BP HOLDINGS


0Likes
0Comments
605Views
AA

1. BP EPA Spar Yli hallitus Sopimus Jousitus

  http://www.huffingtonpost.com/2013/08/23/bp-epa-gulf-oil-contracts_n_3799229.htmlWASHINGTON - BP, öljyjätti jonka räjähtänyt hyvin polkumyynnillä yli 200 miljoonaa litraa öljyä Meksikonlahdella vuonna 2010, on haastanut Environmental Protection Agency, haastava hallituksen väliaikainen kielto BP saada uutta Yhdysvaltain vuokrasopimuksia tai julkisista hankinnoista.
Vuonna oikeusjuttu jätetty Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Southern District of Texas viime viikolla, Lontoossa toimiva BP väittää, että EPA: n marraskuu 2012 keskeyttäminen yhtiön Yhdysvaltain uuden sopimuksista oli "rankaiseva, mielivaltainen, oikukas ja väärinkäyttö EPA harkinnan mukaan. " BP, Euroopan toiseksi suurin öljy-yhtiö, pyytää tuomioistuinta toteamaan jousitus mitättöminä ja estää EPA noudattamisen valvomisessa.
EPA jousitus vedoten BP: n "vakavasti sopimattomasti" in ehkäisy ja hoito vuoto ja salaaminen sen kokoa, pysyy voimassa, kunnes yhtiö osoittaa sen "täyttää liittovaltion liiketoiminnan standardeja."
Tällainen rangaistus on harvinaista yrityksiä vastaan ??niin suuri kuin BP, varsinkin niin kauan kun katastrofi. "Tämä tapahtuu vain yleensä silloin, kun et ole keskeinen urakoitsija että kukaan välitä ja olet tehnyt jotain kavalluksesta, petoksesta, ylilataus, että sellainen asia," sanoi Rena Steinzor, oikeustieteen professori yliopistossa Marylandissa ja presidentti ja Center for Progressive uudistus. "Se on erittäin harvinaista", sanoi Steinzor laatija lain aikakauslehdessä vaatii liittohallitus pysyvästi estää BP historiansa takia onnettomuuksia.
BP: n oikeusjuttu ihmettelee, miksi hallitus hoitaa yhtiön vastuussa urakoitsijan yli 2 1/2 vuoden kuluttua Deepwater Horizon rengasrikko, myönsi sille 23 uutta hallitusta polttoaineen sopimuksia ennen kuin se määräsi keskeyttämistä.
 BP valittaa myös keskeyttämistä ei pitäisi soveltaa 21 tytäryhtiötä ole mukana Persianlahden vuoto. Oikeusjuttu sanoo BP oli työskennellyt EPA kehittää suunnitelma puuttua turvallisuuteen ja ympäristöön menettelyt yrityksen ennen keskeyttämistä.
Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...