Dangerous love (Dutch)

Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

3Likes
1Comments
2911Views
AA

38. Liam?

CHARLOTTE'S POV:

We waren op het trouw-feest van Niall en Sam. Ze zagen er zo gelukkig uit. Ik voelde mij schuldig en ik wou de waarheid tegen Harry zeggen, over al dat gedoe met Zayn. Er kwam een slow-nummer, Harry pakte mijn hand en trok mij de dansvloer op. "Babe, ik wil net zo zijn, forever togetter, met jou." "Harry, schatje, ik moet je iets zeggen." "Ja? Wat," "Ik...euh...ik...ja ik gooi het er gewoon uit. Harry, ik, ik heb met Zayn gekust, het spijt me zo!" "JE HEBT WAT!!!!" Harry riep zo hard dat iedereen op het feest naar ons keek. "Harry echt sorry." "En 1keer of...euh...ja meerdere keren?!" Ik keek naar de grond. "Meerdere." "WAT!" Harry liep weg. Ik begon te huilen en liep naar het toilette. Het laatste wat ik nog zag was dat Harry in de richting van Zayn liep. Ik liep het toilette binnen en keek mezelf aan in de spiegel.  ik hoorde een stem, ik hoorde...Liam? "Niet echt een slim idee, Charlotte." "Liam? Liam waar ben je?" "Kijk eens achter je, schat." Liam noemde mij altijd zo, schat, hij noemde Sam altijd schatteke. Ik draaide mij om en zag Liam. "Omfg Liam waar was jij?" ik gaf hem een knuffel, maar toen ik hem aankeek zag ik dat zijn ogen paars leken. "Liam wat is er met...AAAAAHHHGGG!" Er stak iemand een houten staar door mij, ik krijste en hoorde Liam zeggen. "Goed gedaan beauty." Vlak voordat alles zwart werd zag ik Liam Lilly, het model dat ons altijd aanviel, kussen. "Liam...wat heb...je"

 

HARRY'S POV:

Nadat Charlotte gezegd had dat ze mij bedrogen had, was ik op Zayn af gestapt om hem in elkaar te slaan, toen Perrie hoorde wat hij had gedaan was ze boos weggelopen. Zayn had mij terug geslagen en we begonnen te vechten, maar toen hoorde we Charlotte schreeuwen. we gingen allemaal kijken, maar zagen niets, alleen een briefje.

'Hey boy's en girl's,

ik heb Charlotte neergestoken en zal haar laten sterven.

Tenzij, 3van jullie zich overgeven aan mij, zie je toch vriendelijk van mij dat jullie zelf mogen kiezen wie ik afmaak. Ik ontmoet jullie deze avond bij the Londen Bridge, als jullie er niet zijn is het bye bye Charlotte.

 

Veel liefs Liam.'

Tranen liepen langs mijn wangen, hou kon Liam mij dit aandoen!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...