give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
476Views
AA

2. shopping in London....

Toen ik wakker werd , merkte ik dat het maar een droom was. Ik had alweer die droom over Holly, ik miste haar nog steeds, ook al was het meer dan 6jaar geleden, ik had nog wel contact met haar maar niet veel meer, misschien 1 of 2smsjes in een maand. Ik had ondertussen natuurlijk al wat nieuwe vrienden gemaakt en zoals je waarschijnlijk al weet zit ik in One Direction, maar mijn leven was verder niet veel verandert, ik was niet echt verliefd geweest op een meisje, alleen op Holly en ik was nog steeds maagt. Vandaag gingen de boy's en ik shoppen in Londen.

 

HARRY'S POV:

We gingen vandaag naar Londen, super, een hele stad vol meisjes en eten, I love it! "Kom boy's we gaan vertrekken!"riep Liam. "Coming!" riep ik, ik liep naar beneden en stapte in de auto, ik zat vooraan naast Lou en Liam,Niall en Zayn zaten vanachter. Na een 5tal minuutjes rijden waren we eindelijk in Londen aangekomen. Niall begon al te jammeren. "Kunnen we geen ijsje gaan eten." We knikte en gaven Niall zijn zin. Ik was rond aan het kijken of ik geen babe's voorbij kwamen, maar ik zag er niet echt veel. Niall was echt aan het genieten van zijn ijsje, hij was zijn potje helemaal aan het uitlikken en zei. "Oh my god, dit is het beste ijs dat ik hier in Londen al gegeten heb!" Louis klopte op zijn rug. "Yes, bro, I know." Hij was duidelijk ook aan het genieten van zijn ijs. Ik bleef maar kijken of ik geen babe's zag en eindelijk zag ik er een. "Look guy's she is hot!" ik wees naar een meisje dat voorbij liep, maar ze had het duidelijk gezien, want ze kwam naar binnen. Ik zag Niall verbaast kijken kende hij haar?

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...