Dangerous love (Dutch)

312031
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

49. Is it over?

LOUIS'S POV:

Lilly kwam terug met Jacob, zoals ze had belooft. "Papa!" Riep hij en hij kwam op me af gelopen. "Hey Baby Boy, happy birthday!" Hij knuffelde me en ik fluisterde in zijn oor wat hij moest doen. "Lilly, ik moet naar de wc." Zei Jacob. Lilly pakte zijn hand en bracht hem naar de wc.

JACOB'S POV:

Van papa moest ik uit het wc raampje klimmen en dan hulp gaan halen en dat deed ik. Ik liep naar buiten, maar ik had geen idee waar ik was. Het enige wat ik kon bedenken was ik moet hier weg en ik moet papa helpen, dus ik liep en liep en liep, tot ik de weg herkenden, hier was de bakkerij waar ik en Harry altijd taart kwamen halen en dan een raceje terug naar huis deden. Ik liep de staat door en ja ik kwam thuis. Ik begon als een gek op de deur te kloppen en te schreeuwen. "MAMA, MAMA, IEMAND, HET IS JACOB, MAMAAAAA!" Eindelijk deed iemand open, het was Zayn. "OMFG, Jacob!" Hij knuffelde me en ik knuffelde hem terug. Hij pakte me mee naar binnen, iedereen begon me als een gek te knuffelen, vooral mama en Harry. Ze vroegen me allemaal wat er gebeurt was en ik legde alles uit. "En waar is Boobear?" Vroeg Harry. Ik keek naar mijn handen en zei. "Bij haar, hij zei dat ik moest zorgen dat ik veilig was." Ik zag dat Harry begon te huilen. Niall stond op en zei. "We moeten Lou helpen!" We liepen allemaal naar buiten, ook mama en ik toonde ze de weg.

LOUIS'S POV:

Ik hoop maar dat Jacob ok is. "Zo, Louis Tomlinson, dat heb je weer goed geregeld, je zoon laten vluchten he. Hier ga je spijt van hebben!" Ze kwam op me af en begon me in elkaar te slaan, eerst voelde ik er niets van, maar bij elke slag zette ze er meer kracht op en begon ik de pijn harder te voelden, als laatste pakte ze een staak en stak die door mij, de pijn branden in heel mijn lichaam en alles werd zwart om me heen...

CHARLOTTE'S POV:

Eindelijk waren we er. We hoorde scheeuwen uit het huis komen en ik pakte Harry's hand, hij kneep er zachtjes in, om me gerust te stellen, maar ik was alles behalve gerust, ik voelde me nog 10keer banger dan de eerste keer dat we met haar gingen vechten. "Kom we gaan!" Riep Sam, zij keek zoals altijd onverschrokken en zelfverzekerd. We gingen naar binnen, ik had nog altijd Harry's hand vast en ik zag nu ook angst in zijn ogen. We kwamen in een grote kamer en zagen Louis op de grond liggen. "Oh my god, Lou!" Harry liet mijn hand los en liep naar Louis. "Jacob doe iets!" Riep ik. Jacob liep naar Louis en trok hem naar ons daar trok hij de staak uit Louis. "Zo Jacob, slim idee van je papa he!" Riep Lilly, die zoals altijd dramatisch op dook. "Waarom moet jij altijd zo dramatisch doen!"riep ik. "Oh, Charlotje toch, je zou beter op je vent  letten!" Toen gaf ze Harry een trap in zijn gezicht, hij vloog op de grond. "Harry!!!!" Riep ik hysterisch. Lilly lachte gemeen.  Ik liep naar Harry, ging op mijn knieën zitten en legde zijn hoofd op mijn schoot, hij werd niet wakker. "Heb je enig idee wat je fucking gedaan hebt!" Riep Zayn. Hij keek naar mij en Harry, ik huilde, dan keek hij naar Louis, die lag nog altijd bewusteloos op de grond. 

ZAYN'S POV:
Louis had pijn, Harry had pijn en die pijn die Charlotte voelde was te lezen in haar ogen. "Guy's we laten haar niet winnen, ze doet onze vrienden pijn, dat kunnen we niet laten gebeuren! We moeten voor ze opkomen!" Iedereen leek onder de indruk van wat ik zei, behalve Liam. "Li, what's wrong?" Hij antwoordde. "Zo gaat er nog iets gebeuren of blijven we hier gezellig staan babbelen!?"riep Lilly vragend. Jacob kwam zomaar uit het niets en gaf haar een trap, ze vloog naar de andere kant van de kamer en lag daar bewusteloos neer. Willy liep op haar af en bond haar vast, Zayn en Liam legde Harry op een bank en niet veel later werd Louis wakker. Louis vertelde ons allemaal dat Lilly hem verkracht had, Eleanor was woest, niet op Louis, maar op Lilly. "Bestond er maar een manier om haar te doden!" "Oh die is er!" Riep Jacob. We keken hem allemaal vragend aan.

LIAM'S POV:
Aandachtig luisterde we naar wat Jacob zei. Hij zei dat een demon gedood kan worden door het drinken van het bloed van een demon. Jacob sneed zichzelf in zijn arm, Louis durfde niet te kijken, dus keek weg. Uit Jacob's arm kwam bloed, het rook zo lekker, maar we hielden ons allemaal in. Voorzichtig goot Jacob zijn bloed in een bekertje en bracht het naar Lilly, ik kon niet geloven dat ze ging sterven, ze was het mooiste meisje dat ik ooit gezien had en toen ze mij had ontvoerd had ze mij met geen vinger aangeraakt, ze was super lief tegen mij en dwong me nergens toe, tot we op jacht gingen natuurlijk. Ik kon niet toekijken terwijl zij gedood werd! Ik denk dat ik zelfs iets voor haar voel. "Stop!"riep ik net op tijd. "Wat is er Li?"zei Louis. "Jullie kunnen haar niet doden!" Toen wed ook Harry wakker.  "Maar waarom niet?" Vroeg Jacob. "Omdat ik verliefd ben op dat meisje!" Iedereen keek me met open mond aan. "What the fuck Li!"riep Niall. Lilly keek me aan, maar kreeg toen een verlegen lach op haar gezicht en rode wangen. "Meen je dat echt Liam?" Vroeg ze. "Ja!" Ik liep naar haar toe en drukte mijn lippen op de hare, het was een moeilijke kus want ze zat vastgebonden, maar ik voelde haar me toch terug kussen. "En waarom hou je van me?"vroeg ze. "Ten eerste je bent he mooiste meisje dat ik ooit zag en ten tweede eigenlijk ook het liefste." Toen keek iedereen echt verbaast. "Ja toen je me gevangen hield hypnotiseerde ze me alleen als ik Charlotte ontvoerde en op de brug, maar voor de rest was ik normaal en was ze altijd super lief. Lilly, ik hou van je!" "En ik hou van jou!"

                                                                     EINDE!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...