Cover Store - Asy Malik

Dette er min Cover store, hvor I har muligheden for at få lavet et cover til jeres Movella. Læs om info i første kapitel(info før du bestiller).

13Likes
18Comments
1227Views
AA

1. Info før du bestiller.

Hej alle sammen.

Jeg har lavet den her cover store, fordi jeg rigtigt godt kan lide at designe og redigere. Jeg gør det for at hjælpe jer, men også mig selv. jeg vil gerne blive bedre til designe, og som man siger: Øvelse gør mester. Så ja, jeg vil prøve mit bedste på at lave nogle ''gode'' cover billeder til jer :)

 

For at få lavet et cover til din movella, vil jeg meget gerne bede dig om at udfylde dette skema, så jeg kan få en lille forståelse for hvordan coveret skal være.

 

Dit forfatternavn:
Titel på din movella:
Resume til movella'en:
Lyst eller mørkt tema på coveret?
Hvilke personer skal på? 
Skal der et citat på, hvis ja. Hvilket?
Har du nogle ideer til coveret?
Andet?

 

Hvis du har nogle bestemte billeder du gerne vil have på coveret så send dem til min mail: Arshia600@gmail.com. HUSK at emnet skal være dit forfatter navn, ellers kan jeg ikke finde rundt i det :)

 

Jeg vil til hvert cover lave en lille ''billede'' tutorial. Hvor man kan ''se'' hvordan coveret er lavet. Det 100% færdige cover vil være øverst i kapitlet, og lige neden under vil ''billede'' tutorial'en være. 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...