Give everything - [One Direction]

Eliza er en helt almindelig pige som arbejder for Pepsi. En normal dag på arbejdet bliver lige pludselig til den mest ualmindelige dag nogenside. One Direction er der for at filme en reklamefilm for Pepsi...

1Likes
1Comments
547Views

2. Tid

Det er en tidlig tirsdag morgen. Jeg vågner af lyden fra mit vækkeur. Jeg skynder mig at trykke på snooze og så sove lidt mere. Næste gang gør jeg det samme indtil tredje gang, hvor jeg bliver nødt til at stå op. 

Stadig halv-sovende vralter jeg ud på toilettet. Jeg kigger mig selv i spejlet, men skynder mig at kigge væk igen. Jeg skyller i stedet for mit ansigt og går ind på mit værelse igen for at tage tøj på.

"Ikke den, nej heller ikke den, og slet ikke den her!" Hvorfor skal det være så svært at vælge tøj om morgen? Jeg skulle have gjort det i går, som jeg havde tænkt på. Da jeg endelig finder et nogenlunde sæt, sorte bukser og en løs bluse med noget tekst på, synes jeg stadig ikke det sidder helt godt. Men jeg beslutter mig til sidst for bare at tage det på, da jeg alligevel kun skal på arbejde.

Mange synes det er sejt, at jeg arbejder for Pepsi, men synes nu ikke selv, der er noget specielt over det. Hvis jeg selv skulle vælge, ville jeg nok fortrække at arbejde et andet sted, men det kan jeg godt droppe lige for tiden. Folk regner sikkert med, at jeg laver alle mulige seje ting, men egentlig skal jeg hjælpe kunder, når de ringer og hjælpe folk rundt omkring på jobbet, så det ikke en gang særlig specielt.

Jeg går ind i køkkenet for at lave noget morgenmad. Havregryn; det samme slags mad hver dag. Det bliver altid så kedeligt i længden.

Jeg sætter mig ind foran tv'et for bare at lave noget lidt mere interessant. Der er ikke noget, jeg gider at se, så det ender med, at jeg sidder og ser MTV, hvor de for en gangs skyld spiller musik. Lige nu viser de "La la la" af Naughty boy. Det er en catchy sang, så kommer nok til at have den på hjernen det meste af dagen. Efter sangen er slut, viser de nogle reklamer. Nye programmer, som minder om mange af de andre programmer... Jeg forstår ikke, hvordan folk kan blive ved med at se sådan noget.

Efter reklamepausen kommer One Direction på med "Kiss you". Hvis jeg skal være helt ærlig, så har de drenge altid fascineret mig. Der er bare et eller andet virkelig fantastisk over den, som man ikke kan forklare. "Baby, say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah. If you don't wanna take it slow and you just wanna take me home. Baby, say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, and let me kiss you!" Ikke den mest betydningsfulde tekst lige der, men det er en sjov video! Den her sang kommer til at sidde mere fast i mit hoved end den anden.

Da jeg får kigget på klokken og opdager, at den allerede er 8:12, får jeg en smule stress. Jeg skal være på arbejdet kl. 9, men skal først med et tog, som kører kl. 8:33, og det tager også lidt tid at komme op til stationen!

Jeg løber rundt, for at nå det hele, men ender alligevel med at have for meget tid. Hvor er det typisk.

På vejen op til stationen undrer jeg mig over, hvorfor vi har valgt, at der er noget som skal hedde tid. Jeg kan sagtens forstå, at det er vigtigt at holde styr på ens planner osv., men jeg synes nu, at dyr klarer sig meget godt uden. Hvis der ikke fandtes tid, ville vi ikke blive stresset over ikke at nå noget til tiden. Det kunne være fantastisk engang i mellem

Midt i mine tanker opdager jeg, at jeg er nået op til stationen. Den er kun 8:29, massere tid tilbage.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...