Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2915Views
AA

15. pleas stay life

LIAMS'S POV:

 

Ik was samen met Paul een ijsje gaan eten, Niall sliep nog en de rest had geen zin om mee te gaan, toen ik een sms kreeg van Lou.

Lou: BRENG PAUL HIER NU HEEN!!! HET IS EEN NOODGEVAL!!!

Ik: Lou wat is er???

Lou: lang verhaal... maar het komt er op neer dat Niall Charlotte heeft neergestoken, WE NEED PAUL!!!

Ik: Wat? Hoe? Waarom? En Harry???

Lou: Ik leg u straks alles uit, BRENG PAUL!!!

"Paul, we need the go now!" "Waarom, wat is er?" "Niall heeft Charlotte neergestoken, met de stoelpoot!" "Hoe? Is zij een vampier?" "Ja, maar ik leg u dat onderweg wel uit, kom!" "En waarom heeft Niall??" "Ja, meer weet ik daar ook niet van maar Charlotte is vampier door een ongeluk, kom ik zeg je in de auto alles wat ik weet, KOM!!!" Paul en ik liepen naar de auto zo snel als we konden.

 

NIALL'S POV:

"Haz..." "Ja?" "Het spijt me van... ja... Charlotte neer te steken, maar ik zag hoe ze Sam beet, ik hoorde Sam hart stoppen, ik zag hoeveel pijn Sam had, ik was zo kwaad op haar." "Ik weet hoe je je voelt, toen ik je Charlotte neer zag steken voelde ik zo veel pijn, ik was zo kwaad." Harry begon te wenen. "Het spijt me zo, zo erg, Haz." "Het is ok, Ni."zei hij, maar ik zag dat het niet zo was. Liam en Paul kwamen binnen, Paul trok de staak uit Charlotte, Harry deed zij handen voor zijn ogen. "En Sam?" vroeg Liam. "Heb je haar al gebeten, Lou?" "Ja."

 

een half uur later.

 

CHARLOTTE'S POV:

Ik hoorde stemmen, ik herkende ze, ik wou roepen maar er kwam geen geluid uit mijn keel, ik wilde mijn ogen openen, maar dat ging niet, toen hoorde ik Harry "Kijk, ze probeert wakker te worden, we moeten haar helpen." En toen Louis. "Ja maar hoe?" En toen Zayn. "Geef haar een zak!" Ik hoorde voetstappen op mij afkomen. iemand zetten een zakje aan mijn mond, het was bloed.

 

HARRY'S POV:

Toen ik Charlotte de zak gegeven had gingen haar ogen open, ik was zo blij. Ik gaf haar een knuffel en een kus, ik kuste haar op de zelfde manier als ik haar voor het eerst kuste, ik pakte haar heupen en trok die dichter naar mij en zij pakte mijn nek."Eindelijk heb ik je terug, ik heb je zo gemist babe!" "Nu zijn we voor altijd samen, Harry, forever. Toen keek ik terug naar Niall, hij zat bij Sam, ze was nog steeds niet wakker. Ik dacht: Pleas Sam stay life!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...