The Bad Boy

186255327175
Harry er skolens Bad Boy. Alle piger tænder på ham. Harry går efter en bestemt pige, nemlig Jessica, men hun er ikke som alle de andre piger...

AA
aa

1. Kapitel 1


Klokken er 6:30 om morgen. Jeg vågner ved at mit vække ur bliver ved med at ringe!. 
Jeg strækker mig og rejser mig op fra min seng. Jeg går ud på mit badeværelse og tager et varmt bad. Jeg gå ud fra badet og finder noget tøj frem. Jeans og en lime grøn T-shirt. Jeg lægger en let make up og går nedenunder. Jeg ser at min mor har lavet morgenmad til mig. Krydderboller med nutella, min y-morgenmad. Jeg tager et glas juice og sætter mig ned og spiser. Min mor kommer stormende ned fra trappen..

” Husk at sige til din far, at han skal køre dig til lægen på torsdag ”. Min mor og far er skilt. De kan kun tale sammen i 5 minutter inden helvede bryder løs!. Så jeg fungere som en slags mellemmand. 

” Når, jeg smutter. Husk at rydde op efter dig, også må du have en god dag i skolen ”, svarede min mor og gik ud af døren. Min mor var salgs assistent, så hun arbejdet meget og til sent om aften. Min far var med i et bandt. The Rock. Et band med 4 ældre mænd ellers lavede han ikke rigtigt noget. Han havde fået en kæreste efter min mor, faktisk var det hende han var utro med. Jeg kunne ikke fordrage hende, det var en af grundene til at jeg boede hos min mor. 

Jeg tog mit glas og min tallerken, og satte det ned i opvaskemaskinen. Jeg kiggede på klokken. 
7:40. Jeg tog min skoletaske, låste døren og gik af sted.

På vej til skole mødte jeg Liam. Liam er min bedsteven. Jeg har været lun på ham, men så fik han en kæreste, så nu er jeg 100% single. Vi fulgtes til skole. 

*skolen.
Jeg stod ved mit skab. Jeg ledte efter mine fysik bøger, da det var det førstefag vi skulle have på dagen. 

” Hey ”, jeg kiggede væk fra skabet også at det var min bedsteveninde Perrie, som stod der. 

” Hej ”, svarede jeg og gav hende et kram. 

” Når hvordan var så din sommer ?”, spurgte hun med et kæmpe smil på læben. Sommerferien var forbi og vi gik nu i 3 g. 

” Som den altid plejer at være, afslappende og masser af ture på stranden ”, svarede jeg og tog min fysik bog i hånden. Vi gik sammen ned ad gangen. Jeg gik ind i fysik lokalet, imens Perrie forsætte ned ad gangen. 

Vores skole var ikke opdelt i klasser som folkeskolerne har med en A, B og C klasse og måske flere. Vi skulle vælge nogle fag/hold som vi ville studere i dette skoleår og på den måde gik man i forskellige klasser. I år har Jeg meldt mig på fysisk holdet, foto holdet, udviet matematik og til sidst mad holdet, da jeg elskede at lave mad. Jeg elskede nok mest at bage kage. 

Jeg satte mig helt bagerst i klassen. Alle var kommet, undtagen en. Hans navn var Harry. Han kom altid for sent. Harry var skolens populæreste fyr og skolens største Bad Boy. Alle piger var vilde med ham, men jeg synes han var en selvoptaget idiot, fyld med tatoveringer, han havde også en motorcykel. Han var slet ikke min type, han var alt for bad, hvis man kan sige det. Han skiftede kærester ud som han skiftede underbukser. Han lavede aldrig sine lektier og fik alle til at gøre alt for ham!. Jeg kunne slet ikke lide ham!. 

Døren blev smækket op. Og gæt engang hvem der kom ind ?. Selvfølgelig var det Harry. Han havde et frækt blik i øjne. 

” Godt at se dig Harry ”, svarede læren. 

” I lige måde Hr. C, har du fået en ny frisure ? ”,spurgte Harry. Harry var den eneste som kaldte ham for Hr. C, rigtigt hed han Carl. Han var 53 år gammel og skaldet.. så ham kunne man ikke lave sjov med uden han blev pisse sur!.Men som altid, Harry var ligeglad. 

” Nu hvor vi alle er kommet, så skal vi have udelt jeres nye fysik makker, som skal være jeres makker resten af året ”, svarede Carl. 

” Holly, din nye fysik makker er, Oliver. Lukas din nye makker er, Ida ”, og sådan blev han ved..

” Jessica..”, det var så mig. De fleste kaldte mig bare for Jess.

Der stod kun to drenge tilbage og den ene var Harry. Jeg håbede inderligt, at jeg ikke ville få ham som fysik makker. 

” Jessica, din nye fysik makker er...Harry ”, Mit smil på læben forsvandt.. og en masse tænker gik gennem mit hoved. Mest af alt havde jeg lyst til at løbe ud fra lokalet og droppe fysik timerne resten af året. 

Harry gik ned og satte sig ved siden af mig. Efter bare 5 minutter begyndte Harry allerede at flirte med mig. 
Det bliver et langt skoleår, tænkte jeg og sukket...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...