Dangerous love (Dutch)

310631
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

14. Ik heb mijn beste vriendin vermoord...

NIALL'S POV:

Ik kwam juist de keuken binnen voor een snack( zo als gewoonlijk) toen ik Charlotte zag met haar tanden in Sam's nek. Ik ging naar Charlotte. "FUCK wat heb je..." Charlotte liet Sam's dode  lichaam neervallen. Ik ging naast Sam zitten en voelde haar pols. Niets. Sam was dood. "Enig idee wat je gedaan hebt?!" "Sorry Niall, maar ik kon niet..." "NIET WAT!!!" "Niet stoppen, OMFG, ik heb net mijn beste vriendin ever vermoord, het... het spijt me zo... Niall." Ze begon te snikken, ik weet ook wel dat ze Sam niet wilde vermoorden, maar ze heeft het toch wel gedaan. "Ja, ja, nu gaan we beginnen janken, kut, ik ga... ik ga je...!" Ik liep naar een stoel, Charlotte keek me aan van wat gaat hij nu doen. Ik trok een van de poten van de stoel af en liep naar Charlotte. Ik wou haar neersteken, ik wou haar pijn doen door Harry pijn te doen door haar neer te steken, maar juist op dat moment kwam Harry binnen.

 

HARRY'S POV:

Ik kwam net binnen en zag Sam op de grond liggen met 2beten van een vampier in haar nek en ik zag Niall, what the FUCK was Niall aan het doen, hij liep naar Charlotte met een Houten staak en stak haar neer, ik zag de pijn in haar ogen. Ze viel op de grond, ik liep naar haar toe en knielde neer bij haar ze zei nog snel iets "Help me Harry, haal dit ding uit mij, het brand!" "Ik wil wel babe, echt waar ik wil niet dat jij pijn hebt, maar alleen een mens of een demon kan dat er uithalen." Ze pakte mijn pols en kneep er in, toen gingen haar ogen dicht, ze was nog niet dood, maar het zou niet meer lang duren en nu had ze helse pijn. "Niall, FUCK WAAROM HE WAAROM, MOEST JE HET ENIGE MEISJE WAAR IK OOIT ECHT VAN HEB GEHOUDEN DOOD HEBBEN!" Nog nooit in mijn leven was ik zo kwaad op iemand geweest,, toen keek ik weer naar Sam, zou Charlotte dat hebben gedaan? Toen ik terug naar Charlotte keek zag ik het bloed aan haar mond hangen, ze had haar beste vriendin vermoord. Maar zij kon er niets aan doen, ik herinnerde mezelf dankzei mij waren Liam en Zayn vampiers, ik had ze gebeten en dan nog wel op een avond, daarna had Zayn Niall gebeten, ja en zo zijn we 5vampiers geworden. "Ze heeft Sam vermoord! Vind je het gek dat ik haar kapot wil?!" Ik liep naar Niall, pakte hem bij zijn keel en sloeg hem tegen de muur,zijn lichaam had ik in de muur geklopt. Niall stapte me recht in mijn maag, ik vloog achteruit, door de tafel. Net op dat moment kwamen Louis en Zayn binnen. "Wat zijn jullie bezig?" Toen zagen ze Charlotte en Sam liggen. "Zij jullie gek geworden! Niall ten eerst kan Charlotte zich niet beheersen,want ze is een nieuweling, ten tweede, Harry moet je beter op haar passen en ten derde, wat zitten jullie nu te vechten? Bel eerst Paul om die staak uit haar te trekken en mij op Sam te bijten, misschien is het nu al te laat...

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...