Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2932Views
AA

40. Save?

CHARLOTTE'S POV:

Harry zei dat het over was, tranen liepen langs mijn wangen. "Harry?"riep ik.  Hij keek me alleen maar aan, zijn ogen zeiden niets, helemaal niets, maar ik had geen uitleg nodig, ik snap waarom.

"Komaan jongens, laat me jullie afmaken."zei Liam "LAAT CHARLOTTE GAAN!"riep Zayn. Precies op dat moment kwamen Sam, Niall en Louis aangelopen. "Aahn zo, hier hadden we al opgerekend, maar jullie zijn niet volledig, waar zijn Eleanor en je zoon, Louis?" "Veilig." Ze liepen allemaal in Liam en Lilly's richting. Louis en Harry hielden Liam vast.

 

HARRY'S POV:

We hadden Liam vast en de rest ging achter Lilly aan. Ik keek even naar Charlotte, ze zat vastgebonden een een boom die op de brug stond. "Lou, ik ga Charlotte even losmaken, kun jij hem aan?" "Ja tuurlijk ." Ik liep naar Charlotte om haar los te maken, ik zag de tranen nog steeds van haar wangen lopen. "Gaat het?" Ze knikte alleen maar. "Waarom huil je?" "Ik hou gewoon fucking veel van je, maar ik heb alles verpest!" "Charlotte, ik hou nog steeds van je, maar ik kan je gewoon nog niet vergeven, je hebt me te veel pijn gedaan, het spijt me." "Ok, ik begrijp het, ik zal wachten op je." Ze probeerde te lachen, maar moest toen harder huilen. "Jij bent het beste wat er ooit in mijn leven gekomen is, Harry!" Ik wilde antwoorden, maar toen kwamen Niall, Zayn, Sam en Willy terug en Niall zei. "Ze is weg, net zoals de eerste keer, in rook opgegaan." We bonden Liam vast en gingen naar huis, daar ging Louis uitzoeken wat er met hem is. Charlotte had de hele gehuild  terwijl Sam haar probeerde te troosten. Ik vond het erg om haar zo te zien, maar ik denk dat dit gewoon even het beste is, toch? 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...