynder stille at falde hen, og stjernerne viser sig frem på himmelen. Han stopper foran deres hus og kysser mig hurtigt og går ind af døren med mig lide bag ham.

 

______________________________________________________________________________________

Hej folkens :-)

Det her er en gopgave som jeg skulle aflevere i skolen, for noget tid siden, så jeg tænkte at i måske gerne ville læse den, da den omhandler Justin Bieber. 

Jeg vil gerne vide hvad i syntes om den, så det ville betyde meget hvis i ville skrive i kommentaren hvad i syntes om den. 

Hvis i gerne vil have flere one shots historier, må i gerne skriver det i kommentaren til mig, eller hvis i gerne vil hav en "2" til denne historie. 

 

Love <3 

 

God dag! 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...