one vacation, one drink, One Direction

144224
Achley is maar een gewoon meisje, maar ook gewone meisjes vinden ongewone liefde. Wat als bevoordeeld de Harry Styles appelsap op je knoeit. Maar niet alles in ACHLEY'S leven is meer perfect als haar ouders haar het ergste nieuws ooit vertellen

AA
aa

7. 7. Zeg het Haz ik heb je nodig!

HARRY'S POV:
Ik was geschokt om wat Achley zei. "Ach, ik weet...ik weet even niet wat ik moest zeggen." Ze kroop dichter tegen me aan. "Zeg dat je me vergeeft." Ze had terug tranen in haar ogen. "Zeg het Haz ik heb je nodig nu!" "Ik vergeef je babe, ik vergaf je al toen je het me zei, maar alles wat ik wil weten is waarom, Achley?" "Ik weet niet waarom, het gebeurde gewoon." "Het is ok babe, thanks for telling." Ik was zo kwaad op Niall, Achley was mijn meisje, dat weet hij, waarom had hij haar gekust, hij had ook gewoon 'nee' kunnen zeggen, ik moest Niall dit duidelijk maken en dat zou ik doen, maar nu nog niet, nu wou ik bij mijn meisje zijn. Ik trok haar dicht tegen me aan en gaf haar een kusje op haar voorhoofd. "Je bent het beste wat me overkomen is Ach, jou wil ik niet verliezen, nooit."

ACHLEY'S POV:
Oh Harry je gaat me sneller verliezen dan je denkt dacht ik bij mezelf, ik begon te huilen alleen maar door er aan te denken. "Hey, hey babe, never cry anymore    remember, ik ben hier jij bent hier, het kon niet beter zijn." "Harry...ik..." Ik wou zeggen dat ik hem ging missen, maar dan ging hij vragen waar ik naar toe ging en dat wist ik zelf niet eens. "Babe, wat is er?" "Niets, ik vind het gewoon zo fijn samen met jou." Ik trok aan Harry's t-shirt en kuste hem, ik duwde zachtjes mijn tong in zijn mond en trok hem bovenop me. "Fuck!" "What's wrong babe?" "Ik heb me gewoon nog nooit zo gelukkig gevoeld." "Ik ook niet babe." Hij lachte geheimzinnig. "Maar ik weet iets dat jou nog gelukkiger maakt." "Oja?" Hij knikte en trok zijn t-shirt uit.  "Harry, je wil gek maken!" "Misschien, ik ben al gek van jou!" Ik trok mijn t-shirt ook uit en even later lagen we half-naakt, ik in mijn onderbroek en bh en Harry in zijn bokser. "OMFG Harry, ik hou zo veel van je!" "Love you t-..." Hij zweeg omdat ik hem kuste, ik ging met mijn handen door zijn haar, hij begon me lager te kussen in mijn nek, hij maakte me gek, ik greep zijn haar vast en riep: "HHHHAAAAARRRRRYYYYY!" 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...