give me a chance !?

Niall Horan en Holly James zijn onafscheidelijk in de kleuterklas en de lagere school, maar als ze naar de middelbareschool gaan moet Holly verhuizen, Niall is kapot, hij heeft gevoelens voor haar, maar heeft die nooit durven toegeven aan haar. War gebeurt er als Niall en Holly elkaar tegen komen op de straat, zal Niall zijn gevoelens nu wel durven toegeven of is hij gewoon te bang dat hij hun vriendschap hierdoor verpest...

2Likes
1Comments
479Views
AA

3. Puppy eyes...

NIALL'S POV : 

OMG , is dat , is dag Holly ?? " Ken je haar ?" vroeg Harry.  "eeuh....nee , euh...ja , euh misschien." zei ik heel onhandig. het meisje kwam binnen , ze had rood , bruin haar en bruine ogen , en kuiltjes in haar wangen , net als Harry. 
"Holly ??" floepte ik eruit. ""excuseer meneer , ken ik u ?? "  "Niall' Niall Horan, we waren beste vrienden totdat jij moest verhuizen naar New York." "niall !?" riep ze in ongeloof , ik gaf haar en mega knuffel .  Ik zag Harry en de jongens kijken. "Holly, dit is Harry." "zeg maar Hazza of Haz." zei hij. "en dito's Louis." "zeg maar Lou." "Dit is Zayn." "Of Dj Malik." zei Zayn en hij gaf Holly een knipoog

HOLLY'S POV:
Ik zag een jongen met zo mooie bruine ogen. "en Dit is Liam, my buddy." "zeg maar Li of Daddy Direction." "aangenaam, allemaal, ik ben Holly." Harry zei. "Hol dus!" ik begon te blozen en iedereen begon te lachen. ik keek naar Liam En hij keek terug met zijn bruine puppy ogen, OMG hij is zo hot! hij liep naar mij toe en vroeg:"wil je ook een ijsje ?" , "euh... j..ja G....graag !" stotterde ik. we gingen samen een ijsje halen en daarna gaf hij mij een briefje : 

dit is mijn nummer : 

+32 490364598
;) 
x Li

ik lachte naar hem en hij gaf mij een knipoog terug. 

NIALL'S  POV:
Holly en Li kwamen terug met de ijsjes.  "oh my God wat heeft ze mooie ogen." "euh, Niall wat zei je?" "euh, niets." oh shit zei ik dat hardop. zayn  was da hele tijd aan het sms'en. Misschien heeft hij een nieuwe vriendin? ik ging naast zayn zitten , stiekem keek ik mee om te weten met weten met wie hij stuurde.  Zayn zette zijn gsm neer en liep naar toilet , ik pakte de gsm en las al zijn berichten. 
WTF ,...... Zayn ??!!! 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...