Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2917Views
AA

3. Ongelofelijk...

CHARLOTTE'S POV:

Ik liet haar maar verder haar roes uitslapen en ging terug op zoek naar Harry.

ik zag Niall op de keukentafel en Harry in de zetel liggen. "Yow guy's!" Hoorde ik, maar ik herkende de stem meteen:LOUIS!!! En ja ze kwamen binnen: Louis, Zayn en Liam. En blijkbaar riep Louis heel hard want Sam kwam ook de kamer binnen gewaggeld en ze plofte naast Harry in de zetel. Louis, Zayn en Liam keken ons allebei aan. "Zoooo wie zijn deze girls?!"zei Louis 

"Dit zijn... Eh... Eh... Eh... Niall wie zijn dit eigenlijk?"vroeg Harry. "Wel eh...dit zijn eh...eh...wat is jullie naam eigenlijk?" "Ik ben Charlotte en dit is mijn vriendin Sam.""Hoe oud zijn jullie?"vroeg Liam. "17"zeiden we. "Moeten jullie dan niet naar school eigenlijk?"vroeg Zayn.

"Ik breng jullie wel."zei Harry. "En na school kom ik jullie weer ophalen."

Ik en Sam hadden totaal geen zin om naar school te gaan en verstopten ons dus dus in de bos rond onze school, het was toch al 14:37. Ik voelde mijn gsm bibberen en zag: "14 GEMISTE OPROEPEN!!!" "Shit we zijn onze ouders vergeten te bellen" We belde onze ouders op en ik zei dat ik bij Sam ging slapen en Sam zei dat ze bij mij bleef slapen, het was morge toch weekend.

ik smste snel Harry: "kunnen we blijven slapen deze avond? Xx"

Harry: "Tuurlijk!!! Xxx 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...