I will never love

41320
En Norsk Fan fiction om ei jente som heter Julie. Jeg og Liam har vært bestevenner så lenge jeg kan huske. Det er helt utrolig hvor mye som kan endre seg på kort tid, familien, personer som kommer og går. Plutselig flytter man ut andre ganger flytter man inn.

AA
aa

3. Kapittel 2

**2.dager senere**

 "Hvor skal du?" Spør Kristina.

 

 "Ut, hvis det er greit?" Spør jeg.

 "Ja, men hadde vært fint om du var hjemme til middag rundt klokka 18:00." På peker hun.

 

 "Men du jeg hørte fra boren din i stad." Kommer det fra Kristina som står på kjøkkenet og vasker opp etter middagen i går.

 

 "Fra Neo?" Roper jeg.

 

 "Han har det bra, og det kan være at han skal flytte inn hos oss når han er på beina igjen." Sier hun og smiler. Jeg løper bort til Kristina og gir henne en klem.

 

  "Takk!" Hvisker jeg inn i øret hennes. Det er det beste som kan skje nå at Neo kommer. Jeg kan ikke vente med å se ha. Alt har blitt så ensomt når jeg ikke kjenner noen. Og Samtidig skal jeg starte på ny skole der jeg ikke kjenner noen!

 

 "Jeg er tilbake før middag." Sier jeg og hopper bortover gange. Jeg griper øreproppene mine som ligger på benken i gangen. Jeg går rundt i min egen verden og nynner på en "So sick" av Mario. "So sick of love song, so sad and slow." Nynner jeg. Lurer på hvordan folkene her er.

 

 Telefonene min gir fra seg et pip. "Går det bra, hvordan er folka?" Står det fra Liam. Smilet mitt blir enda større en det det var.

 

 "Neo, skal flytte sammen med meg!!!<3" Skriver jeg begeistret tilbake.

 

 Jeg går og leser på artikkelen om branden på nette. De hadde ikke funnet grunnen til hva som startet brannene for mye av huset var helt falle ferdig. Men uten at jeg rekker å reagere forsvinner beina under meg og jeg får et dunk i hodet. Det svir gjennom hodet.

 

 "Auuuu." Roper jeg av smerte. Det gjordet utrolig vond i hodet akkurat som om du skulle fått en meteoritt i hode. Okay ikke så vondt men det svir godt. Snakk om og se seg for.

 

 "Se deg for, men wow what a beauty."  Skyter det ut av gutten som hadde falt over meg. Frekk eller det var  han som løp ned meg.  Jeg drar hånda over hode og kjenner en kul som dunker i bak hodet.

 

 "Wow wow wow, min feil? Du som løp meg ned." Sier jeg surt. Armen hans er full av tatoveringer mest svarte. Han har persing i det ene øyebrynet og i begge munnvikene. Det brunet håret hans ser ut som om det hadde blitt tatt av vinden og øynene hans var dype som havet. For å si det sånn skulle man ikke tru det var sånne folk her.

 

 "Jeg må stikke. Snakkes Bea." Sier han og setter beina på spurt bortover gata. Hvor var det han skulle. Det var veldig tydelig at det var noe som hastet. En svart lommebok ligger igjen på bakken.  Jeg børster av grusen på buksa mi, selvfølgelig var den blitt møkkete. Lommeboken må være blå øye sin. Skal jeg bare la den bli liggende eller skal jeg ta den med. Jeg plukker den opp fra bakken og åpner den opp i håp om at det var noe navn lapp i den, men der tok jeg vist feil. Det eneste som var i den var en 500 lapp og noen rabatt kort pluss. Jeg putter den i lomma og fortsetter å gå bortover gata.  Kanskje jeg skulle gått etter men med den farte så kommer jeg ikke til å få tak i han.

 

 Dette stedet virket bare dølt. Ingen jeg kjenner her ikke noe spennende kjøpesentre eller noe. Det ligger et senter unna men det tar 15 minutter å gå. Jeg kaster et blikk ned på klokka den er 17:45 det er vel på tide å gå hjemover. På en måte klarer jeg ikke å slutte å tenke på fyren som løp meg ned. Jeg har aldri vært noe fan av sånne fyrere men det er noe som. Nei jeg vet ikke men et eller annet var det med han.

 

Jeg kommer sikkert aldri til å møte han igjen sikkert. Vil ikke akkurat ha så mye med punkere og gjøre. Litt bortenfor huset ligger det en liten butikk på hjørnet. Som jeg tar med lommeboken til. Jeg tar et grep om døra og dytter den opp. Det er ikke den største butikken jeg har sett det er som en liten dagligvare. Kanskje det ikke er en så god ide og bruke pengelappen, man han vet ikke at jeg har den så da kan det bare være. Det enesete som kan bli et problem, er at jeg er en elendig løgner. Jeg grabber med meg en film, nøtter og en colaboks. Ha en film kveld før alt går til helvete på den nye skolen i morgen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...