Dangerous love (Dutch)

311331
Sam en Charlotte zijn al super lang vriendinnen, ze hebben hun zoveelste sleep-over bij Charlotte's thuis, maar wat gebeurt er als ze in de auto stappen met 2 jongens van One Direction. Dit verandert hun leven echt, ze komen oog in oog te staan met ouderschap, echte liefde, onmogelijke liefde,romantiek, maar ook gevaar, veraad, bedrog en zelfs de dood.
Volg mij op twitter @still_love_1D

AA
aa

24. Ik ben verliefd...

 

13 jaar later...

 

DARCY'S POV:

"Happy b-day, lieve schat." "Dankje, mam, dankje pap, oom Haz, tante Char, oom Lou, oom Wil, oom Zay en jij ook oom Li." Vandaag werd ik 16, ja ik ben het, Darcy, het meisje dat 13jaar geleden op haar 3de haar moeder zag sterven door een vampier Sam, wie mijn moeder nu is en Niall mijn papa. "Zo en het laatste cadeau is van oom Li!" Liam kwam aan met een klein doosje, Liam had altijd al een speciaal plaatsje in mijn leven gehad, ik wist niet wat het was, maar hij had iets, iets dat hem zo speciaal maakte, en daar viel ik op, ik weet dat het raar klinkt, omdat hij is een soort van 'oom' voor mij, maar ik denk dat ik voor het eerst echt verliefd ben, op Liam. "Hier, Dar." Zo noemde hij mij, 'Dar'. Ik nam het cadeautje aan en deed het open. In het kleine doosje zat ze bedel-armband, met bedeltjes van al onze mooie herinneringen en Liam had mij ook een boek gegeven. "Oh, een foto-boek, van ons, wow, thanks, Li!" Ik gaf hem een knuffel en toen voelde ik zo veel kriebel. maar wat ik eigenlijk voor mijn verjaardag wou had niemand mij gegeven, voor mijn verjaardag wou ik dat Liam de mijne werd.

 

LIAM'S POV:

Ik had Darcy vast en wou haar eigenlijk nooit meer los laten, ik had dat al van af het eerste moment dat ik haar zag, toen wist ik al dat zij de ware was. "Euh, sorry, Dar, maar ik moet gaan." Ik moest niet echt weg maar ik wou haar gewoon kussen en moest mij inhouden, ik ging naar mijn kamer. "OMFG LI!" Begon ik tegen mezelf. "ZET HAAR FUCKING UIT JE KOP, DIT GAAT NOOIT, NEVER IETS KUNNEN WORDEN!" Ik had niet gezien dat Darcy in mijn deuropening stond. "Li, ik zou met jou over iets willen praten, kan dat?" "Tuurlijk, ga zitten." "Li, ik ben voor het eerst echt verliefd." "Ja, wat is dan het probleem, je bent een geweldig mooie meid, hij valt zeker voor jou." "Het probleem is dat die persoon..." Ze stond op en liep naar mij toe. Ze kuste mij, OMFG, ik was die persoon.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...