Dangerous love (Dutch)

311031
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

12. Pleas help

 

Even later kwam Harry al rennend bij Louis aan.

 

HARRY'S POV:

"BOOBEAR, JE MOET MIJ HELPEN!" "Cupcake, wat is er is er?" Ik kwam met de 'dode' en fel bebloede Charlotte binnen. Louis's hoektanden werden groot, maar hij beheerst zich ,hij was al zo lang vampier dus dan moet je dat wel kunnen. "Cupcake, wat heb je gedaan?" "Nu ja, lang verhaal, ik denk dat Charlotte door dat wij vampiers zijn want ze sneed haar in haar arm en ik rook haar bloed, OMFG wat rook dat goed, ik wou haar bijten, maar hield me in, toen lette ik niet meer op de weg en botste, ze zat helemaal onder het bloed, Lou, helemaal! Ja, en toen beet ik haar, pleas help mij." "Ok kom geef haar, vertel jij het Zayn en Liam, en vergeet Niall niet te sms'en." "Ok, maar eerst wil ik zien wat je met haar doet." Louis beet haar, hoorde hoe hij zijn tanden in haar zetten, maar vertrouwde op hem, hij had tenslotte vampiers van ons allemaal en veel meer mensen gemaakt. Ik ging naar Liam en Zayn en toen ik het hen uitgelegd had smste ik Niall er over. "Is Charlotte al wakker, Lou?" "Nee, of ja juist." Charlotte werd net wakker.

 

CHARLOTTE'S POV:

Ik werd wakker in de zetel, met erge koppijn en nog ergere dorst. "Schatje wat is er aan de hand met mij" "euh, babe, sorry maar... euh... je bent een... ja hoe moet ik het zeggen... babe, je bent een vampier, het spijt me zo." "Aaaagh! Wat, hoe, Harry vertel! Harry vertelde mij alles van het ongeluk en van Louis en dat ik niets maar dan ook niets tegen Sam mocht zeggen. "Kom babe." "Waarom?" "Als je vampier geworden bent moet je je eerst bloed uit een levende mensenader drinken, kom je nu babe?"

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...