give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
477Views
AA

5. watching a movie , or not...Niall's POV : 

We waren net terug van het eten van het ijsje, ik was nog steeds verbaast van ZAYN'S sms'en. Hij wist dat Harry hier tegen was ! Ik wachte tot de rest klaar was om naar de film te gaan. We gaan met zen 3en,  Zayn ging niet mee,  had afgesproken met zijn vriendin, maar niemand wist er van en Liam bleef thuis, ik weet niet waarom. 

EvEn LaTeR 

'Er werd op mijn deur geklopt "Ja ?" antwoordde ik. "Mag ik binnen komen. Ik ben het Holly." "Ja kom maar!" riep ik . Ik ruimde nog snel een beetje op en deed mijn haar goed. "Hallo" zei ze met haar lieve zachte stem " Hoi , wat doe je hier ?" vroeg ik, "Ik heb een date met Liam " zei ze terwijl ze trok aan haar kleedje het , het was perfect. "Niall?"zei ze  "Euh , ja?" stotterde ik , "Je vind het toch niet erg hè ?" vroeg ze met haar mooie fleurige stem. "Euh..., nee....." Ik wou nog iets zeggen maar toen onderbrak Liam ons en kwam mijn kamer binnen gelopen. "Holly ben je klaar ?" "Ja ik kom al !" ze gaf me nog een kus op mij wang en vertrok toen samen met Liam.. 

Ik voelde jaloezie, ze was van mij ! Wat moet Liam met haar ?! Ik liep naar buiten en zag zayn kussen met Gemma , Harry's zus. "Aah is dat je vriendinnetje !" riep ik, het was er uit voor ik het wist "What the fuck, Zayn blijf van mijn zus af !!" riep Harry. Zayn en Gemma keken elkaar alleen maar aan.
"Gemma wat moet je met hem!"  "Harry , stop met roepen tegen haar, ik hou van haar!" riep Zayn. Harry en Zayn begonnen te schreeuwen tegen elkaar,  Gemma liep huilend weg , "Stomme lul!" riep Zayn en liep achter haar aan. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...