Dangerous love (Dutch)

312031
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

6. Pleas kom mee...

SAM'S POV:

Toen ik wakker werd dacht ik dat dit alles een droom was, maar toen ik me omdraaide en ik zag Niall, was ik zo blij dat dit alles echt was. "Good morning beautiful" zei Niall, hij kuste mijn voorhoofd zachtjes. "Good morning hotty."zei ik. We gingen ontbijten. Niall en ik houden allebei super hard van eten bijna evenveel als we van elkaar houden. Rond 12:30 kwamen Harry en Charlotte pas aan tafel, slaapkoppen! Louis zag er droevig uit, ik vraag mij eigenlijk af wat Eleonor gisteren tegen hem gezegd heeft, hoe dan ook hij was er niet goed van. Eleonor zal hem toch niet gedumpt hebben, ik hoop het niet, ze zijn zo cute samen.

 

 

NIALL'S POV:

 

Sam zag er zo knap uit, maar aan wat OF WIE was ze aan het denken. "Haz, kom is effe mee!" 

"Ja Ni, what's up!" "Waarom vragen we de meisjes niet mee op TOUR!" "Ni! DAT IS ONMOGELIJK!" "Maar waarom niet Haz, pleas, pleas, pleas, pleeeeeaaaaaaassssss." "Nialler, denk je dat ik geen jaar en half samen wil reizen met Charlotte, maar ge vergeet 1klein detaill."

"Oja, wat?" "ZE ZIJN MAAR 17!" "Oja das waar, maar misschien kunnen we wel iets regelen met hun ouders, komaan zo'n kas krijg je niet elke dag!" "Ok, je hebt gelijk, we regelen dit wel."

"Oh, en by the way, Haz weet jij wat er met Lou is?" "Ja, maar ik weet niet of ik dat mag zeggen, 

't is nogal raar en ingewikkeld voor hem." "Ok, ik begrijp het."

 

CHARLOTTE'S POV:

 

"Sam, waar is Harry?" "Ik weet niet, Niall had hem voor iets nodig, ofzo." "Ok, thanks." "Aah, the girls, jullie hadden we net nodig, vraag jij het ze, Harry?" Harry knikte. "Pleas, kom met ons mee!" En toen trok hij zo'n schattig pruillipje. "Waar heen?" Zeiden ik en Sam tegelijk. "Mee op onze TAKE ME HOME TOUR van een jaar en half, pleeeeeeaaaaaaasssssss."

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...