Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2910Views
AA

26. Mijn zoon...

LIAM'S POV:

Even later kwamen ik en Darcy naar beneden. "Wat is er boy's en girls?" "Lees zelf maar, Li." Ik las het briefje en wist meteen van wie het kwam, wat dacht ze nu, dat we haar echt al vergeten waren, nooit vergaten wij haar. Maar ik had geen schrik van dat dom wezen, waar ik wel schrik voor heb is dat ze Darcy iets aan ging doen. Darcy wist natuurlijk helemaal niet dat ze bestond, maar ik vond dat ze het moest weten. "Pap, wat is dat?" "Niall, ze moet het weten, zij kan ook gevaar lopen, als jij het haar niet zegt doe ik het!" "Li, het zijn haar zaken niet, maar de onze, laat haar er buiten!" "Ok, kom Dar, dan zeg ik het je wel!" Ik pakte Darcy mee terug naar mijn kamer. "Er zit simpel weg een gestoorde demon-model achter Willy aan..." Ik legde alles aan haar uit. 

"Dus als dat model weet dat ik besta, loop ik gevaar!" "Ja, jij en Jacob." "Wie is dat?" "Dit hebben ze jou ook nooit verteld, maar Louis heeft een zoon, van Eleanor, dus een..." "Demon! Maar Li, dat is het, Jacob is ook een demon, dus kan hij het tegen haar opnemen!" "Ik weet het niet, Jacob is nog maar 13 en Louis heeft geen contact met hem." "Maar hij is een koppel met Eleanor dat is toch zijn mama?" "Ja, maar toen Eleanor hoorde dat Louis, hij weet het alleen maar van Louis, een vampier is, wou ze haar zoon hier niet bij betrekken en hebben ze samen besloten om te zeggen dat zijn pa dood is, maar dat is eigenlijk niet echt gelogen, maar toch." "En toch moeten we het proberen. Louis!!!!" "Ja? Wat is er?" "Je moet contact zoeken met Jacob, NU!" 

 

LOUIS'S POV:

Toen Darcy over Jacob begon, kon ik mijn tranen niet meer stoppen, mijn zoon, hoe zou hij er uit zien, zou hij op mij lijken? "Je hebt gelijk Darcy, we gaan naar Eleanor en mijn zoon, nu!" We stapte in, we reden met 2auto's, Harry reed in eentje en daar zaten Charlotte, Sam, Willy en Niall in. De rest zat bij mij.

 

een paar minuten later, aangekomen bij Eleanor...

 

LOUIS'S POV:

Ik belde aan, Eleanor deed open. "Louis, OMFG wat doe jij hier?!" "Ik kom voor mijn zoon!"

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...