one vacation, one drink, One Direction

144724
Achley is maar een gewoon meisje, maar ook gewone meisjes vinden ongewone liefde. Wat als bevoordeeld de Harry Styles appelsap op je knoeit. Maar niet alles in ACHLEY'S leven is meer perfect als haar ouders haar het ergste nieuws ooit vertellen

AA
aa

8. 8. Niall please

ACHLEY'S POV:
Ik werd wakker in mijn bed, ongelofelijk dat ik gisteren nog maagt was en vandaag gewoon niet meer. Ik draaide me om, om te kijken of Harry nog sliep, maar hij was weg, waarschijnlijk al wakker. Ik stond ook op en wou Harry gaan zoeken, maar hoorde toen een schreeuw, het was Niall. Ik moest weten of hij ok was en liep de kamer uit naar Niall's kamer. Ik opende de deur en zag Niall liggen op de grond, zijn gezicht zat onder het bloed, je zag dat hij neergeslagen was. "Niall, Niall, Niall wakker worden, ik ben het Ach!" Ik liep naar de keuken en pakt daar een doek om Niall's  bloed mee af te vegen. "Niall, please." Ik hoord hem zachtjes kreunen en bij bewustzijn komen. "Achley?"  "Niall, alles ok, wie heeft dit gedaan!" Ik hiep hem met rechtzitten. De jongens kwamen binnen, alle vier. "Haz, waar was je?" "Sorry babe ik was bij Lou, wat is er gebeurt met Niall." "Ik weet het niet, hij lag hier." Niall pakte men pols en zei: "Achley wie zijn zij?" Hij wees naar Harry, Zayn, Louis en Liam.

NIALL'S  POV:
Ik zag allemaal jongens die ik niet ken, ze waren met vier. Ik was bang, gelukkig was Achley er, ik weet niet hoe ik haar ken, maar ik weet dat ik haar ken. "Ni!" riep 1 van de jongen, hij knielde bij me neer. Hij had bruin haar en donker-bruine ogen. "Ni, ik ben het. Liam." De jongen noemde dus 'Liam'. "Liam?" "Ja weet je wie ik ben?" "Nee, sorry, ik weet zelfs niet wie ik ben." "Maar je weet wie Achley is ?" zei een jongen met groene ogen en bruin krullend haar. "Ja, ik denk het, wie bent jij?" De jongens keken elkaar allemaal verwart aan en zijden dat de jongen met de krullen en groene ogen 'Harry Styles' was, de jongen met het bruin haar en blauw-groene ogen was 'Louis Tomlinson' en dan nog een jongen met zwart haar en bruine ogen 'Zayn Malik' en dan nog 'Liam Payne'. Ze vertelde me ook dat ik Niall Horan noemde, dat ik Iers ben en dat ik  in de beroemdste boy-band van de wereld zit 'One Direction', maar ik kon me niets herinneren, niets of niemand, behalve Achley.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...