Dangerous love (Dutch)

311731
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

33. Love?...

CHARLOTTE'S POV:

OMFG ik was aan het kussen met Zayn. Na de kus zei hij "Sorry, ik wou niet..." "Het is ok, euh, je bent een goede kusser." "Dankje, euh jij ook." Ik voelde me raar nu, waarom had Zayn mij nu gekust en waarom blijft die kus in mijn hoofd zitten, ik ben verliefd op Harry en niet op Zayn, toch? Wat ben ik fucking bezig, ik hou zielsveel van Harry, maar Zayn... En hij, hij had Perrie, waar waren we me bezig. Ik was zo diep in gedachten, dat ik niet door had dat Zayn de hele tijd naar mij aan het kijken was.

 

 

ZAYN'S POV:

OMFG waar was ik mee bezig, ik bleef maar naar Charlotte staren en aan haar en de kus denken, ik denk dat ik verliefd op haar ben, maar waarom, ze was al meer dan 13jaar bij ons en ik had nooit iets gevoeld, echt nooit, waarom nu dan wel? Ik moet er haar over praten. "Charlotte? Over die kus." "Ja" Ze keek me aan met haar grote bruine ogen, ik kon niet meer nadenken. "Charlotte, ik...ik wil...ik wil" Ik stapte op haar af en kuste haar opnieuw, maar deze keer kuste ze mij terug. Ik pakte haar heupen en ze ging met haar vingers door mijn haar. Ik trok haar nog dichter tegen mij aan, ik wist niet dat dat mogelijk was maar toch. "Euh, we moeten naar iets zoeken denk ik." Zei ze. "Oh, ja ook waar." We lieten elkaar los en begonnen met zoeken. Mijn gsm trilde, het was Perrie. Ik besloot om haar oproep te negeren en ging verder met zoeken, maar ik mijn hoofd herhaalde ik de kus opnieuw en opnieuw. "Charlotte?" "Ja." "Ik...ik... Nee laat maar." "Ok dan." Ik besloot om het haar later te zeggen en ging verder met zoeken.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...