one vacation, one drink, One Direction

Achley is maar een gewoon meisje, maar ook gewone meisjes vinden ongewone liefde. Wat als bevoordeeld de Harry Styles appelsap op je knoeit. Maar niet alles in ACHLEY'S leven is meer perfect als haar ouders haar het ergste nieuws ooit vertellen

2Likes
4Comments
1368Views
AA

14. 14. Ogen om in te verdrinken

NIALL'S POV:
Ik lag op mijn bed en bleef maar denken aan Achely, ik moest denken haar lach, ze had ogen waar je uren in kon staren, ik moest denken aan de manier waarop haar hand perfect in het mijne zou passen, aan de manier waarop ik haar zou knuffelen als ze bang was, verdrietig, ik zou haar vertellen dat alles wel weer goed zou komen, maar ik moest onder ogen zien dat dit toch nooit gebeuren ging, ze is met Harry en over drie maanden is ze weg, dus ik moest verder met mijn leven, ik moet Achley uit mijn hoofd zetten en opzoek gaan naar mijn meisje, ja ik moet opzoek naar het perfecte meisje voor mij, ik moet opzoek naar mijn prinses. Ik hoorde weer voetstappen voor mijn deur en had bang dat het mijn stalker weer ging zijn, maar ik zag de deur open gaan en zag gelukkig Harry. "Hey, bro what's up?" Hij ging naast me op bed zitten en zei: "Oh Ach haar bff is hier en ik dacht ik geef hun wat tijd om bij te praten en ga naar Nialler." Ik zag een kans om Achley te vergeten, misschien was dit meisje wel mijn prinses. "Echt? Hoe heet ze?" Harry lachte een beetje en zei: "Haar naam is Katelin, maar je moet Kate of Katie zeggen want ze haat haar naam." "Oh ik vind het juist een mooie naam, het is een Ierse naam trouwens." Harry lachte weer. "Ja weet ik ze is ook van Ierland en volgens Achley is ze gemaakt voor jou." Zocht Ach echt een meisje voor mij, wou ze echt het  ik dat ik haar vergat, maar haar vergeten zou ik nooit, waarom moest dit nu weer met haar gebeuren, waarom moest zij nu weggaan? "Euh, Ni is dat een ja of een nee?" "Sorry, Haz ik was met mijn gedachten ergens anders." "Ik zei dus 'wil je Kate ontmoetten?'" Ik knikte hevig. Ik wou haar mega graag ontmoeten. Harry stond op en we liepen naar Achley's kamer en klopte. Een mooi meisje met glanzend blond haar en diep bruine ogen deed open. Ze stak haar hand uit en zei heel spontaan: "Hallo ik ben Katelin, maar dat haat ik, zeg maar Katie of Kate."

KATIE'S POV:
Ik deed de deur open en zag Harry terug komen met Niall Horan. Niall heeft van die helder blauw ogen waar je in kan verdrinken, hij heeft een lacht die elk droevig ding beter maakt en hij is gewoon zo hot. "Hallo, ik ben Niall en ik vind dat je een hele mooie naam hebt, Katelin."

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...